Vreau sa cumpar un laptop?!
Dragii mei,
Va spun de la inceput ca sunt atehnica rau in ceea ce priveste computerele, de aceea as avea nevoie de sfatul cuiva care se pricepe un pic la asa ceva...buuuun.
Deci ceea ce vreau eu acum de la un laptop este:
1. sa aiba dvd-rom, ca noi facem prezentari pe dvd
2. mie imi trebuie sa-l folosesc pentru prezentari in PowerPoint
3. sa stochez in el, niste planuri si fisiere despre companie
4. sa-l pot conecta la net, in deplasari, of course
Intrebare ar fi care este firma cea mai bunutza, sa zic asa, am vazut oferte peste oferte aici, de la Compaq Armada, care imi place si am auzit ca r fi bune, pana la Toshiba, HP, IBM, Dell...putetzi sa-mi spunetzi dintre cei care avetzi si mai ales cei din State, care vi se pare a fi cel mai simplu de utilizat, important pentru mine, care nu le am prea mult cu computerele si pana la usor sa zic ca trebuie carat de mine in deplasari si deasemenea mai nou.
Va multzumesc din suflet,
Lena
5.
Raspunsuri
mihaela_s spune:
lena, eu am primit in iarna un laptop de la sora mea care e in state. E un Dell Inspiron 9200, pentium M, are windows XP. Nici eu nu ma prea pricep la comp, dar cred ca e bun pentru ceea ce vrei tu. Are dvd/cd player-recorder, are ecran lat, 4 intrari USB. Are si wireless network Connection, numai ca la noi nu e utilizabil, n-am iesirea de la modem pentru asa ceva.
Daca te intereseaza si alte date tehnice, uite-l www.pcmag.com/article2/0,1759,1683079,00.asp" target="_blank">aici!
Pretul...undeva in jur de 2000 de dolari cred.
Daca vrei sa-l studiezi, l-am gasit si pe site-ul dell. Poti face un tur 3d ca sa vezi tot ce te intereseaza.
Mihaela
Diana si Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
lena spune:
mihaela sarumana, arata super laptop-ul ala...mai astept opinii, sa vedem ce mai zic celelalte fete...tu lucrezi pe el, cum ti se pare? Mie mi se pare cam scump, la cat vreau eu sa investesc
adjadyn spune:
nici eu nu ma prea pricep, in schimb sotul da.el spune de hp!!!!unu din ala avem si noi!!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022
ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!
RaluD spune:
DELL Inspiron
Extrem de fiabile, silentioase, portabile.
Al meu are aproape 1 an jumate si sunt fff multumita de el.
axxa spune:
Nici io nu ma pricep, am ceva habar, dar nu cat sa dau sfaturi. Ceea ce vreau eu sa spun este ca dinpunctul meu de vedere, laptopul a fost cea mai proasta investitie care am facut-o. Daca ai musai nevoie de un computer "la purtator", ia-ti-l! Daca te poti folosi de un altul fix, nu ezita!
Sotul meu a luat laptop acum vreun an, din cate mi-a zis era ultra-performant la ora aceea, si l-a cumparat tot din necesitate (credea el-avand o firma de distributie, si multa munca de teren)...dar iata cum laptopul nostru a ajuns un simplu calculator, prea greu si incomod de carat de colo-colo. Asta tinand cont evident de banii dat pe el: cam 2500 euro.
A doua oara nu mai fac asta, oricat de necesar mi s-ar parea!
lena spune:
axxa potzi te rog frumos sa-mi spui marca, ca sa nu gresesc si eu cumva ...mie chiar mi-e necesar, chiar nu pot sa ma duc in romanika fara el, iar la ai mei am o antichitate.
Idora spune:
Si eu am tot Dell dar Dell Latitude D600.E bun, performant si usor ca greutate.Asta-i:http://reviews.cnet.com/Dell_Latitude_D600/4505-3121_7-20906166.html
Cred ca Sony Vaio e iarasi f. bun dar e f. scump!!Uita-te in siteul de mai sus, fa click pe marcile de laptop si uita-te si la parerea cumparatorilor!!
lena spune:
Idora sarumana pt link, very interesting, deci pana acu vad ca Dell e cel preferat...Idora e usor de carat? tzie cum ti se pare? merge lejer net-ul pe el, si zi-mi te rog ce ai tu pe el, xp, 2000, sau care? thanks
Idora spune:
Lena, e f. usor de carat.Sa-ti cumperi o geanta speciala pt. laptop, unde-l poti baga, plus ca ai si locuri unde sa-ti bagi cd-uri, cabluri etc.Are vreo 2 kg cred, nici nu-l simti, plus ca geanta are si curea pe care o poti atarna pe spate sau daca nu, o poti duce in mana, ca nu-i greu.Eu am XP si merge usor si bine!!Cam asa arata geanta:http://www.adsign.ro/index.php/Products/viewProduct/358.
Oana_B spune:
Nu pot sa zic ca ma superpricep dar din toate firmele ce le-ai zis personal imi plac computerele HP, mi se par excelente la raportul calitate-pret. Computerul (numai unitatea am cumparat-o) pe care l-am cumparat ultima oara l-am ales pentru ca avea hyper-threading technology (nu mai zic de viteza sau memorie ca toate au acum la nivel de GB), cica o gaselnita destul de noua de poti sa faci multitasking fara sa incetineasca computerul.
Despre celelalte firme nu comentez ca as vorbi doar din auzite.
Oana_B