Barbatul de langa tine...........

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns candy24 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Da , cred in iubitelul meu drag!!! Nici in cele mai indraznete vise nu am visat eu ca voi fi atat de norocoasa si de fericita. Mi-as dori ca toate fetele sa aiba parte de aceeasi fericire

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by bonita

Ce bine e sa vezi numai oameni fericiti!
cei cu NU unde sunt?
Eu stiu ca ma iubeste si eu il iubesc si DA el este barbatul ideal pentru mine, desi as vrea sa petrecem mai mult timp impreuna...deh, serviciul asta si calculatorul sa se mai strice din cand in cand

Oricum sunt la fel de indragostita ca la inceput,mai ales ca e cel mai cel la

De ce intrebi de cei care spun NU? Vrei sa le faci in ciuda?

Eu nu fac parte din categoria lui NU ci din cea de la NU STIU!

Miha si puiul Robert

Pozele noastre

Uneori cand viata inchide o usa deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaaaaa spune:

Eu cred ca ma iubeste al meu sot ,numai ca el nu prea zice cea ce simte dar imi arat prin gesturi ,si eu cred ca este mai bine prin gesturi decat prin cuvinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diavolita spune:

CRED CA DA
SAU CITEZ RASPUNSUL LUI RAMONIKA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

DA. si asta imi face viata mai usoara
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Da !
Si asta ma face sa trec peste toate rautatile lumii!
Stiu ca impreuna vom fi intotdeauna fericiti si puternici !

Ramona & Loreema

Pozici

Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

eu nustiu?!cred ca da?!inca nu sunt sigura cind e cumine si nu ne certam zice ca da,cind ni certam zice ca nu are incotro,daca plec acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Pana in prezent pot spune ca da, il cunosc si faptele au dovedit totul; dar.... referitor la ziua de maine, nu pot sa ma pronunt! Niciodata nu m-am bazat pe ce va fi, ce voi face, etc...se pot schimba multe si la el si la mine. Sa dea Dumnezeu insa sa ramanem asa si pe mai departe, ca-i bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Si eu subscriu cu DA. Sotul meu este mai mult decat ce mi-am dorit eu vreodata, este exact ceea ce am nevoie. Este cel mai bun prieten al meu, cu care nu imi este teama sa impartasesc tot ce simt stiind ca nu voi fi judecata. Asa cum a scris cine va mai devreme mi-e si rusine sa spun altora cat de fericita sunt cu el. Dragostea lui pentru mine este matura si stiu ca dedicarea lui fata de mine este si de casnicia noastra infrunta obstacolele. Sunt cea mai importanta persoana din viata lui si ia timp sa mi-o spuna si sa mi-o arate. Ca sa pun cireasa pe tort, este cel mai bun tata din lume.

Mergi la inceput