Barbatul de langa tine...........

Barbatul de langa tine........... | Autor: candy24

Link direct la acest mesaj

Stiti cine e barbatul de langa voi? Stiti cum zambeste la umbra telefonului cand va spune ca va iubeste? Simtiti ca ii bate inima ca in icon-ul de pe messenger? Simtiti ca aveti intr-adevar un Barbat langa voi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Da!

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chaton spune:

da!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

da

stiu ca ma suna doar pt.ca+i e dor de mine, stiu ca zambeste dragastos cand ii trimit sms cu "I love you", stiu ca atunci cand ma ia in brate sunt a lui si numai a lui si el e al meu si numai al meu...ca ar vrea sa ne contopim intr-unul...si mai stiu ca atunci cand suntem impreuna ne bat inimile la unison...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

MotoRRock editia a II-a in Ploiesti:
http://www.silverpistons.ro/mr2.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns candy24 spune:

Ma bucur !!!!!!!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

DA, stiu cat de mult ma iubeste nu doar pentru ca mi-o declara, ci prin gesturile pe care le face...si, mai ales, MICILE gesturi, care spun de 1000 de ori mai mult decat un buchet de trandafiri!!

"SI CAND SFARSEAM CUVINTELE, INVENTAM ALTELE
SI CAND SE-NSERA CERUL, INVENTAM CERURI ALBASTRE
SI CAND ORELE SE INVERZEAU CA SMARALDELE
NE BRONZAM LA LUMINA DRAGOSTEI NOASTRE"
(NICHITA STANESCU)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Da!
El e zgarcit in cuvinte, dar nu am sa-l uit cand intr-o dimineata dupa o noapte alba, cu bb in brate, eram nepieptanata, nespalata si rupta de oboseala si el mi-a zis ca sunt frumoasa. Si sincer, chiar nu sunt frumoasa, dar faptul ca el mi-a spus-o atunci a facut cat 15 ani in care nu mi-a facut complimente...Il iubesc din tot sufletul.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lz_cecilia spune:

DAAAAAAA, e de ajuns sa ma uit in ochii lui si stiu ce gandeste. Il iubesc cu toata fiinta mea, de fapt pt. el m-am nascut si viceversa.
pa si pusy!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

Daaaa!!! E o mare iubire alimentata zilnic de gesturi frumoase, cuvinte frumoase, flori, atentii marunte sau mai mari, telefoane dragute, cina romantica acasa sau la restaurant, imbratisari sincere pline de iubire... Il iubesc si ma iubeste!
Sanatate!
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Da!
Il cunosc bine,asa cum si el ma cunoaste pe mine.
Stiu cind e fericit si cind e trist,stiu cind se gindeste la mine chiar daca nu il vad si mai stiu ca niciodata nu-mi va fi greu linga el...
Este barbatul la care am visat intotdeauna.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.

Mergi la inceput