Exhibitionistii...

Exhibitionistii... | Autor: Ramonika

Link direct la acest mesaj

imi aduc aminte ca de cand eram mica, de vreo 7 ani doar, intalneam tot felul de exhibitionisti, adica barbati care stateau cu "instrumentul" scos afara si se masturbau. cred ca am vazut peste 20 la viata mea...

la inceput m-a speriat, ca eram in clasele primare si nu prea stiam despre ce e vorba, dar imi dadeam seama ca era ceva ,
apoi ii tratam cu indiferenta si nici nu ma mai uitam la ei.
majoritatea (daca nu chiar toti) nu erau agresivi, cel mult suierau niste vorbe vulgare ca sa-mi atraga atentia, dar nu faceau mai mult...

voi ati trecut prin asa ceva? pur si simpu is curioasa, pentru ca unor prietene de-ale mele zic ca nu li s-a intamplat niciodata.

ce-o fi in mintea unor asemenea oameni?

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Langa liceul meu era un parculet in care se adunau astfel de "patratzei" - asa le spuneam noi. Veneau acolo pt ca liceul era de fete. Cand trecea cate un grup de fete pe langa un astfel de specimen tipau toate deodata. Era distractiv ca in timpul orelor sa auzi cum din parculet vine un cor de glasuri "aaaaaaaaaaaa....". Si, de regula, cineva din clasa spunea sec: "patratzel". Si noi izbucneam toate in ras.... Multa vreme profesorii nu stiau de ce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

acum cativa ani mergeam cu troleul 61 spre universitate. si m-am asezat acolo in spate unde sunt 4 locuri. si langa mine s-a asezat unu(si era masina full) si si-a scos "instrumentul" si a inceput sa se masturbeze. la inceput nu mi-am dat seama ca nu ma uitam la el..dar se tot apropia de mine ...imi mirosea parul. si atunci m-am intors si am vazut. va dati seama ca m-am ridicat imediat. faza nasoala a fost ca s-a ridicat si el si a coborat cu mine...si m-a urmarit pana cand am intrat intr-o institutie. a fost ingrozitor de dezgustator.
si ce am mai patit...si cred ca multa lume...in masinile aglomerate sunt porci care se freaca de tine sau te strang de fund..sau altele..mie mi se intampla cand eram la liceu..si ma duceam la scoala..pe la 7 dimineata!!!! e ingrozitor...

be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Am patit-o si eu de multe ori. Si de regula ma incerca un sentiment de sila amestecata cu teama.Intr-o zi veneam cu Dennis din parc si unul d-asta era pe aleea care duce la blocul unde locuim.Cand am realizat ce face am tipat la el, am scos telefonul mobil si l-am amenintat ca deja sun la politie. L-am facut ca pe dracu si a rupt-o la fuga. Putin mai in fata pe alee erau niste fete care s-au intors si se uitau mirate de tupeul meu, desi era clar ca trecusera si ele pe langa el.Stiu ca este vorba despre o boala, dar ma gandesc ca uneori ar trebui sa-i alungam pe astia, nu sa ne simtim aiurea din cauza lor!

Claudia,soacra frumoasei Oti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Tzuni - parca-mi imaginex faza, desi e de rasu plansu...
Ana Maria, intr-adevar se mai intampla faze din astea si in autobuze... sau care se freaca de tine pana ejaculeaza... a patit-o o fosta colega de-a mea... noroc ca acuma nu prea mai sunt asa aglomerate mijloacele de transport in comun...
Clauditza, bravo tie, ai avut curaj. mie cred ca mi-ar fi frica sa nu se tina dupa mine, sa vada unde stau si sa ma urmareasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Aualeu, fetelor, ce groaznic! Eu n-am vazut decat un singur specimen d-asta, acu de curan in coltzul unui bloc... Iack!
Asta cu autobuzele e o reala problema...dar nu numai. Eu o patsesc si pe strada, cu oameni in toata firea... ori ma trezesc cu cate-o mana pe fund, ori pe sani, ori cate o remarca de toata splendoarea... neshte idioti! Nu inteleg ce obtin daca fac d-astea! Bolnavi...

Nane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

vaaai fetelor si eu crdeam ca numai mie mi s-a intamplat; am patit-o in 102 in Bucuresti (fetele din zona probabil stiu despre ce vorbesc) a inceput unul sa se frece de fundul meu, prima data n-am stiut ce dracu face , am zis ca mi se pare , ca l-or fi durand picioarele, era si aglomerat, pana m-am prins de figura. Faza e ca eu am inceput sa tip la el, el nesimtitu' a inceput sa tipe la mine s-a intins sa ma pocneasca chiar, io chiar l-am pocnit desi avea cam 45-50 de ani, si eu aveam cam 21-22; am avut noroc c-au intervenit 2 tipi din autobuz si s-au luat de el, l-au dat jos imediat din masina, probabil nu era prima cand vedeau faze d'astea.
Si aia cu exhibitionismul am patit-o, eram pe o strada pustie din Barlad, in zona garii, cand unul de pe partea cealalta a strazii a inceput sa strige la mine si sa si-o fluture eufemistic vorbind, ca era mai mare vointa decat putirinta.

"Dumnezeu nu joaca zaruri."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviab spune:

Mi-am adus aminte de studentie. Caminele de fete din "6 martie" (asa se chemau pe vremea mea), acuma nu mai stiu cum s-or fi chemind, alea de linga Opera. Si flacaii care activau inclusiv pe acoperisul cladirilor scunde din spatele caminelor (fostele grajduri regale, cred, pe vremea aia laboratoare pentru Politehnica), la ferestrele ce dadeau spre bucataria aflata la demisolul cladirii, pe alei etc. O oroare. Inainte de a deveni studenta insa, l-am batut pe unul...si acum ma intreb de unde oi fi avind atita putere si curaj. Aveam vreo 19 ani si ma intorceam acasa, de la gunoi, cu galeata goala. Ziua in amiaza mare. La etajul 1 al blocului in care locuiam, intre usi, un "gigel" avea treaba. A facut un pas inspre mine, moment in care nu am mai rationat. Eram toata o adrenalina. Mi-am infipt o mina in parul lui (deh, femeie!), un picior era ocupat sa-i care suturi in dos iar mina cu galeata...Dumnezeule! Nici nu mai stiu cite galeti in cap i-am carat. Saracu' a luat-o la fuga pe scari in jos, am ramas cu un smoc din parul lui in mina, si eu dupa el, i-am mai carat vreo trei galeti in spate pina a reusit sa scape. Normal ca nu l-am mai vazut niciodata in zona, dar n-am uitat nici dupa atitia ani bataia pe care i-am tras-o. Cum oi fi fost in stare, nu stiu. Cit despre ei, ce sa spun, e clar ca-s bolnavi dar nu gasesc in mine resurse pentru a-i compatimi, nu stiu de ce. Nimeni nu-i perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

quote:
Originally posted by bruxinha

vaaai fetelor si eu crdeam ca numai mie mi s-a intamplat; am patit-o in 102 in Bucuresti (fetele din zona probabil stiu despre ce vorbesc) a inceput unul sa se frece de fundul meu, prima data n-am stiut ce dracu face , am zis ca mi se pare , ca l-or fi durand picioarele, era si aglomerat, pana m-am prins de figura.
"Dumnezeu nu joaca zaruri."

Vai, bruxinha, cat de cunoscut imi suna... Si eu am avut la intamplari d-astea "dragutze" prin 102....

Nane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

vai fetelor, ce curajoase sunteti unele dintre voi...
mie mi-e cam frica, oricum cand mi s-a intamplat mie, erau mai la distanta, nu f aproape de mine, asa ca preferam sa-i ocolesc decat sa ma duc la ei sa-i bat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Ramonika, in Iasi acum citiva ani buni erau destul de multi in Copou : intre liceul de informatica si linia de tramvai si in zona Universitatii. Beurk !
Mie imi era foarte frica si imi era scirba de-a binelea.

Mik.

Mergi la inceput