salutare burtici...
sunt si eu o graviduta mai la inceput (11+) cu unele semne de intrebare...
ieri am fost la doctor si am intrebat-o pe doctora mea daca si cand sa-mi fac triplul test genetic, iar ea mi-a recomandat mai bine acum, intre 10 si 14 saptamani dublu test genetic, si intre 16 si 20 saptamani, inca un test genetic... si m-a bagat in ceata...
eu nu stiam mare lucru despre triplul test, de dublu test n-am auzit in viata mea... voi ce ziceti, care e mai bun, pe care sa mi-l fac?
xandra
11+
Nici eu n-am mai auzit de dublu test,desi sunt la a doua sarcina.De triplu tesr(cred ca asta e:tri test,in italia asa il cheama),chiar ieri am fost sa-mi ia sange pt analize.Eu sunt in 4 luni si cam o saptamana.
Eventual cere-i mai multe lamuriri,ca doar de aceea-i pusa acolo,nu?
Din cate am inteles eu la dublu test iti face testul doar pentru 2 din cele 3 analize care se fac la triplu test. Nu cred ca te-am lamurit..... dar eu zic sa faci triplu test intre 16-20 saptamani. Eu l-am facut la 18 saptamani
Codruta
24+
poze
Nici eu n-am auzit de dublu test. Medicul meu mi-a recomandat sa fac triplu test inter sapt. 18-20 la Maternitatea Giulesti.
Ancutzza 14+
multumesc fetelor pt raspunsuri.
codruta, cand ti-ai facut testul, cum ti-a iesit, cu probabilitate, sigur, cum? si unde ti l-ai facut?