Copilasi de Aug-Sept 2003 (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

ROISIN, bine ai venit acasa. Asteptam noutati despre pitcutze

IULIANA, vreti sa va duceti in Hawaii????? Marfa!
Noi am vrea sa mergem vara asta prin Grecia, da` sa vedem cum facem cu drumul, ptr ca ne-am gandit la o insula mai putin cunoscuta unde se ajunge mai greu (schimb 2 avioane sau mergem cu feriboat-ul din Atena nu stiu cate ore). Si de data asta tot fara Sergiu .
Poate o sa ziceti ca-s defecta, dar parerea mea este ca il chinui cu drumul (pentru ca nu am curajul sa ma duc cu masina pana acolo asa ca o sa mergem cu avionul probabil) pe de o parte, pe de alta parte el oricum nu intelege nimic iar noi nu am putea sa vedem ceea ce e de vazut pe acolo datorita programului lui.
Suna egoist, dar eu consider ca asa e cel mai bine pentru el. Vom merge la mare (in 2 Mai ca de obicei) vreo 2-3 zile si probabil ca si la munte ca sa iasa si el din Bucuresti, dar in Grecia nu il vom lua. O sa imi fie greu, asa cum mi-a fost si la Venetia, dar pentru el cred ca va fi mai bine sa stea acasa.

RODICA, LA MULTI ANI! si felicitari pentru maselute .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Buna, buna!!!

Roisin : Mi-a placut taaare mult cum ai povestit despre fete cum se inteleg...miruna trebuie sa fie tare dulcica...sa vezi mai tarziu cand o sa le vezi cum se inteleg o sa-ti creasca inima de bucurie !!! Mai ales ca sunt amandoua fete si de varsta asa de apropiata....

Vad ca cele mai multe si-au planuit vacanta la mare ptr. iunie, noi speram sa ajungem pe la sfs. lui iulie, sa vedem, oricum suntem croiti sa nu pierdem marea anul asta. Ne gandeam la un moment dat sa facem si un circuit in nordul moldovei, cu Horia..ce ziceti sunt prea curajoasa??? inca nu suntem hotarati, mai studiem putin problema

Anny : si eu sunt de parere ca daca pleci in afara tarii, si mai vrei sa vezi ceva e bine sa lasi copilu' acasa. Adica eu una nu l-as lua pe Horia doar ca sa merg cu el in Grecia la plaja.
De fapt mai bine spus, nu m-as duce in afara tarii doar ca sa fac plaja..daca nu vad si pe acolo ceva obiective...nu ma multumeste...

Eu una sunt f. multumita ca Horia mananca singur...de vreo saptamana asa...bine, nu chiar orice, doar ce ii place. A mancat intr-o zi toata supica singur,...si in alta ziua toata portia de ciulama cu mamaliguta.. Ca sa nu mai zic de iaurturile Danonino..daca nu il lasi pe el singur, face mare, mare scandal...

Pupici multi!!

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

RODICA !!!!!!!!!!!!

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Multumesc mult pentru felicitari!

Va doresc si eu viata lunga alaturi de copii vostri

Avem si poze noi!

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Mihaela_s sau fetele care au depus banii in contul Cristinei, ziceti-mi si mie citi bani trebuie depusi si la ce banca?

Rodica, La multi ani!

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4

Mergi la inceput

Iuliana:

Banca Romana de Dezvoltare - Bucuresti, Filiala Titan, sector 3
cont IBAN : R O 8 3 B R D E 4 2 4 0 0 1 6 9 6 3 5 3 0 0 1 5
Pentru: HORNOIU MARIA CRISTINA
Suma: 150.000 lei (vechi )
--------------------------
Cristina, eu nu mai stiu cand am trimis banii... luna asta sau cealalta ...
Noi ne laudam cu alte cuvinte:
APA foaaarte clar (desigur pentru apa)
si
POUĂ (adica plouă)

Sunt foarte mandra, s-a umflat inima-n mine .

Berbec: Mihaela_s ('71), Elena-Teodora ('73)
Taur: Danat ('69), Roxana77 ('77)
Gemeni: Liliac1 ('76)
Rac: Mih ('77)
Leu: Axa_io ('72), Iuliana ('75)
Fecioara: Sasha.p ('72), Deliak ('78)
Balanta: Tango, Dana_ene ('70), Reby ('71), Ankalaura ('74), Oana_noemi (75), Cristinamh ('78)
Scorpion: Anny
Sagetator: Freia, NicoletaF
Varsator: Tigresa ('77)
Pesti: Iuliana76

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49616" target="_blank">LA MULTI ANI, LILIANA !!!!!!!!!!!

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

roisin io tin pumnii sa te descurci cu fetele, sau sa gasesti smecherii s-o faci... invat si eu din experienta altora. macar asa imi fac curaj. ca tare incepe sa-mi fie teama apropo de lungimea irinucai, din ce-mi amintesc poza mirunei de la botez era o lungana... chiar, ne-ai povestit reactia mirunei, da' patrupedul cum a reactionat?? sau iar l-ati expediat???
in rest, ce sa=ti spun, curaj si somn usor!

uf... sa ne mai laudam nitel... udam pantaloni la greu. ziua stam fara pampers, ne asezam cu mare spectacol pe olita, dar facem pipi. nu prind mereu, dar am ajuns la o medie de 2 pe zi in olita. si stie zgatia cand face, ca sta se uita si zice Piii... si cand face in pantaloni zice Piii, da' atunci cand il produce, nu inainte. of, sper sa mearga figura si sa reusim sa facem si noi la olita in 2-3 luni! mai nou am vazut ca se prinde de putzulica. l-am pus pe olita si a facut. sa speram ca merge mai mult timp. l-am invatat sa-i spunem Pa lu Pii cand il aruncam la wc. si mai adineauri s-a ridicat de pe olita... ii spune PA< apoi l-am dus amandoi la wc. kk face dimineata in pampersul de peste noapte. ah, de-am reusi cu pipi...

nu v-am zis ca ne-am luat bicicleta. e mai maricica, cred ca abia la toamna o sa mearga pe ea. dar cocotat oricum sta. si e f. mandru de el. se studiaza in oglinda, a invatat la ce e buna soneria... cred ca in curand iesim si cu ea afara, da' sa fie si tati cu noi, ca eu nu ma bag la asa ceva. http://www.andreirazvanpoze.home.ro/100_3704.JPG, aici e pe bicicleta, inainte sa mai coboram saua 5 cm.

mihaela, vine luna iunie... stiti ceva de vizita in capitala??? sa vedem cum aranjam cu intalnirea, sa anuntam pe toata lumea din timp! hai fetele, ca mi-e dor de voi, si cred ca o sa ma si simt mai bine in vreo 2 saptamani!

Cristina 12+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

www.help4mirela.go.ro http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47831

Mergi la inceput

Cristina, adresa este http://www.andreirazvanpoze.home.ro/100_3704.JPG . Fara virgula, de aceea nu merge .

Super bicicleta . Cred ca e o investitie foarte buna.
Oana inca adora tricicleta.
Caruciorul sport l-am strans de multa vreme, fiindca ocupa locul degeaba in casa.

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Cristina, vreau si eu bicicleta de-aia pentru Teodora! de unde ai luat-o si cu cat?
georgiana

Mergi la inceput