Copilasi de Aug-Sept 2003 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Am fost la dr. si ma programeaza sa nasc pe 6 sau 7 iunie. Valeuuuu, incepe sa imi tremure fundul...mai am 2 sapt jumate si gata. Nici un semn de pre-eclampsia. Stie Dumnezeu ca numai de asta nu aveam nevoie si m-a ferit.

Ce scandal a facut Emma azi la dr cind a vazut ca ma intind pe pat sa imi ia nurse-ul proba pentru Group B strep. Cine stie ce si-o fi inchipuit ca imi face:)). Noroc ca a fost si tati cu noi.

Mindra mea face scandal si la adormit la prinz. Acum vrea numai in brate la mine. Vad ca (,) copilul asta s-a pus bine sa ma chinuie. Ma uitam ieri ca inca mai doarme in pozitia aia de bebelus cu minutele in sus...mititica, inca e bebelus, chiar daca vreau eu sa cred ca e mare:).

Ieri nu mi-a cerut suzeta, dar azi dimineata o vroia, asa ca i-am zis ca a luat-o catelul vecinului si a papat-o si, daca o vrea, sa se duca la el si sa ii taie burtica (sadica, nu?) si la un moment dat imi zice "ham-ham tzitzi", adica i-a luat-o ham-ham:).

Liliac1, nu stiu ce solutie sa iti dau cu spalatul. Si Emma face scandal cind e vorba de udat pe cap. Noroc ca nu trebuie sa ma descurc eu cu chestia asta, ci tati.

Sasha, felicitari pentru olita. Eu nici nu indraznesc sa sper ca Emma va face in curind. Adevarul e ca nici nu m-am ocupat de chestia asta, acum chiar nici nu am rabdare.

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby spune:

Buna fetelor si pupici la copilasii nazdravani!

Roisin: Sa-ti traiasca minunea si multa sanatate pentru amindoua! Sa creasca mare si sanatoasa si sa aiba parte de tot ce e mai bun pe lume!

Roxana: La multi ani, cu sanatate si multe bucurii!

cristinamh: sanatate si sa mai treca greturile rele; scuze,am ramas restanta cu plata, dar cred ca saptamina viitoare ma invrednicesc sa ajung la banca;

Felicitari pentru copilasii care presteaza la olita, parca devin mai increzatoare cind vad ca sunt din ce in ce mai multi. David nici nu vrea sa auda, si tot la capitolul neplaceri maxime ramine spalatul pe cap, cind plinge cel mai tare. In rest este cumintel si ii place din ce in ce mai mult sa aiba diverse companii(ma refer la oameni ca amimalutele erau de mult in top).
Am reusit sa am si eu o saptamina de semivacanta, in sensul ca m-au trimis de la servici la Budapesta pentru un schimb de experienta, si a fost super bine.
Cam astea, ce ne facem cu vremea asta urita?

Toate bune,
Reby si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Ieri am fost pe la proaspata mamica Roisin, care se simte bine. Era un pic cam obosita..deh..normal, dar altfel ok. Am vazut 2 poze si un mic filmulet facute cu telefonul imediat dupa nastere DE CATRE ROISIN !!!!(va dati seama, abia scosese dr-itza pe Irinuca si ma-sa i-a si tras film.
Seamana leit cu Mirunica cand era si ea mica, abia nascuta (ca de.....o stiu in calitate de colege de "suferinta" ).
Daca totul e ok si nu face icter azi ar trebui sa se duca acasa.

Noi ne laudam ca stim sa cantam. Seara cand il pun la culcare Sergiu isi fredoneaza "Iepuras dragalas" pana adoarme. In continuare n-are nici o treaba cu olita , decat ca o taraste prin toata casa si isi pune diverse obiecte in ea .

Iuliana, sa stii ca si la noi a prins smecheria cu mancatul suzetei. Numai ca la noi nu catelul a papat-o ci ursuletul . Si uite asa am scapat noi de suzeta de aproape o luna (mai e un pic si se face luna de cand nu mai are suzeta). Chiar nu credeam ca vom scapa asa de usor de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eliza striga POTTY TIME! Si te' sa fugi repede dupa oala, sa tragi repede izmenele in jos, copilu isi regleaza bine poponetul si presteaza. Zice pishu (cu accent zdravan pe U). Cu kk e in doua limbi, uneori e kk, alteori e pupu... MAIE PUPU, PUPU MIC (depinde cum il face)
Uneori, daca nu te prezinti repede cu olita, face direct in pampers, depinde cat o "apasa". Oricum, daca o intrebi daca a facut, garantat va spune NU

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Elena Teodora
si celorlalte Elene daca mai sunt printre noi si Constantinilor de asemenea!

iuliana, acushi acushi intri pe ultima suta de metri...eu am emotii deja, nu stiu tu...cred ca esti nerabdatoare sa-ti tii in brate bebelusha.
Mey da' nu stiu cum o sa faci cu Emma, daca acum e asa lipita de tine si vrea numai in bratele tale, cum va face cand va vedea bratele ocupate??? Tati o sa-si ia ceva concediu...parca ziceai de cateva zile, nu poate mai mult, macar pana se obisnuieste Emma cu situatia. Sau sa vina cineva, o femeie de incredere, o bona sa te ajute cateva luni, nu cu cea mica dar macar sa se ocupe de Emma cateva ore pe zi pana vine tati acasa...sau crezi ca asta ar indeparta-o de tine...nu stiu imi dau si eu cu parerea gandindu-ma ca iti va fi greu cu ele doua avand in vedere ca Emma e asa lipicioasa acum. O fi simtind ea ca se va petrece ceva in curand?
Oricum iti doresc multa putere, cred ca vei avea nevoie si rabdare cu ea atunci cand va fi si Diana acasa in patutzul ei.
Sa stii ca aceleasi sentimente am si eu vis-a-vis de Diana mea uneori, desi ea e copil, eu o vad ca fiind mare si apoi imi pare rau, parca ii tai din copilarie...cred ca e un "defect" al mamelor cu 2 sau mai multi copii .

Noi prestam in continuare la olita, dar nu la cerere, si numai pipi. Si numai cand vrea dom'soara sa se aseze. Dar face chiar si cativa stropi, inteleg din asta ca poate sa se controleze cand face. Insa cu kk nu am succes, nu vrea sa se aseze si nici nu spune nimic, unde mai pui ca nici nu vrea sa o schimb de scutec, nu o deranjeaza.

La noi n-a mers faza cu papatul suzetei...a cautat-o disperata in patutz de a rascolit tot cearsaful si pernitzele, apoi a plans si nu adormea asa ca i-am adat-o. Astept sa plecam in concediu si sa ramana la mama, ea a avut rabdare si cu Diana sa o dezvete, altfel cred ca si in ziua de azi Diana era cu "bibi" in gura. Iar acum Silvia o si cere pe nume!

si we placut!

Mihaela
Diana si Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Mihaela, speram sa ne descurcam. Puteam sa o aduc pe mama, dar stiu ca m-ar fi innebunit de creieri si numai de asta nu am eu nevoie. ca si asa de cite ori plinge emma cind vorbesc cu mama la tel sau face scandal, imi zice...hai du-te si i-ao in brate, du-te si fa aia. etc. Ma scoate din sarite si de aia am decis sa vina pe la sf. lui august. Acum sper sa ii dea viza. Probabil (mai mult ca sigur) ca Emma va vrea multa atentie de la mine si va trebui sa ma conformez. Oricum, in prima luna bebelusul doarme si papa, asa ca sper sa avem timp sa ne acomodam. Plus ca tati se va ocupa de ea ca intodeauna seara. Ieri cind am venit de la scoala nu m-a lasat o clipa si eu eram frinta de oboseala. Chiar aveam nevoie d eun moment sa imi deztepenesc picioarele si sa stau intinsa la tv. De unde? Si-a adus perna si a inceput sa ma inghesuiasca pe canapea, apoi ma tragea de mina sa ma duc sa ma joc cu ea.

Sigur ca am emotii deja, inca nu mi-am facut bagajul, nu am terminat de scos mobila din camera Dianei. Poate o facem azi, mi se pare ca (,) casa e plina de mizerie si eu nu pot face nimic ca am asa o presiune in burtica cind merg. Mai avem o gramada de treburi. Tre' sa cumparam mobila de birou noua ca sa se potriveasca la modificarile pe care le facem, am teme circa de facut pina saptamina viitoare cind se termina semestrul:(...parca m-au napadit toate. Emma ne chinuie in continuare cu dormitul si la prinz si seara.

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

IRINUCA...(tiza mea deh...sunt umflata de mandrie),bine ai venit, sa-ti dea Domnu tot ce e mai bine pentru tine(parinti super si mega surioara ai deja).Roi, n-am apucat sa te sun dar sa stii ca sunt alaturi de voi si ma bucur tare, tare .

Noi speram sa ne mutam in sfarsit saptamana viitoare.Suntem aproape gata si ce mai avem de facut vom face la fata locului.
In alta ordine de idei am fost cu Radu la ortoped pt. ca dupa 2 pasi cade si am aflat ca trebuie sa-i pun ghete ortopedice si sustinator plantar pt. ca are un platfus de toata frumusetea care i-a modificat si mersul.

Plecam la mare pe 16 iunie ( trebuie sa mearga cat mai mult pe nisip), asa ca va rog sa-mi mai spuneti si mie cine e la mare in perioada aia.

Cristina, n-am mai citit de mult. Trebuie sa-ti dau bani pt. site? Cat? Ne intalnim o data si iti dau. Numa sa-mi spui.

Peste 3 saptamani imi vine si netul acasa ( Cristina si eu imi pun de la RDs) asa ca voi reveni.
Va pup mult, mult si tare mi-e dor de voi.

Irinuca & Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

LA MULTI ANI pentru domnisoara ELENA TEODORA !

Si pentru toti cei care s-au sarbatorit ieri !
------------------
Irinuca, imi pare rau pentru Radu, dar sa stii ca se rezolva platfusul. Am vazut o emisiune pe tema asta si spunea dr. ca pana la 3-4 ani platfusul la copilasii mici se rezolva in marea majoritate a cazurilor.
Noi intentionam sa mergem la mare de pe 22 iunie si, din cate am retinut, Roxana77 de pe 24 iunie.
Voi pana cand vreti sa stati ???
-------------------
Va pup pe toate, acum ne pregatim sa plecam la iarba verde fiindca vremea este excelenta !!!!!!

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

salutare tuturor!
ma uitam pe lista de suriori...ma , pot sa trec cu usurinta "surioare de aprilie-mai 2005". daca se straduieste si iuliana, facem capitol special. glumeam acum, sper diana sa stea cumintica, nu-i bai, extindem rubrica la apr-mai-iun .
acum chiar ca incep sa ma oftic! raman codasa... io care fusei prima la seria de nazdravani... acus raman ultima de caruta la suriori! dar tot vorbesc cu bb2 sa nu strice frumusete de linie feminina, si sa fie tot fetita! asa o sa avem si gasca "surioare de 2005" uf, da' uitam de mireaf, ca are pereche in burtica. e las c-o dregem cumva
pe mine ma apuca tremuratul cand vad cum vin suriorii pe lume. ma gandesc ca mai am, si incep sa ma intreb daca nu m-am grabit, daca nu ma descurc cu amandoi , ca ajutor din parti, n-am pe cine sa chem.

liliacm-am uitat in cora, nu mai aveau chestii de-alea... o sa-i zic lu' tati sa se uite si in carrefour cand se mai duce. probabil nu s-au vandut si nu renteaza sa aduca asa ceva.

noi supravietuim. fara net, ca de, nu-i frumos sa mearga ceva in romania. tampitul de administrator de la noi din bloc nu vrea sa-i lase pe-astia de la firma sa urce pe bloc. dracu' sa-l ia, scuzati limbajul, de spagar nenorocit... asa ca astia de la firma mi-au zis ieri ca ei vor sa renunte la blocul nostru ca au prea multe probleme si nu renteaza! marti imi dau raspunsul final, si probabil miercuri facem contractul la rds... daca are cineva, vreau si eu pls o copie de contract.

asadar, cu nervii stau "bine". cu stomacul, si mai si! aseara am reusit sa beau limonada, si mi-a fost un pic mai bine, dar fericirea n-a durat mult. asa ca tot la stadiul de greata ziua si vomitat seara sunt, tati tot la etapa hranit mami, hranit bebe, spalat bebe, culcat bebe...

noi am reusit ceva progrese cu olita... sa nu va inchipuiti cine stie ce... stiti cum e, un pas mic pt om...un pas mare pt omenire.. asadar, am reusit ieri vreo 2 pipi la olita, fara prea multe urlete si asteptare, ca a facut dupa ce l-am pus. important era ca zicea el "iii"[piii] cand facea, si il vedeam ca strange din burtica sa mai faca. apoi, il vad in mijlocul casei ca se uita la pantaloni cum se umezeau si facea "iii" sa-l auzim. sa speram ca va merge bine si repede!
cu bibe facem prograse, adica bem lapticul cu paiul din cana.si nu protesteaza deloc. cu suzy insa, alta problema... o cere si daca n-o vede, intoarce patutul pe dos in cautarea lor, ca obisnuiam eu sa i le pun sub perna, ca sa nu le mai caut in fiecare seara. vineri am fost sadica, le-am pus pe raft. le vedea, dar nu ajungea la ele... jelea de parca isi pierduse animalul preferat, pana cand am inceput sa le spunem PA la suzete. numai bine, vine ta-su acasa si i le da! sa mor, dupa ce toata ziua nu statuse cu ele. ei bine, i le iau si le pun la loc... iar andrei reactioneaza prompt: le spune PA! asadar, nu e chiar musai sa stea cu ele.
noaptea in schimb avem spectacol... plange. ba apa, ba suzy... bietul tati, deja dimineata e chiaun de somn. din fericire macar doarme la el in patut. ne-am mai trezit in miez de noapte cu el la noi in pat, dormea ca un catelus pe plapuma, dar l-a dus inapoi la el si n-au fost probleme. asta e, ca sa facem, daca simte uneori nevoia sa vina la noi, ne conformam. bine ca macar seara cand ii spun NANI se duce la el in patut.

eee... si saptamana viitoare ne "dezmotam". intr-un final, ramanem si noi fara mot. tati e f. trist, ca nu vrea sa tundem buclele copilului, ca lui ii place asa, cu putine plete.i-am zis si eu, ca, daca u ne place cum ii sta tuns, ii lasam plete la loc. si o sa avem si noi poza pt rubrica de turta si mot.
apropo de , n-am primit nimic nou pt site, desi piticii au inceput sa faca un an si 9 luni!!! ca sa nu mai adaug restantele, sau rubrica cu "turta si mot" la care nu am primit nimic. amintesc ca la rubrica asta util ar fi sa trimiteti ce obiecte au fost pe tava si ce a ales.
si... ca tot veni vorba de site... am primit extrasul de cont acasa, dar din pacate nu-mi trece si numele depunatorului. sunt 3 depuneri luna asta, una stiu ca e mihaela de la satu mare. cine sunt celelalte doua?? promit ca de azi inainte sa-mi notez cand spuneti c-ati trimis, eu credeam ca o sa-mi dea si numele depunatorului si nu mi-am chinuit neuronul.
repet nr de cont: R O 8 3 B R D E 4 2 4 0 0 1 6 9 6 3 5 3 0 0 1 5 .

cred ca am scris cum trebuie lista de restante la , si astept poze!
iuliana ------- a_emma_ana: 21, paste 2005
Tango ------ b_daria: (2, 3, 4) 11, 12, 15, 18, 21 craciun 2004, paste 2005
cristinamh ------ c_andrei_razvan:
deia
simanoro ------ e_stefania_daniel: (1, 9) 11, 15, 18, 21 craciun 2004, paste 2005
Simy
misty
roxanica-mamica ------ ee_marc_antoniu: toate
axa_io ------ eea_fabio: toate
ancuta ------ g_sara_andreea : 10 11 12 18 21 paste 2005
l_carmen2003 ------ gg_alexandru_mihael: 15 18 21 craciun 2004, botez, paste 2005
Yasmin
Freia
Stefi2003 ------ ii_cezar_alexandru: 10 15 18 21 craciun 2004 paste 2005 +Maria
Tigresa ------ j_horia_stefan: 21 paste 2005
Rodica_P ------jj_stefan_daniel: 15 18 21 craciun paste
danoana ------k_raluca_maria: 15 18 21 craciun 2004 paste 2005
ina_nz ------ l_adrian_: 15 18 21 craciun 2004 paste 2005
sisi ------ o_ana_miruna: 15 18 21 craciun 2004 paste 2005
Mirupati ------ mm_horia_martin: (2 4 5 7) 9 10 11 12, 15 18 21 craciun 2004 paste 2005
Ankalaura ------ mmm_eliza: burtica, 21 craciun 2004 paste 2005
anny
roisin ------ o_ana_miruna: 15 18 21 craciun 2004 paste 2005
irinuca ------ p_radu_petru: 15 18 21 craciun 2004 paste 2005
Oana_Noemi
dana_ene ------ r_oana_maria: 21 paste 2005
alexica
deliak ------ ri_darius_gabriel: toate
reby ------ rr_david: 15 18 21 craciun 2004 paste 2005
Roxana77 ------ rrr_ana_maria_: nastere 15 18 21 botez craciun 2004 paste 2005
Mih si Bogux ------ rs_matei_alexandru: nastere 3 4 15 18 21 craciun paste 2005
Mihaela S ------ s_silvia_petra: 21 paste 2005 +Diana
Catia
rodika
gtania
Elena-Teodora
dunemaire
NicoletaF ------ss_andrei_catalin: craciun 2004 21 paste 2005
Danat
Felicia0606 ------ vv_alexandru_victor : burtica, nastere, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 21 paste2003, botez, mot paste 2005
craluca ------- x_ioana_maria: (7 8) 10 15 18 21 craciun 2004 paste 2005
Ioanaa
mireaf ------ xxx_alexandra: (nastere... 4) 8 9 10 11 12, 15 18 21 craciun 2004 paste 2005
Tara
Alex_2003 ------ y_alexandru_calin: 15 18 21 craciun 2004 paste 2005
Alynuta
floarea-soarelui ------ yya_ioana_catalina: toate
xerxe ------ yyd_alexia_maria: burtica, 3 4 5 6 10 11 12 18 21 craciun2003, 2004 paste 2005
iuliana76 ------ z_andreea_alexandra: nastere, 18, 21 nastere + Emma Gabriela
loredanaiascu ------ zz_lisa marie: 15 18 21 craciun 2004 nastere
craita
liliac1 ------ zzz_andra_maria: 8 9 10 11 12, 15 18 21 craciun 2004 nastere
moosy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Iacata-ma-s acasa, abia ieri ne-au dat drumul, ca fi-mea tot a facut un pic de icter, plus o chestie la un ochisor (care din fericire e deja mai bine).
Va multumesc din suflet pentru sustinere, cred ca toti pumnii stransi au avut efect, ca lucrurile au mers surprinzator de repede la nastere.

Irinuca nu e chiar grasuna, pentru ca e foarte lunga (53 cm), si pana acum este un copil tare cumintel, papa la 3-4 ore (azi-noapte a avut pauza de la 12 la 6), doarme destul de mult si nu face scandal decat de foame. Sa vedem cum om sta la capitolul colici.
Din nefericire s-a pricopsit cu un frumos eritem fesier, pe care dudele de asistente l-au intretinut (si l-au intins pe tot corpul) prin ungere cu ulei , asa ca acum avem o grija in plus pe cap.

Prima reactie a Mirunei a fost superba, i s-a luminat toata fata intr-un zambet cald si protector, si primul gest a fost sa-i caute manuta. Acum este foarte curioasa inca, ar smotoci-o non-stop, dar incerc sa-i explic ca deocamdata nu prea are cu cine se juca si sa o ia cu binisorul.
Este un pic geloasa uneori, dar o ducem cu zaharelul si ii trece repejor. Sper ca in cateva zile sa se obisnuiasca de tot si sa aducem lucrurile in matca lor.

Hai ca revin dupa juma' de zi, am terminat cam brusc mesajul mai devreme, se trezise aia mica si pe urma n-am mai gasit timp.
Ziceam de Miruna... pe sor-sa o striga "bebeshoiu'" (adica bebelusul), mai rar Iina. Daca o aude plangand imediat se schimba la fata, parca intra in panica asa si se duce la ea "gata, gata, gata". Ii place sa-i numere degetele (doi, teeei, patu, shase) si din cand in cand o mai mangaie pe cap, cu gesturi cam bruste pentru gustul meu. Cred ca e un pic nemultumita, se astepta ca un bebeshoi sa fie mai dinamic si sa se joace impreuna.

Cam astea-s vestile. Eu is chioara de oboseala, in spital am dormit din parti si acuma cum prind juma' de ora adorm precum valiza-n gara. In rest is destul de energica, ma cam supara epiziotomia si ma incurca fantastic faptul ca nu ma pot aseza ca lumea. Din fericire am avut minunata idee sa-mi iau colac inainte de nastere, si asta ma ajuta enorm.
Apropo de epiziotomie, am ramas foarte surprinsa ca doctora a vrut sa ma lase fara, insa galusca a fost capoasa (circumferinta de 36 de centrimetri) si nu s-a putut. Poate ca e mai bine asa, in momentele alea imi venea sa-i omor pe toti ca nu se grabeau sa largeasca gaura aia odata, dar momentan am un stres in plus pe tema asta...

Gata, v-am pupat si merg la nani ca fetele dorm deja de vreo ora si eu pierd timp pretios de sforait.

I don't need no one to tell me 'bout heaven
I look at my daughters and I believe

Mergi la inceput