Pen' ca s-a starnit un soi de curiozitate colectiva in jurul jucarelelor mele, va anunt si va invit cu drag sa va uitati la ce am mai adaugat in album.
Va stau la dispozitie la intrebarile ce le veti fi avand in ceea ce le priveste.
Slakje si Eliza pietrele le-am pictat in culori acrilice, dupa ce le-am spalat bine cu detergent in prealabil. Asta e esential, pe orice suprafata pictezi cu arcilice tre sa o cureti bine cu detergent inainte, pentru a indeparta orice urme de sare sau grasime, altfel nu se prind bine acrilicele. Ce vezi tu in poze is facute toate de manuta, toate picatele si punctele si umbrele, da' pe urma m-am trezit si io (cam tarziu ce-i drept
) si mi-am cumparat un marker negru cu doua capete, unu subtire de tot pentru linii fine si punctulete, iar celalalt mediu, pentru chestii mai grosiere. A, pentru inceput nu-i rau sa trasezi modelul usurel cu creionu' pe suprafata pietrii, se sterge cu o radiera buna, nu-ti fa griji.
Conchita, fura ca dintr-a' tau
, ca si io le-am furat ideile de prin alte parti. Daca vrei sa faci pentru gradina vei alege, evident, piete mai mari, tratametul aplicat ramane acelasi. Stii ce-mi inchipui io ca ar da bine? Niste fluturi, buburuze, broaste, spiridusi. O tehnica foarte usoara este si tehnica servetelelor, mai ales pentru pietre merge de minune iar efectul e spectaculos. Spilu' e sa gasesti modele cat mai interesante (cu legume, dovleci, in locul traditionalelor flori).
Spor la treaba si abia astept sa va vad creatiile.
pisici, flori si jucarele