Mamici de ianuarie-februarie 2006
Raspunsuri - Pagina 3
gabitzam spune:
Giova, eu zic ca esti in perioada cea mai importanta cind este nevoie de acid folic. Sincer, cred ca numeri pe degete medicii care NU recomanda acid folic. Este recomandat de luat chiar din perioada de preconceptie, pina la cel putin 4 luni de sarcina.
Nu este scump, poti sa cumperi de la farmacie si singurica.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05
Giova spune:
GABITZAM sa iau fara sa consult medicul? sau sa-l sun si sa-l intreb? oare va fi naspa sa sun sa-i zic daca trebuie sa iau? sper sa nu o interpreteze, ca ma bag in stiinta lui.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 5+
pumpkin spune:
Val, succes cu alegerea medicului, trebuie sa iti placa si sa ai incredere in el. Cum spuneau si fetele mai sus trebuie sa incepi sa ai grija de tine, sa fii atenta la ce mananci, sa nu racesti, sa-ti faci toate analizele pe care le recomanda medicul. Si sa citesti tot ce gasesti pe forum la www.desprecopii.com/info.asp?id=5" target="_blank">Sarcina . Multa sanatate tie si lui bebe.
maraki spune:
Fetelor am primit si eu rezultatul testului HCG si este POZITIV UM pe 15 aprilie
Sarcini usoare sa aveti fetelor si sa nasteti bebei sanatosi si frumosi
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
maraki spune:
Eu am un usor disconfort la burtik,dr. a spus sa ma duc abea pe 19 la control....este normal sa stau asa fara sa i-au nimic in afara de vitamine? Utrogestan a spus dr. ca nu trebuie sa i-au ca stau bine cu progesteronul.Nu am greturi deocamdata si pana nu trec doua sapt parca mi-e si frica sa ma gandesc prea multVoi ce simptome aveti?
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
bb_alinus spune:
Draga Ioana,
Iti scriu repede ca nu am timp insa maine dimi de indata ce ma eliberez o sa iti scriu pe PM!
In legatura cu acidul folic, parerile sunt impartite, cineva spunea ca numeri pe degete doctorii care nu recomanda, ei bine aici in Franta ii numeri pe degete pe cei ce o fac, daca le ceri expres iti spun sa iei daca nu nu, multa lume nu ia si te asigur ca sunt o gramada de copii sanatosi si frumosi! Eu i-am cerut medicului si mi-a prescris insa imi spunea in acelasi timp ca acidul folic ar fi mai bine sa il luam direct din alimente! Eu una am preferat avizul medicului inainte de a lua, desi aici pe forum toata lumea zice ( si cred ca e asa) ca nu are ce sa faca rau!
Hai te pup si mai "vorbim",
Alina 13+
luizza spune:
buna ziua buna ziuasunt noua aici pe forum acesta este primul meu mesaj ,din care sunt foarte bucuroasa sa va spun ca ieri mi-am facut un test de sarcina(al zecilea)si a iesit pozitivdeci sunt sunt super bucuroasa iar sotul deja ma bate la cap sa mergem sa cumparam dormitorul este super fericit u.c l-am avut pe data de 31 martie deci exact acum sunt in 7 saptamani
DPN pe 7 ianuarie.......sper sa fie totul ok,eu am luat acid folic,de fapt am inceput sa iau cu 2 luni jumate inainte de a ramane,recomandare de la doctor.......dar inca nu am apucat sa fie 3 luni,si mi-au mai ramas cateva pastilute si nu prea stiu daca sa le mai iau sau nu..........ca sapt viitoare merg la medic
va doresc sarcina usoara,si noua luni sper sa fim cele mai bune prietenesa ne sprinjinim cu ajutorul celor mai experimentate
lacramioara t spune:
Mama mia,avem deja cateva burtici(viitoare mamici).Si eu am trei saptamani,u.c. a fost pe 5 aprilie.Monica eu am inceput sa am destule simptome:somn dupa amiaza si seara pe la 8 de pic jos nu alta,dupa ce mananc la pranz imi este rau si cand ma gandesc ca trebuie sa mananc mi se face o greata .Iar daca in metrou simt miros de parfum(mai mult decat normal) simt ca ma duc jos.
Multa sanatate si bebici sanatosi.
Pupici de la Lacra, Andreea si bebik din burtik.
Giova spune:
neatza fetelor!!!!
camnd am deschis subiectul asta nu credeam ca ne vom inmulti asa de repede.
felicitari la toate!!!!!!!!
sa avem bebei sanatosi si frumosi. si o sarcina cat mai usoara.
noi azi am intrat in sapt. a 6.-a. in dim. asta greata m-a tinut mai mult, dar am stins-o cu o cana de ceai cu multa, multa lamaie.
ALINA mersi de info. m-am mai linistit.
ma pun pe treaba sa fac listuta.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 6+
Giova spune:
haideti ca fac o scurta listuta:
1). VAL77
UM 29 martie........................ DPN
2). LUZZA
UM 31 martie........................ DPN 7 ianuarie
3). TATIANA G
UM 1 aprilie........................ DPN 5 ianuarie