Copilasi martie aprilie 2004(55)
Raspunsuri - Pagina 6
georgescu oana spune:
Bravo Mickyyy ,ai vazut ca apare si soarele:permisul il iei ,fata e grasuna ,col inchis,trusa cumparata,plimbarea pregatita,....tine-o tot asa!
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
Mickyyy spune:
Oana...soarele asta ba apare ba dispare .
Dimineata eram bine dispusa, totul era in regula, asteptam sa-mi iau permisul azi-maine.....numai ca.....se pare ca nu va fi asa. Am sunat la politie si cica dureaza 2 saptamani pana dau raspunsul, nu maxim una cum mi-a zis mie tipa aia, acum astept sa vad daca poate rezolva ea ceva mai repede desi nu cred pentru ca am vorbit ieri cu ea, a zis ca ma suna inapoi si n-a sunat, am mai vorbit si azi cu ea si am primit acelasi raspuns, sa astept ca ma suna ea.....dar tare mi-e ca n-o sa mai sune nimeni .
Asa ca vrand nevrand o sa stau week-endul asta in Bucuresti............maaaamaaa ce nervoasa sunt......si ce bine dispusa eram acum juma de ora!!! Cred ca ma duc peste ei la politie sa fac scandal, ce mama lor au nevoie de 2 saptamani sa scoata o hartie???!!!
Mickyyy (36 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)
Ela76 spune:
Mickyyy - lasa, nu fi suparata, ca uite ce vreme urata e afara! Weekendul viitor va fi numai bine de plimbare la Braila, soare, cald, frumos Scaneaza poza repede, sa o vedem, daca zici ca scannerul e la indemana.
Malina - felicitari pentru casa noua! Tare mi-a mai placut si mie partea cu amenajatul, chiar daca e costisitoare si obositoare.
Oana - pupat Cristina, trimis pupic raspuns la Alex! Mai, cu dezordinea sunt obisnuita de atatea luni, insa in ultimul timp e mai rau ca niciodata. Dar in dimineata asta am reusit sa dau cu aspiratorul! (sa vedem cat tine pana cand aterizeaza prima mancare pe jos! - apreciez maxim jumatate de ora)
Clau - super pret pentru costum! Vorba Laurei, nici la croitor daca-l faci nu iesi atat de ieftin. Sa-l poarte sanatos sotul tau!
Rayuela - hai, mai, tu chiar nu ne mai vrei? Parca n-as vrea sa intru toata ziua la scandinavi ca sa vad ce mai faceti...
Ruprich - nu stiu de unde se poate cumpara Priorix-ul. Astept sa ma sune si pe mine doctorita sa-mi spuna daca au primit sau nu vaccinul la policlinica. O s-o intreb poate stie ea de unde se poate cumpara. Ce face Robert, danseaza, se antreneaza - cand ne invita la un dans?
fetele, incerc sa-mi adorm copilul!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Claudelu spune:
Apar si eu dupa ce am fost la plimbarica, iar acum Raul doarme, a cazut ca erou
Mai sa va spun un secret De 4 zile tin cura de slabire a lu Monica Anghel si am slabit d enu-i adevarat...sunt fff incantata drept urmare am fost la spart de bani...mi-am luat pantaloni roz, bluza roz, pantofi si poseta am, asa ca pot iesi la agatat Sunt super fericita ca am inceput sa arat si eu a om
Mickyyy asa-i cu politia romana (Ela, nu citi), eu am asteptat 2 luni pana sa-mi termine ei buletinu, c emai vrei, iar la Clau i-au pierdut actele si a fost nevoit sa faca totul din nou Las ca poate pana la urma reusiti si mergeti in week-end-ul viitor, daca tot zici ca sunteti bine si tu si Daria!
Oana si Ela, ce-i aia curatenie?? Offf ca si la mine casa e intoarsa cu curu in sus, mi-e si rusine sa deschid usa la cineva
La noi e frumos, a iesit soarele si e fff cald, dar in casa e geru d epe lumeDe saptamana viitoare ne apucam de treaba si noi asa ca PA internet
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
georgescu oana spune:
Cum e dieta aia Clau ?(nu pentru mine stai linistita)
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
Claudelu spune:
Pai si eu am fost super socata cand am vazut ce preturi au la costume...l-am inebunit pe Clau ca nu iesim din magazin fara costum...a zis ca-s nebuna, lui nu-i prea place sa mearga la cumapraturi dar sa mai si incerce...cred c-a aprobat vreo 10 Intr-un final s-a oprit la unu negru cu dungulita albe, super dragut, doar ca a trebuit sa ne de-a panatalonii de la un costum (numar mic) si haina d ela altu, ca deh avem burta
Si culmea materialu e super bun , nu se sifoneaza, ca pe mine de fapt asta ma interesa
Asa am zis si io ca nici de mergem la croitor nu iesim mai bine
Martie Aprilie 2004
LauraFlo spune:
Claule, da -mi si mie reteta de slabit ca poate se lipeste si de mine ! Da ce fel aratai ma rog, donsoara ? Ce daca am facut o cura de cozonac de vreo trei kg nu arat a om ? ( mai degraba seman cu o gogoasa umpluta). Nu de alta dar peste o luna plec la mare si n-as vrea sa fuga lumea cand ma dezbrac !
Si cum de la voi e soare iar la noi ploua ? De fapt la voi a tot plouat saracutii de voi ....
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Ela76 spune:
Laura - gogoasa zici? pai gogoasa arata bine, eu nici nu gasesc termen de comparatie pentru burta-fundul-pulpele mele, plus celulita, vergeturi si alte garnituri! De aia ne-am hotarat sa mergem la mare la greci, ca acolo nu ma cunoaste nimeni! (pe 2 iunie plecam, uraaa, ne-am adunat vreo 8 adulti si 2 copii - Cristina si un baietel care are acum 10 luni)
Clau - deci ai voie sa lipsesti cand nu sunt eu, pana atunci niet! pui calculatorul in debara, la adapost si ne scrii de acolo!
(V-ati prins ca a adormit Cristina?)
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Claudelu spune:
Oana, ma gandeam ca pentru tine
Pai e usoara, e disociata:
3 zile carne slaba fiarta sau gratar
3 zile legume si fructe
3 zile lactate
Dupa care o iei de la capat
Eu sunt la prima zi de legume si fructe, imediat merg s-ami fac o salata de castraveti si rosii
Am zis c anu ma urc pe cantar, dar n-am rezistat, am dat in 4 zile 4 kg[bis EU am de gand sa o tin pana dau tot surplusu jos, adica vreau sa ajung la kg pe care le-am avut inainte de a ma casatori, adica 52 kg Cand am ramas gravida avem 59-60
Martie Aprilie 2004
LauraFlo spune:
Ela super destinatie ! Noi nu avem inca curaj s-o luam pe Daria cu noi ! Vad ca voi da ! Bravo !
Multumesc Clau de reteta ! Vorba Elei, nici o zi fara tine ! Gasesti niste cabluri, prize si altele trebuincioase ca sa ti muti calculatorul unde ai loc, ca fara tine nu se poate !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004