decizie in situatia de criza in cuplu
Raspunsuri - Pagina 2

cristiama spune:
Uitatul la TV e boala serioasa. Cand ne-am mutat impreuna, acu ceva ani, sotul meu se uita la tembelica si la masa, de fapt mergea tot timpul.
Ce mai lupte am dus: am mutat masa, sa nu se mai vada tv, a tinut ca acum masa-i masa, povestim ce-am facut peste zi.
Si se uita la stiri, ATAT si apoi il stingem.
La noi functioneaza totdeauna invitatia la o plimbare, pe orice vreme, la orce ora. Si uite asa am devenit f plimbareti.
Cred ca am si noroc ca noi am reusit sa avem preocupari comune.

moni25 spune:
Mey, chiar avem o casnicie frumoasa.ieri i-am expus numai defectele, dar calitati are mult mai multe.eu vroiam sa spun ca "barbatii sunt de pe marte si femeile de pe Venus", si cu toate astea unul fara altul nu se poate.suntem o familie absolut normala, nu fac parada cu fericirea mea, pur si simplu avem ce ne-am dorit.
IL IGNOR cand simt o situatie tensionata.Cand e nervos de exemplu, este felul nostru de a evita o cearta.Si eu cand sunt nervoasa ma lasa in pace, stie ca imi trece, pur si simplu nu alimentam focul.Iesim in vacante, plecam la fiecare sfarsit de saptamana impreuna, este destept, frumos, educat, realist fata de mine care sunt in pom si pomu' in aer.
Cunosc cupluri care fac parada cu iubirea lor, isi fac cadouri si se lauda cu acest lucru, merg de mana pe strada la 40 de ani, se saruta in public si asa mai departe.Si isi inseala partenerul(a).
Noi nu.
Si mai e ceva:lucram in aceeasi institutie, deci suntem impreuna non stop.
Sper ca m-am facut inteleasa
Moni
sper ca v-am mai lamurit.

Bic spune:
Poate ca ati primit acum ceva vreme pe e-mail bancul ala. Il parafrazez mai jos, cu indemnul sa luam viata mai cu umor.
Din jurnalul ei: "Cred ca viata mea nu mai are nici un rost, sint absolut distrusa. Azi nu m-a bagat deloc in seama. Cred ca ceva tare nasol se intimpla intre noi. Nu se uita la mine, e cufundat in ginduri, abia daca-mi adreseaza vreun cuvint. Seara am facut dragoste si am crezut ca focul pasiunii noastre s-a reaprins. Dar totul e in zadar. Dupa aceea, iar nu m-a mai bagat in seama. Viata mea nu mai are rost."
Din jurnalul lui: "Azi Rapidul a pierdut in deplasare. Eu macar m-am fu---."
DPN 2.11.05

Cori-Cori spune:
Hai, ca mi-a placut bancu'!!!
Asa imi mancam si eu tineretile, cu astfel de ganduri! Da' dupa ce-am constatat cat de diferit gandim noi, femeile, in comparatie cu ei, barbatii, m-am linistit. Serios ca da! Asa ce mi se falfaie, cateodata, parca nu mai sunt eu. Pardon, scuzati expresia .
El cu ale lui, eu cu ale mele .
Si cand ceva nu-mi convine, i-o zic. Altfel, de unde sa simta el ce nemultumiri am eu? Ce, e femeie?

Fiquelle spune:
Asa-s barbatii, au si ei "perioade", ca si noi...ale lor se manifesta prin indiferenta; ideea e ca per total, oricum, ne iubesc...vorba cuiva de mai sus, "asa ne mancam tineretile"; zau ca nu se merita, ei nu simt ce simtim noi...

alexa00 spune:
fetelor, al meu sot e frustrat datorita faptului ca toti prietenii il vad ca fiind in "umbra mea".
Acum sa nu va inchipuiti ca sunt o scorpie!
Situatia a fost de asa natura ca 1 an dupa ce ne-am casatorit el era inca student si eu lucram.In perioada respectiva toate deciziile le luam eu si toate responsabilitatile erau in spatele meu.Situatie care la momentul respectiv lui i-a convenit.
Acum, dupa aproape 2 ani situatia ata nu mai convine.Il inteleg si incerc sa gasesc o cale de mijloc.Dar nu pot dintr-o data sa ma consult cu el in toate cele.Din cand in cand mai imi scapa cate o decizie majora luata de una singura.
Asa ca apar tensiunile.Tensiunile sun alimentate si de o mama soacra dusa cu pluta.
Asa ca cam 1 data la 3 luni avem cate o cearta monstru.
Vorba voastra , va trebui sa anticipez momentele de tensiune si sa gasesc o cale de mijloc.Amandoi consideram ca divortul nu e o optiune.Ne iubim prea mul.
Numai bine,
Alexa

hosen spune:
,,Bazgodia"eu as zice sa mai incerci o data sa descuti cu el si sa discuti descis si fara teama daca nu merge asta e......