Mamicilor cum dormiti noaptea?
Raspunsuri - Pagina 2
mcrmiki spune:
Eu la ambele sarcini mergeam tare des la baie inca de la inceputul sarcinilor pana la sfarsit. De dormit am dormit bine pana pe la sfarsitul sarcinilor cand ma trezeam mai des. O sa vezi dupa ce nasti cum si cat vei mai avea timp sa dormi. Nastere usoara.
Miha&Sorin&Bogdan&Vlad
andatudor spune:
Si eu tot cam 1 data de doua ori pe noapte ma duc,dar ma duc o data inainte de culcare.Dupa aceea mi-e destul de dificil sa adorm la loc
.Dar nu face nimik,sunt deja in concediu si ma trezesc dimineata pe la 11/11,30
.
Asta cred ca e floare la ureche pe langa noptile in care va plange BB si nu vom apuca sa dormim aproape deloc
Anda si
buburuza din burtica 24+
codruta_grg spune:
Eu pe la 17-18 saptamani mergeam mai des la baie decat acuma. Acum merg seara pe la 10 si dimineata pe la 7-8. Dar cred ca e cum apasa sarcina pe vezica si cate lichide bem.
Codruta
24+
poze
ellarot spune:
Buna tuturor!
Sunt in 28 saptamani si merg la baie mai rar (doar de 3 ori/noapte) decat la inceputul sarcinii cand ma trezeam la fiecare 30-45 minute. Medicul mi-a spus ca apasa bb pe vezica (ceea ce e normal
) si sa beau cat mai multe lichide, sa nu renunt chiar daca ies asa des la baie, pt ca astfel evitam si infectiile urinare.
Asa cum spunea si lulu75 sunt mandra ca voi fi mamica, iar trezirea noaptea o iau ca pe un antrenament pentru cand bb va veni pe lume si imi va da desteptarea pt a-l hrani sau schimba
.
Sarcina usoara!
Nastere usoara celor care sunt aproape de termen.
Ella 28 sapt.
mysweetest spune:
Eu am mers des la toaleta ziua in primul trimestru de sarcina dar noaptea doar o singura data..iar acum in saptamana 24 tot o singura data pe noapte ..poate si pentru faptul ca dorm maxim 7-8 ore pe noapte.
fundita spune:
Nici eu nu mai dorm demult noaptea, dar nu numai mersul la baie e motivul,si picioarele sunt greeeele (sper sa nu nasc pana termin de scris). Am contractii dureroasse de o saptamana si am dat afara si dopul de vreo trei zile.
Dimineata e somnul cel mai dulce. Bucurati-va macar in cursul zilei de orele de somn, eu asa rezist.
Somn dulce tuturor!
beatriced spune:
Salutare
Si eu merg foarte des la toaleta pe timpul noptii dar si in timpul zilei. Este normal avand in vedere ca bebe apasa mult. Chiar si la inceputul sarcinii ma duceam din jumatate in jumatate de ora. Iar acum la 38 de sapt de cate ori vrem sa iesim afara ma duc la baie inainte de a pleca si cand este sa iesim din casa iar ma apuca. Dar ce sa-i faci, asta este... Cand se termina totul o sa ne aducem aminte ca de un lucru placut! Si este super sa fii viitoare mamica. Sunt alte lucruri apoi mai neplacute decat mersul la toaleta. Adica turele de noapte la copil... Si atunci iar ne plangem... Dar asta este cursul normal...
38 sapt +
beatrice