Scorpiutzele - pe unde sunt ? (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

Cred ca am reusit sa pun pozele:primele sunt recente, din aprilie,iar ultima e de acum aproape 2 ani,cand Bogdan al meu era ceva mai slab.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=b2a7

Michi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

michi...se vad pozele...ai reusit...ce familie frumoasa, fetele tale sunt superbe...sa-ti traiasca si sa te bucuri de ele alaturi de sotz si sa fiti fericiti
ana, multumescalex are 4 ani si ruxi 5 luni
am fugit la culcarica...va pup, noapte buna, pe maine

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata scorpiute,
M-am trezit de dimineata,ca Alexu' pleaca la scoala si uite ca nu mai am somn.Luana tre' sa faca si ea ochi in maxim juma' de ora si am zis sa trec pe aici sa vad ce ati mai scris.
Emma,ti-am vazut comoara de copilas in poze....Tare dulcic!Si voi doi,tu si sotul ,aratati tare bine!Asa ca,in mintea mea care mai da rateuri uneori,stau si ma intreb ca proasta:oare ce are sotul asta al tau de nu vede ce femeie frumoasa esti?!Zau ca nu am reusit sa-mi raspun.Mie una,din poze,imi place cum arati,iar comoara aia mica a ta mi s-a parut ca seamana cu tatal ei.Sper ca nu gresesc!
Michi,daca as fi mancat peste cred ca as fi balit pe tastatura,zau asa!Tare frumos mai descrii plachia aia!Am vizionat si eu pozele tale.Ce fata mare ai....!Cati ani are?Iar cea mica...o printesa,ce mai?!E creata sau nu am vazut eu bine?Michi sa-ti traiasca fetele,sa te bucuri si sa fi fericita alaturi de ele si de sotul tau cel harnicut!
Monica,multam de informatie.Alexu' tau mi se parut un picut mai mare,dar poate ca asa arat in poze.E student la gradinita,nu?!Grupa mare?Pupici la printesa si nazdravan.
Scorpiute,va las ...Sa aveti o zi buna,ca numai buna nu e ziua de luni,si va pupic....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dimineata fetelor!
Dupa tot weekendul stricat, mai ales cu boala lui George, azi pare ca e mai bine. Surpiza a venit aseara: cand i-am revazut verigheta sotului pe mana, a zis ca a facut totul ca asa a simtit atunci si sa nu ma mai stresez, insa eu stiu ce stiu. Ati avut dreptate, vedeti ca altfel sesizati voi din exterior? Eu nu puteam sa vad decat prin ochii mei, atat!, insa mai aveam o speranta ca minte si o are!
George tot nu e bine, dar e la mama, stau cu grija, asa ca nu prea am chef de serviciu.
Ema, ai dreptate, bine ca mai e cineva care judeca la rece si vede bine niste chestii!
Ana, mersi si tie de aprecieri, George poarta haine de copil de 3 ani jumate, desi face 3 abia in septembrie. Varianta de incuscrit imi convine cu oricare de aici ca doar si cuscrele trebuie sa se inteleaga intre ele, nu?
Syd, la viaranta cu pauza m-am gandit de multa vreme, si chiar simt nevoia sa schimb eu in primul rand ceva: dar nu pot face naveta de la tara, iar el nu pleaca, nu are unde. Daca se hotaraste sa plece, pleaca definitiv, a mai facut o data chestia asta cu prima nevasta si... dus a fost. Deci, astept sa plec iar la un curs, cred ca prin iunie sau iulie si iar vom sta departe un pic. Sa rumege la ce este!
Michi, faina familie, mai! Ce va mai invidiez pe voi cu 2 copii, in sensul bun!
Monica, mersi! Am vazut pozele din album si tare faini sunt amandoi!
Ce faceti in rest? E luni... pana vineri mai e, si am si o saptamana cumplita, am evaluarea, vine maine seful si sta pana vineri... s-a dus DC-ul de la serviciu saptamana asta! Acasa poate mai intru sa va mai salut (daca am acces, ca e tare gelos dumnealui pe PC)!
Pupici multi si o saptamana usoara,
cu drag de voi, Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

buna dimineatza fetele, sa aveti o saptamana linistita!
elena...ma bucur ca macar dpdv verigheta...te-ai linistit...sanatate si pupici lui georgica...lasa ca daca este cu mama ta este bine...nu-ti mai face probleme.
va pup pe toate si mai vorbim

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

Ma bucur ca v-au placut pozele!Ada are 13 ani iar Ioana 3.
Nu stiu care dintre voi m-a avertizat ca devin dependenta de DC,dar a avut dreptate!Az-noapte,pentru ca n-aveam somn,am stat pana pe la 2.30 pe calculator.Deja devine obsesie si trebuie sa iau masuri!

Michi

Mergi la inceput

fetele, v-am urat eu o saptamana linistita...dar nici chiar asa...nu ati mai scris nimik pe-aici...ce-i cu voi, pe unde sunteti?
noi am fost in parc, am dat la copilasi sa pape de pranz si-i pregatesc deja de nani.
pupici

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

BUNA FETELOR

Am o saptamana destul de incarcata,am inceput de azi in forta,dar nu m aplang asta inseamna activitate,bani...
Despre vikend ,n-am cu ce sa ma laud ca sotul meu a stat mai tot timpul cu nasul in PC.V-am mai spus de planul meu cu asteptatul.Inca astept...I-am batut apropoul pentru duminica de dimineata cu pupaturi...etc si surpriza: cica m-a pacalit ca sa-l las sa doarma.Duminica dimineata nimik.M-am ofticat a vazut,dar toat ziua nu i-am mai zis nimic.In timp ce fata dormea,a dormit si el .Il las sa vad...
Carmen,greu de spus cu sotul tau,mai ales ca stiu ca te doare,pacat insa ca are intentia sa plece iar,cand sa va acomodati si voi ....Bebe 2 acum?Nu cred ca e cazul.Si al meu zice cica sa-l duc in Egipt(acolo am conceput-o pe Iris)ca acolo face el copii.Dar cine a zis de copii acum?!!!
Elena ce ma bucur ca intre timp s-a rezolvat cu verigheta ca ma pregateam sa dau cu pietre in el.Pupici lui Gergica si sanatate multa.Si cum adica nu ati mai iesit de mult impreuna?Tu cred eu ca esti mult prea buna pentru el,ia taurul de corne odata!!!
Syd,chiar asa cum nu sunteti casatoriti?Iesi tu cu fata ta si plimbati-va,fa-ti viata singura si daca vi se alatura voua,bine!Oricum in casa nu ai nici un viitor si la mana lui.Cu munca?Si inhibitiile???
Michi,eu sunt Irina,Iris e fata mea de 1 an si 3 luni .Si eu cred ca sunt dupa 14 , din Varsator m-i se potriveste.Mama mea spune ca as fi in jur de 13,30-14.00 ceea ce ar insemna ascendent in pesti,exclus!!!!Nu-si mai aduce aminte !Felicitari pentru fete,deci are tata 3 fete si cum face fata?
Ana...supar haioasa cu "pulicelele".Si mai zici ca erau si tare bune?!
Monica,fata harnica, uite ca mai aparem si noi,nu ne lasam !
Pupici Emma,Anina,Roxi,Esme si sper ca nu am uitat pe nimeni

IRI SI IRIS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fetelor !

Sunt fericita caci mi-am recapatat fetita ! Cristina a revenit acasa si e o iubareata alintata, acum.
Michi, sunteti o familie tare frumoasa ! Sa ramaneti tot timpul asa veseli si frumosi !
Va pup si revin maine !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48120" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

elena, syd, ema, carmen...pe unde sunteti?
pe toate si mai intru cand vin de-afara

monica

Mergi la inceput