Scorpiutzele - pe unde sunt ? (9)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
syd spune:
Sunt la a doua inghetata,sa le termin,sa scap de-o grija
Esme,bine o fi sa-ti placa sa gatesti ,atat pt tine cat pt sot.
Daca majoritatea scorpiutelor nu sunt fan bucatarie,am citit ca sunt bune degustatoare de vin
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
aldaesme spune:
Si de vin Syd, si de vin
Pasiunea mea ptr bucatarie se pare ca vine de la tata...care e bucatarul familiei si e tot ...scorpion...oricum eu stiu sigur ca e o chestie care se educa nu se dobandeste la nastere...hihihi
pusi, pusi si uikend fain
mstef spune:
Mama ce m-am distrat cand ti-am citit "eseul",Esme!Esti haioasa foc!Va si vedeam catarati pe rafturi in supermarket dupa carnite!Ai gusturi nobile!Eu sunt moarta dupa miel,oaie si mai ales branzeturi de oaie!Dar in general prefer lactatele, nu sunt fan carnita!
Desi nu-mi place sa gatesc (probabil pt ca e obligatie)ma mai apuca asa cateodata sa improvizez ceva bun, iar de citit carti de bucate imi place la nebunie!Si tot asa,imi place sa-mi aduc "nota personala", sa nu respect intocmai reteta,daca ma hotarasc sa si fac ceva de pe-acolo!
Nici al meu nu este un habotnic,Ana,dar e si el obosit de munca la ora 19-uneori 20 cand vine de la serviciu si asteapta sa-l serveasca cineva...iar mie tocmai asta nu-mi face nici o placere,dar o sa ma straduiesc mai mult de-acum incolo,ca sa am liniste in casa.De multe ori ne gateste el sambata-duminica,asta cand nu mergem in vreo vizita...
Nina,mersi de horoscop,am trimis date pentru toata familia.Al meu se potriveste, in mare,dar exista si lucruri total aiurea.Oricum,mi-a placut mult, e foarte detaliat si complet.
Syd,al meu sot era un superb...si nu s-a ingrasat cu 1-2kg,acolo...ci cu vreo 20 si ceva.Am rabdat eu ce am rabdat dar prea s-a facut ...Ce sa fac daca imi plac frumosii???
Sa stii ca sunt de acord cu vinul-sigur as fi o buna degustatoare... imi place!!! Si mi-ar placea sa miros si parfumuri...le ador!
Michi
HelleneC spune:
Buna dragele mele!
Sunt happy ca e George acasa!
Iri, sunt cica mai bine, ne mai intepam, insa e destul de schimbat fata de acum 2 saptamani! Iar George vede ca a mai pierdut o fana, pe Iris, el e mare fan de fetite, seamana leit lui taica'su!
Syd, m-ai facut curioasa cu reteta aceea, daca as depista ce anume ai folosit la ea, ma refer la leguma principala... oare e vanata sau dovlecel? Ca deja imi ploua in gura. Tare imi plac mancarurile usoare si gustoase! Iar cu sotul, sufar si eu ca nu imi mai spune un te iubesc, cred ca oricum nu mai simte mare lucru, nici nu scrie macar... Mai pastrez mesajele vechi de la el, emailuri... vremuri faine. As vrea sa am puterea sa le retraiesc si sa le readuc la suprafata! Pozele de la cununie, numai cateva, sunt in linkul pe care l-am scris! Sunt scanate, insa se vede aiurea, dar ma distingi usor http://community.webshots.com/user/hellene73
Esme, chiar nu stiam chestia cu grupele de sange, eu nu ma prea dau in vant dupa carne, dar si cand ma apuca mancatul... De multa vreme, eram destul de mica, prin generala, tineam posturile intregi, simteam ca imi curat organismul. Si anul asta am reusit cu vointa sa nu mananc carne 7 saptamani, va spun ca m-am simtit tare bine, insa la un moment dat mi-era o pofta imensa. Iar de la Paste tot mai recuperez, imi plac mult preparatele, sunt innebunita! Si gratarele, si micii (cu masura)... si am descoperit recent tortilla mexicana! O fi afrodisiaca, ca dupa ce mananc numai la nebunii ma gandesc?! Daca mai inventezi retete mai trimite si la noi, ca nu strica sa venim cu noutati in bucatarie!
Nina, si tie weekend fain!
Michi, de acord cu tine la greutatea barbatilor... 20 de kile sunt ceva, nu? Pune-l la cura!
Ana, te-am vazut in poza cu minunile tale, tare faine sunteti voi, sa stii ca te invidiez si pe tine ca si pe celelelte fete cu cate 2 copii... sau mai multi
! La faza pentru care tu ma "invidiezi", nu stiu ce sa spun. Poate ar trebui sa profitam, insa problemele din ultimul an m-au cam racit si... e rau!
va pup, fug la George ca nu mai pot de dragul lui, e tot mai istet si mai scump!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
syd spune:
Hellene,sunt dovlecei.La noi sunt mai subtiri si lungi,foarte verzi.Dar se poate face si cu vinete.Si cred ca la vinete se poate pastra coaja ca prajite cu sare,sunt o bunatate.De fapt nici eu n-am curatat toata coaja,o fasie da,una nu.(sa fie decorativ).Sa nu pui mult ulei,mai ales in tigaia teflon.Eventual patrunjel ca verdeata.
Mai fac tot vinete rondele pe gratar,cu sare si praf de usturoi.Miam..
Cand am timp ma uit pe cartea de bucate,de cand zic,sa va scriu retetele cele mai simple.
In seara asta am lasagne(foi de paste cu carnita tocata)deja pregatita,doar o pun in cuptor un pic.Cu salata.Pt copii.Barbatului i-am spus ca nu-i nimic special ,nici nu stie ce-ar manca si a renuntat.
Am vazut pozele.Cam neclare dar se vede.In general nu prea imi place parul scurt,numai mama ce-l tunde mereu,sau il facea permanent.De ce nu-l lasi sa creasca si cum vrei sa mai slabesti un pic,ai fi complet schimbata,sa moara si dansul de ciuda.Sa nu te superi pe mine.O sa-ti arat si poza mea ,sa vezi ca vacuta sunt si ce bine aratam inainte.Nici eu nu ma plac apoi altcineva?Este imperativ sa slabesc,fata asta rotunda ma schimba total
monica-elizabet spune:
syyyyyddddd...mancarica aia cu dovlecei suna de-a dreptul bstial...abia astept sa incerc si eu
azi am fost cu sotul si ne-am cinstit un picutz dupa dentist, m-a intre bat chipurile daca mai sunt suparata si a incercat el sa-mi spuna ca nu am motive sa fiu suparata...ca o sa lipseasca fff putin si apoi recupereaza
astazi am rezolvat toate treburile pe care ni l-eam propus...m-a ajutat si el f mult asa ca am terminat mai repede si de-aia ne-am putut si distra putin dar apoi am revenit cu picioarele pe pamant la copilasii care ne asteptau acasa cu surprize(mai ales alex0 ca ruxi inca nu stie
fetelor va pup pe toate si va doresc we placut alaturi de sotiorii vostri si de copilasi(acolo unde este cazul)
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
buna fetelor!
nu prea sunt in apele mele,tot mai am impresia ca al meu sotz e foarte rece ,desi azi am hoinarit destul de mult prin oras,a reusit in final sa ma enerveze cu al doialea bb.asta pt ca ne-am intalnit cu o amica care i-a zis ca ea mai face unul.eu abia m-am abtinut sa nu-i zic ca nu se fac copii uitandu-te la tv sau jucand jocuri pe computer.
credeam ca n-o sa mai terminam de vorbit dupa 8 luni de despartire,iar el nici nu m-a intrebat nimic de primul,dar il vrea pe al doilea.ieri il stresase Anda ca mi-a zis sa il rog eu si nu mai vrea bb.
chestia e ca am trecut prin prea multe si psihic si fizic ,si nu vreau s-o iau de la capat ,mai ales ca el iar are ganduri de duca!
nu va mai intristez cu indispozitzia mea,va pup si va doresc we placut !
HelleneC spune:
Hello fetele, na ca am dat-o in bara fix in weekend. Sunt 2 saptamani de cand m-am certat cu sotul si abia azi am vazut ca ii lipseste verigheta de pe mana. Cica a vandut-o, nu pot sa cred! Indiferent ce a fost, mai ales ca s-a remediat cat de cat situatia, ma gandesc ca si verigheta e un simbol, cel putin pentru mine si stia ca tin la lucrul acesta. Sunt neagra, imi vine sa plec de acasa, dar nu am unde!
Care dintre voi ma primiti?
Carmen, hai sa ne vedem la mijlocul drumului si sa ii dam drumul la strategie, tu esti cea mai aproape de mine si mai esti si necajita. Din 2 necajite, poate macar una iese ok Oricum nu prea reusesc sa il pricep pe al tau huzband, crede-ma! Are chiar atata adrenalina de ii vine sa se reintoarca in razboi?
Numai Ema cred ca te intelege, ea a trecut prin asta!
Syd, am avut par lung pana am terminat facultatea, o dezamagire totala pentru toti ca l-am taiat, dar era jumate din cat era la inceputul facultatii. Anul trecut iar l-am lasat, era destul de lung, insa iar a inceput sa cada, stresul! Nu le am cu tratamente pentru par, dar cand e scurt, e bine, ca nu cade si pare mai des! Oricum e bine asa, mai practic, insa mai am nebunii si il mai las, iar il tund... Imi spunea cineva ca daca iti schimbi des freza, culoarea parului (in mod foarte evident), arati ca vrei sa iti schimbi si partenerul
, ma rog, era mintea unui barbat!
Monica, esti o fericita daca ai asa un sot, e de inchiriat? Ca vezi cate necajite suntem pe aici! Nu abuzam mult, doar cat sa vedem cu e un barbat de treaba! (glumesc!)
Hai ca va pup pe toate, oricum m-am mai inveselit nitel, noroc de voi!
Fug la copil, e asa de dulce, il pup toata ziua, o sa fie un razgaiat!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
syd spune:
De-asta imi schimb freza atat de des?La mine are dreptate.
Mi-am facut si horoscopul.Ce-s atatea pagini,ca se contraziceu in declaratii.Prima parte mi s-a potrivit cu ascendentul in rac si un pic din cel in leu(dk e posibil),ca nu-s sigura de ora.
Copiii se plictisesc in casa,cer dulciuri .Am cumparat un tortulet ,il tin desert.Dk nu la televizor .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
Buna dragelor!
Ei Elena,nu prea am nici eu rabdare ,ca doar il vad ca se chinuie sa se acomodeze si isi da interesul,dar mie tot ciudat mi se pare .Aseara l-am luat la intrebari si mi -a zis ca e totul prea nou pt el .fata il oboseste ,dar nu zice nimic ,se plimba cu ea ,mergem sa ia fata aer ,nu conteaza unde,a recunoscut si el ca in viatza lui nu s-a plimbat atat.A zis ca de mesaje astepta sa-l intreb ,nu mi-a raspuns dar a luat la cunostintza.El zice ca ar trebui sa ma bucur ca e mai serios acum ,se gandeste bine inainte de a face ceva.
Aseara venise zambind ,probabil sa vada ce scriu aici,dar l-am intampinat cu o fatza bosumflata si a fugit in 2 secunde.
de plecare a zis ca nu se stie ,dar asta o zice pt ca a vazut ca m-am suparat eu ,sa ma calmeze,eu il cunosc si stiu ca pina la urma va pleca,desi imi promisese ca nu o va face.asta e alta schimbare,el inainte daca imi promitea ceva era sigur asa ,acum nu mai pot avea incredere in el.Nici eu nu inteleg ce poate sa-i placa.o fi asta vocatia lui.
acum nu stie cum sa faca sa -si ia masina si probabil se gandeste la asta ,ca mai trebuie sa faca un imprumut in banca si mai avem unul,apoi azi a zis ce ar fi nu mai ia masina.adica sa cheltuie banii ,oricat ar zice ca nu ,si sa ma trezesc ca nu a facut nimic .
eeeiii ce sa mai vorbim e complicat ,eu ma obisnuisem singura deja aveam tabieturi si acum trebuie sa ma trezesc la realitate !stiam ca va fi ciudat cand va veni!
Vrem sa fugim intr-o zi la Voronetz sa vedem cum e gaza in toane ,poate ne mai aerisim si noi un pic.cu tot cu gaza insa.macar schimbam aerul pt o zi.
in legatura cu schimbarile,eu nu prea simt nevoia sa-l schimb,am avut par lung si nu mai vreau si nici nu -mi creste asa de repede ,iar culorile foarte rar le schimb dar nu brusc si constat ca-mi deteriorez parul si iar stau cuminte un an.nici nu prae ma prindde bine alta culoare ,acum sunt satena cu irizatii roscate dar nu se observa diferentza.
Dar acum inteleg de ce ma tot intreba sotul meu daca simt nevoia de o schimbare cand ii ziceam ca vreau sa schimb coafura.mie nici prin cap nu-mi trecea ca e vorba de astfel de schimbare.
azi iar am facut o gafa si am intrebat :nu cu tine eram cand am vazut asta la tv?de parca am mai fost si cu altcineva.asa am facut cand am aflat ca eram insarcinata si medicul imi zisese alta data de cat stiam eu .am socotit eu si dintr-o data in vizita la niste prieteni ii zic :draga ,dar tu erai in aplicatzii cand am ramas insarcinata.era sa lesine saracul,noroc ca ma cunoaste si nu face crize de gelozie.ca altul m-ar fi decapitat.eu ma niste momente cand nu ma intrece nimeni la zapaceala si la uitat lucruri.
va pup dulcepe toate si va doresc duminica placuta !
cred ca merg la nani ca domnul meu are meci si nu-s pasionata ,anda doarme,sa profit si eu!