Mamici de iulie-august 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Nici o veste Irina. Si eu stau in casa, sa fiu langa telefon cand ma suna... dar pana acuma nimic...
De abia astept sa sune si sa spuna ca amandoua sunt bine...

Ea vrea sa nasca in apa, si dimineata cand m-a sunat avea deja contractii regulate, dar dilatatie 1cm... Probabil ca dureaza...
Stiu ca sorei mele i s-a rupt apa la 12.00 noaptea si abia la 11.00 dimineata au hotarat sa o bage in cezariana, pentru ca fetita era prea sus si cumva pe diagonala si nu dadea semne sa coboare si deja pierduse multa apa...

Sper sa fie totul bine cu amandoua.

Pupici,
Katink cu dulcineea mea 27sapt. + 6zile

Fotografii

Mergi la inceput

Irina,
in legatura cu burtica, placenta era la 3 degete deasupra buricului martea trecuta cand am fost la control, si eu banuiesc ca pe masura ce se ridica placenta se ridica si burtica...
Si mie mi se pare cateodata ca e cam jos, poate asa o fi, dar stai ca fac maine poze sa vezi ca s-a mai ridicat putin

Pupici,

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

si eu beau o cana de cafea pe zi, in rest ceai.am avut probleme, mi-au facut ieri un EKG si mi-au luat singe pt niste titrari hormonale, nu mi-au dat rezultatele inca.dar au zis ca daca ies nasol, trebuie sa ma interneze sa imi urmareasca ritmul cardiac pe 24 de ore. sper sa nu fie cazul, au spitale curate si elegante, dar tot nu mi-ar place...asa ca sper sa fie ok.
M25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Katink bravo mami asa te vreau ce daca esti la sutien da tre sa recunosc ca nu voiam nici eu prima data sa le pun, da ale mele oricum is in ceata facute asa in oglinda.
Ema nu-i nimic dear lasa ca mai acceptam un miel, nu-i problema! Si saru-mana de aprecieri dar stii cum e fiecare si si el vede pe-ale lui....
Mamini asteptam...pozele evident...

Ioana
sapt.30
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Salut fetelor!

Tare harnicute azi!

Deci burtica mea e cam mare . Cand o vad pe Katink cu burtica asa mititica! Ei, bb sa fie sanatos, ca in rest ne descurcam noi.

Katink, sper ca noi sa nu negociem pana in ultimul moment, precum prietena ta. Ii urez si eu o nastere usoara si un bebelus sanatos. Te asteptam cu vesti.

Bebestrunfita, ce ma bucur ca mai poti sa scrii din cand in cand. Multa, multa sanatate tie si bebicii!

AC, e tare frumusica galusca. Si mamica la fel.

Delia, cursurile de la Municipal sunt sublime, dar lipsesc cu desavarsire. Le-au scos.

Fetelor, cand vad ca voi ati luat o gramada de lucruri ma apuca panica. Bb meu nu are absolut nimic. Si nu din superstitie, ci din lipsa de timp. Inca suntem in zugraveli. M-am saturat! Partea proasta e ca nici nu mi-e f. clar ce trebuie sa iau. Nu am o lista pregatita. Off, numai mama sa nu fii!

Pe mine deja cand da bb in vezica ma doare. Nu doar ma derajeaza senzatia, chiar doare. Iar uneori simt miscarile lui jos de tot, incat ma tem ca vrea sa iasa afara.

Va pupic!
Andy si 28+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

hai ca nu reusesc sa fac album pe DC, va pun aici un link cu 3 poz(n)e de pe yahoo:
una e cu mine in starea mea naturala, dupa serviciu, cu laptopul pe piept, enervindu-mi copila, care nu suporta vibratiile hard-diskului; una cu burta mare si popou pe masura si una ca sa vedeti ce explicatie au burta si mai ales popoul: tortul e alb( frisca si nuga cu ciocolata alba- sunt sadica cu voi si masochista cu mine), iar chestia aia aurie e drobul...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/orhideea75/album?.dir=/c23b&.src=ph
M25+5

Mergi la inceput

Mamini,
nu merge sa vedem pozele tale:
"No photos are available
Sorry, orhideea75 has not enabled any public albums in their account. "

"The File You Are Looking For Is Inaccessible"

Poate ai uitat sa bifezi optiunea "Public"

Numai bine,

Fotografii

Mergi la inceput

hai sa mai incercam, am mai pus niste pozici pe care le mai aveam in calculator...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/orhideea75/album?.dir=/c23b
M25+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Katink si Mamini am vazut burticile, imi plac tare mult

Eu azi ma simt tare aiurea, ma simt atat de grea si burta mi se pare imensa, toti care ma vad spun ca o sa am un baiat mare, mare.Nu stiu daca va fi asa, tot ce stiu este ca ma simt super greoaie.Burtica este foarte mare si mi se pare foarte grea.
Sincer sunt satula de sarcina - daca ar veni bebe in saptamana 37 ar fi super.Dar nu cred ca va fi asa, mi-a spus doctorul ca fiind la prima sarcina si cu baiat va veni ori la timp ori mai tarziu.

Sper sa fie ok pana la urma

Adriana si Aidan 32+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

A nascut prietena mea, o fetita - Carina, la ora 20.02 ora Germaniei.

Amandoua sunt sanatoase si totul a decurs foarte repede si usor.
A stat in cada o perioada si apoi s-a urcat in pat la sfatul medicului si a nascut fara nici o anestezie.
Mai multe detalii aflam maine ca taticul era foarte emotionat. Oricum cel mai important e ca sunt amandoua sanatoase!!!

Pupici,
Katink cu dulcineea mea 27+

Fotografii

Mergi la inceput