daa, foarte buna ideea cu Romanul adolescentului miop! (asta a fost una din cartile cele mai dragi mie in adolescenta).
eu cand am deschis subiectul ma gandeam la ceva in genul a ce a scris adusca.. si bic.. si adrienne, desi nu ma gandeam la a te simti jignit ci pur si simplu la a te simti prost, chiar daca stii ca intentia celuilalt nu a fost nici pe departe sa te jigneasca sau sa te umileasca.
si eu m-am lovit de probleme tot din perspectiva celui cu mai putine posibilitati.. din fericire nu am trait experienta ca prieteni vechi care au ajuns sa aiba o situatie financiara mult mai buna decat a mea sa-mi intoarca spatele pentru ca n-as mai corespunde, si nici eu nu mi-am tratat vreodata in acest fel prietenii cu o situatie financiara mai putin buna decat a mea.
Insa de curand am fost in situatia de a revedea niste prietene vechi, cu care nu ma mai vazusem de multa vreme fata in fata, ne-am intalnit undeva la jumatatea drumului intr-un fel de minivacanta, un loc unde eu mi-as fi permis sa ma duc, dar nu sa stau in conditiile in care am stat, practic au platit in mare parte ele pentru mine si.. nu m-am simtit bine. Am apreciat gestul, l-am acceptat, dar nu m-am simtit bine. Plus ca m-a intristat sa-mi dau seama ca de acum inainte o sa ne vedem si mai rar, pentru ca nu vom putea sa mai facem concedii impreuna cum faceam candva, asta mi-e destul de clar.. Intre timp mi-am mai revenit din tristete si din starea de disconfort, am gasit o modalitate prin care pot sa ma revansez, nu financiar, in alt fel, nu chiar in momentul asta, dar pe viitor si chiar sunt entuziasmata de idee Insa, in mare, problema ramane.
Lai