Am deschis subiect nou si am modificat listuta .Verificati-va datele ,va rog .Hai la subiectul 7.
15s5z
Mirela si
Cosmin 2 ani si 6 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro
Cand mi-am facut fisa de gravidutza la medicul de familie am primit o carticica "Ghidul femeilor insarcinate". Acolo scrie ca femeile insarcinate au, pe perioada sarcinii, mici scurgeri de culoare maronie si care sunt considerate normale. Ar trebui sa intri in panica atunci cand scurgerile isi modifica culoarea (devin de culoare rosie). Si "durerile de burta" pe care le acuzi (eu simt mici intepaturi) sunt normale pentru ca uterul isi modifica dimensiunea pe masura ce embrionul / fatul creste. Dar pentru linistea ta sufleteasca fa-i o vizita medicului. Asteptam vesti bune!!!!!
quote:
Originally posted by lulu.tza
Fetelor va rog sa ma ajutati! Sunt de la burticile mici adica UM 5 aprilie, DPN 10 ianuarie.
Ieri seara am avut o scurgere maronie(cateva picaturi) si am intrat intr-o panica ingrozitoare.Voua vi s-a intamplat asa ceva?Durerile de burta nu sunt mai puternice decat pana acum si de aseara nu s-a mai intamplat nimic.Dar mi-e cam teama.Marti 17 mai implinim 6 saptamani.
Va rog sa-mi raspundeti
Lulu