Bebelusi de martie - aprilie 2005 (2)

Bebelusi de martie - aprilie 2005 (2) | Autor: rrox3

Link direct la acest mesaj

Asta e listuta. Mai astept inscrieri!

Mihai Alexandru Ninocikap (n.17 februarie, 4 kg., 52 cm., APGAR 9)
Stefan Catalin Cameron (n.23 februarie, 3 kg., 48 cm.)
Stefan Costin Ellinia (n.25 februarie, 2,9 kg., 50 cm., APGAR 10)
Melissa Ioana Claudia_2803 (n.7 martie, 3,180 kg., 51 cm.)
Rares Andrei Andrruzza (n.10 martie, 3,5 kg., 53 cm., APGAR 9)
Alessandra Giuliatm (n.10 martie, 3,050 kg., 51 cm., APGAR 10)
Eva Maria Ana71 (n.13 martie, 3,3 kg., 51 cm., APGAR 9)
Bianca Ecaterina An-k (n.14 martie, 2,975 kg., 48 cm., APGAR 9)
Ema Ioana Anca Micaela (n.17 martie, 3,280 kg., 48,5 cm., APGAR 9/10)
Alexandros Xenofon Zuzunaki (n.19 martie, 3,820 kg., 52 cm., APGAR 9/10)
Ioana Alexandra Rrox3 (n.23 martie, 3,3 kg., 48 cm., APGAR 8/9)
Julia Diana Marox (n.29 martie, 3,110 kg., 48 cm., APGAR 10)
Karen Hiroral (n.30 martie, 3,148 kg., 51 cm.)
Rada Valentina Carmissis (n.2 aprilie, 2,6 kg., 49 cm., APGAR 9)
Stefan ClaudiaH (n.3 aprilie, 3,4 kg.)
Gabriel-Stefan Gabrianah (n.5 aprilie, 3,8 kg., 54 cm., APGAR 9/10)
Adina Nicoleta Giliutza (n.7 aprilie, 3,450 kg., 40 cm.)
Thomas Daniel Gabrielaveres (n.8 aprilie, 3,230 kg., 49 cm., APGAR 10)
Thea Ioana Crangutalil (n.9 aprilie, 3,5 kg., 50 cm.)
Emilia Alexandra Geta Sava (n.11 aprilie, 3,6 kg., 51 cm., APGAR 9)
Irina Ana-Maria Andira (n.14 aprilie, 3,950 kg., 51 cm., APGAR 8/9)
Alexandra Adela 20 (n.14 aprilie, 3,310 kg., 50 cm., APGAR 10)
David Ocrainic (n.17 aprilie, 3,750 kg., 51 cm.)
Mihai Cosmin Danuta t (n.20 aprilie, 3,250 kg., 50 cm., APGAR 8/9)
Antonia Maria Teodora Racz (n.20 aprilie, 3,450 kg., 52 cm., APGAR 9/10)
Letitia Medeea Oanamc (n.21 aprilie, 3,7 kg., 51 cm., APGAR 9)
Adela Maria Cristinatwo (n.22 aprilie, 2,550 kg., 47 cm., APGAR 9)
Rares Ionut Cristinatwo (n.22 aprilie, 2,950 kg., 48 cm., APGAR 9)
Radu Ligia 13 (n.22 aprilie, 3,6 kg., 52 cm., APGAR 9)
Alexander Christian Lantana7 (n.22 aprilie, 3,720 kg., 52,5 cm., APGAR 9/9)
Cezar Georgian Adrianafedorca (n.23 aprilie, 3,850 kg., 56 cm., APGAR 10)
Dalia Larisa Lauradaria (n.24 aprilie, 3,1 kg., 52 cm., APGAR 10)
Alexandru Mamacita (n.25 aprilie, 3,6 kg., 52 cm., APGAR 10)
Delia Loreen (n.26 aprilie, 2,8 kg., 49 cm., APGAR 9)
Sara Narcisa Danna J (n.29 aprilie, 3,990 kg., 53 cm., APGAR 8/9)
Vladimir Sibip (n.30 aprilie, 3,2 kg., 50 cm.)
Delia Melissa Mamanati (n.30 aprilie, 3,7 kg., 49 cm.)

Acum suntem 21 si 16

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48054" target="_blank"> Aici am asteptat sa soseasca in viata noastra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48283" target="_blank"> Aici am inceput

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor si bebelusi dulci,

Roxana, include-ne si pe noi in listuta:
Delia Melissa - 30 aprilie, 49 cm, 3.70 kg.

Delicuta e o dulceata dar nu am timp nici sa ma rasuflu... si sunt obosita cronic... Sper sa-mi revin in curind si sa am timp s a recuperez si cu cititul.

Sanatate la toate mamicutele si bebelusii.

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Ce listuta frumoasa,ce mandra sunt,parca toti ar fi ai mei!
Bravo,Roxana!
Si eu vorbesc tot la persoana a doua plural,dar mi se pare normal,atat timp cat Alexandru nu se poate exprima ii trebuie purtator de cuvant,nu?Doar si guvernul are...
Maine ma intalnesc cu medicul neonatolog care ne-a asistat la nastere si care va fi oficial medicul nostru pediatru(are si specializarea pediatrie),chit ca noi avem un back-up cu unchiul pediatru.Si mai suntem inscrisi si la medicul de familie pentru vaccinari;cam nebuna mamica,nu,sa puna sapte moase la copil,dar intotdeauna am fost adepta metodei second-opinion.Voi cand ati fost la primul control la pediatru(de fapt vine ea acasa),la 2 sapt,o luna?In ce a constat-examinare si sfaturi?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/album?.dir=4c74&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

mamanati,bine ai revenit;oboseala cronica ne caracterizeaza pe toate,dar incet-incet ne rutinam si ne organizam mai bine timpul.A venit tati al vostru?Cum a reactionat?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/album?.dir=4c74&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

am ajuns la al doilea capitol deja cu bebelusii

noi nu suntem asa bine, tati a racit si a luat si Bianca de la el, azi a venit dr., si din fericire altceva in afara de nas plin continuu nu are, acuma trebuie sa curatam nasul de trei ori pe zi cu ser fiziologic si apoi sa punem picaturi pt bebei,

si ca si cum nu ar fii de ajuns, de maine pana joia viitoare suntam singure acasa, tati pleaca din tara cu serviciul, si ce mi-e frica cel mai tare sa nu faca in timpul asta febra, sau sa nu se agraveze raceala ei in vreun fel, ca eu neavand carnet sunt in pom, nu pot sa ma deplasez decat pe jos, iar cel mai apropiat dr. e la 45min de mers pe jos, iar cu autobuzul care vine din ora'n ora, si cu Bianca'n carut... -mai bine pe jos, sper din tot sufletul sa se faca bine, si in acelasi timp sper ca, daca Doamne fereste face febra, sa ma ajutatzi cu un sfat

va pupik dulce, dulce

PS: rox e super listutza, multumim ca ne-ai trecut si pe noi

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput

Hey, mamacita, ai atins buba. Tati vine abia peste 2 luni. Atunci termina si el contractul si vine acasa la Eforie. Noi cu Delicuta o sa venim la Eforie la inceputul lui iulie sa-l asteptam pe tati. Imi dau seama ca si lui ii este greu ca nu poate fi acum alaturi de noi, dar asta e... Si noua ne lipseste mult, in special aveam nevoie de el dupa nastere.
Am nascut repede (6 ore) dar greu. Fetita mea era pregatita sa se nasca de 2 saptamini dar uterul nu vroia sa se deschida necatind la toate preparatele injectate timp de 2 saptamini, uterul s-a deschis doar cu 2 cm. Nasterea a fost indusa cu oxitocina: contractii dese, putin dureroase, progrese -- ioc. Mi-au "rupt apele", s-au inceput contractii dese si dureroase. Odata cu contractiile medicul trebuia sa-mi deschida uterul MANUAL!!! Credeam ca mor. Si atunci: VIVA anestezia epidurala!!! Dar tot pe viu am nascut desi mi-au spus ca epidurala trebuie sa dureze 6 ore. M-am rupt toata. Mi-au cusut si colul uterin. Cred ca ma programam la cezariana daca stiam ce o sa fie. Si + epiziotomia perineului.
Scuze fetelor ca am scris despre asta nu la capitolul potrivit...

Incerc sa pun si niste poze cit doarme buburuza.

B.N.

Mergi la inceput

Nu reusesc sa pun poze

Incerc mai tirziu. Fug ca s-a trezit si plinge.

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

salutare dragele mele,

mamanati bine ai revenit, si bine zici oboseala cronica, ma inscriu si eu in randul obositelor, nu stiu cat o sa mai rezist, am reusit acum 30 min sa-l adorm, dupa 2 ore de supt, pana nu a luat si 75 de g cu biberonul nu a vrut sa doarma, am observat ca seara trebuie neaparat sa-i dau supliment altfel nu doarme, azi i-am dat numai san asa bucuroasa am fost dar m-am si chinuit l-am tinut la san pana n-a mai vrut el si a adormit, chiar daca eu eram rupta de oboseala, acum sper sa doarma macar 4 ore sa ma odihnesc si eu

mamacita eu o sa-i dau 2 pic pe zi de Vigantol, la maternitate tot asa mi-au spus , dr de fam tot asa, numai pediatrul mi-a spus 1 ,

cat despre caciulita de acum o sa-l tin si eu fara de acum incolo

cam atat noutati nu prea am , am incercat azi sa-l cantaresc dar atat s-a zbatut ca n-am reusit oricum de luat in greutate a luat pt ca abia il mai tin in brate

va pupam si revenim maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

neata, noi stam cu davidutul in marsupiu in virful patului, caci altfel nu am vrut defel sa adormim! am papat la 8 dimin, iar de atunci am povestit, ne-am dat in leganel pazit de buni pina mama a spalat ceva...dar pina la urma ne-am plictisit, iar noi sa adormim d unul singur in patut, asta nu s-a intimplat niciodata! iar acum e 10.20 si am adormit in sfirsit dar la pieptul lui mama.

Am gasit si noi un cintar la o prietena, care nu stiu cit de bine seamana cu ce am fost cintarit inainte, dar vestea buna e ca am constatat ca sugem cam 90-100 mls la o masa. asta e bine, nu? inca nu am reusit sa ne dam seama cit zice cintarul ca am crescut intr-o zi, dar va zicem miine.

fetelor, jale mare la noi, cum zicea si oana, daviducul se chinuie tare cu a face cachi. reusim doar unul imens o data pe zi, iar in rest gasim in scutecel doar urme usoare, probabil venite odata cu gaze. si ne scremem, si ne scremem, si nimic, si suntem tare suferind. si asta se intimpla o data cu orele nefaste de colici/gaze, plus in ultimele 2 nopti dupa 3 dimin. am incercat si cu termometrul, o data pe zi si atunci a fost reusita cea mare, dar parca nu as incerca la fiecare schimbat, caci nu-mi suna bine.iar in rest, mai ales noaptea am incercat masaj si "bicicleta", ceea ce ne-a mai ajutat cu gazele. oare sa relationez asta cu faptul ca de vreo 2 zile am renuntat la gripe water, caci tot la fel nu mi se parea o rezolvare sa-i dau pe termen lung, dar am reinceput si nu ma mai opresc, caci este oricum facuta doar din uleiuri de marar, anason...
mamacita - nu am un termometru de baita, dar sa sti ca am incercat sa variem temp apei, sotul meu spunind la fel, ca poate ii place apa mai calda, dar eu nu am observat mare schimbare. si in plus, nu stiu daca am mentionat de asta inainte, daviducul urla de mama focului la fiecare schimbat de nappies, asa ca zau, nu stiu daca nu are legatura cu masa de schimbat care are incorporata vanita pe care o folosim pt baie. eu oricum deja am numit-o "masa terorii".

va pupam si spor la somn daca va lasa bebeii

Oana si bebele de 3 sapt si 2 zile

http://community.webshots.com/user/ocrainic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Multumesc pentru aprecieri (listuta)! Ma bucur ca va place

Mamanati bine ai venit la Bebelusi!! Chiar ma intrebam ce-i cu tine. Hai ca trec repede 2 luni si te trezesti la mare si cu tati si cu Deliuta

Mamacita pediatra a venit acasa cam la 2 saptamani. A examinat-o pe toate partile si mi-a tot dat indicatii de curatat, alaptat, imbracat si iesit afara. In majoritate bune, dar nu chiar toate. Am selectat si eu Ce sa-i faci, n-am gasit medicul perfect...

Adriana bravo! Tine-o tot asa si o sa vezi chiar de maine rezultatele, adica laptic mai mult!

An-k multa sanatate Biancai! Iti tin pumnii sa nu se agraveze si sa-i treaca repede

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

fetelor eu nu mai inteleg nimic de la 8,30 s-a trezit si ii dau sa sug , suge adoarme cand il pun in pat doarme 5-10 min , se trezeste si tot asa , ce sa fac? ii dau in continuare sa pape san? daca o tine asa toata ziua?a mai facut asa odata si am crezut ca innebunesc , nu vreau sa-i dau biberon macar ziua , offfffff

de azi am inceput sa-i dau si sab simplex, pt ca am observat ca se straba foarte rau cateodata , dimineata si seara, si se inroseste la fata , sunt colici sau nu? si daca nu are colici si ii dau sab simplex se intampla ceva?

fetelor imi pare tare rau sa aud ca bebelusii vostrii sunt constipati, saracutii de ei, eu stiu ce inseamna, cred ca e groaznic pt ei, ii multumesc lui Dumnezeu ca noi nu avem aceasta problema , al meu face kk apropae la fiecare masa, cam de 3-4 ori pe zi , la inceput facea chiar de mai multe ori ca ma si speriasem

de azi stam si noi fara caciulita in casa cu toate ca eu mor de frig, daca ziceti voi fara atunci fara , dar numai ziua, sera dupa baita punem caciulita si o lasam si peste noapte cand e mai racaoare in casa,

parca ziceau astia la meteo ca in aprilie mai vor fi temeperaturi de 30 de grade, si cand colo iar au nimerit-o......eu mor de ciuda pt ca nu pot sa ies cu bebe afara mai mult, si am inteles ca de azi incep iar ploile si tin pana la sfarsitul saptamanii cand cica se va face cald....

fug la bebe ca iar s-a trezit

fetelor voi ati stabilit data botezului?

Mergi la inceput