Miresele anului 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Buna dimineata buna dimineaaaaaaaaaataaa, buna dimineaaaaaataa, lai-lai-la-la-la... Votca taie greaaataaa... Interzis pentru Giova !
Iar am o zi buuuuuuuuuunaaaaaaaaaa: seful meu e plecat de marti la vanatoare si nu se intoarce nici astazi ! Nu sunt de acord cu ce face, dar daca eu stau degeaba si ma chinui sa nu adorm / joc carti pe PC si dupa cum am chef, in birou e cald / racoare, it's fine with me... In general nu am mai nimic de facut, decat sa ma plictisesc, dar chiar ca acum, parca n-a fost niciodata...
Exista, desigur, mana dreapta, amanta , care nu spune, Doamne-fereste, sa plecam mai devreme, asa ca plec din bratele puiului meu, ca sa am de un' sa ma-ntorc... Pentru sefa mica, numai de bine... Nu neaparat in ordinea asta...
Mda... si iar mi-s alone p-aici...
pe toata lumea ! Sa aveti un sfarsit de saptamana minunat, chiar daca va ploua, asa cum s-a anuntat... Sau poate nu ploua si putem sa mergem la pescuit, noi, puii... Oricum, va fi frumos pentru toata lumea...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neatza!!!!
as bea orice Raza de Soare, ca sa nu mai am greata asta. in dim. asta e mai rau ca in celelalte, dar am mai crescut si noi. am intrat de azi in sapt. a 6-a.
aici e cald si frumos (afara), ca in birou tot e mai racoare.
sunt si eu in fustita si pantofiori, cine stie pt. cat timp o voi mai putea purta . dar lasa, luam pantaloni cu burtici si fuste pe elastic.
azi dim. ne gandeam cum sa mutam mobila in dormitor ca sa incapa si un patut si mobilierul de schimbat bebele (nu stiu cum se cheama). si Clau era nerabdator, dupa el l-ar fi mutat si in dim. asta.
doamne ajuta sa fie bine si cald, ca sa putem merge la gratar duminica.
hai ca m-am aberat destul. scriu si mai tarziu.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

gio si bb 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

buna dimineata!
ce mai faceti?
eu la munca . speram ca daca a plecat sefa stam si noi mai linistite! dar nu@! se trezeste cate una dintre colegele din Germania ca vrea nu stiu ce informatii in juma de ora. ca vrea aia si ca vrea aialalta.si uite asa .

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Mda, stiu si eu cum e cu informatiile astea in juma' de ora.....mai rau e cand de la tine totul a plecat la timp si de alta juma' de ora te chinui ca ei sa primeasca informatia cu pricina! Si toata lumea-i disperata si sefu' suna nervos...unde-i materialu', de ce n-a ajuns???
Ah.....ce zi....

Krelia...viitoare printzesita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Fetelor va urez un sfarsit de saptamana placut..........eu plec acuma ca trebuie sa ajung azi in Sibiu!

Mai vorbim saptamana viitoare!

Va pup pe toate.

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

http://community.webshots.com/user/oananicoara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ooana

Fetelor va urez un sfarsit de saptamana placut..........eu plec acuma ca trebuie sa ajung azi in Sibiu!

Mai vorbim saptamana viitoare!

Va pup pe toate.

oana, iar te duci la Sibiu? ....ia-ma si pe mine cu tine,, pliz pliz pliiiiiiiiiz
Frumos oras, atat am vrut sa spun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

i-a zi OOANA ce tot faci atata la Sibiu?
eu am oroare de orasul asta. de ce? pt. ca trebuie sa merg in iunie sa-mi dau licenta!!!!!!!!!!!!
si nu ma prea simt in stare, nici nu m-am apucat de invatat.
lasa ca, cu ocazia asta fac un bebe inteligent. il pun si pe el sa invete in rand cu mine, ne vom stresa amandoi, emotiona, etc.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

gio si bb 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Buna dimineata la miresici, mamici si bebei !
Cum a fost sfarsitul de saptamana pentru voi ? Noi am reusit sa mergem la pescuit... Ma rog, a fost doar un picnic in doi, extrem de placut, ca de prins peste...
Macar pot spune ca am vazut Argesul de aproape... Si am inghetat de frig, desi am fost imbracati gros; ah ! ce pui nesuferit am avut ieri... Mi-am luat costumul de baie, poate ma bronzez si eu un pic si toata ziua a glumit pe seama mea, cica sa fac plaja cu 2 tricouri, geaca si o vesta, iar deasupra costumul...
Dar mutricica mea tot a prins un pic de culoare...
Sa aveti o saptamana buna !

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata fetelor !!!

Krelia data urmatoare cand ma duc la Sibiu poti veni cu mine

Giova...sa stii ca si eu cateodata ma duc cu groaza la Sibiu...sunt in anul I la master si imediat intru in sesiune asa ca .....din solidaritate cu tine iti urez bafta la licenta !!!

Mergi la inceput

Neata, scumpelor!
Sfarsitul meu de saptamana nu prea a fost....viitorii socrii s-au apucat de zugraveala, curatenie, etc, refacut balcon...hehe, "razboi" in toata regula, la ei in casa, iar iubi meu, care este priceput la toate, normal ca a trebuit sa ii ajute si ca o va face si de acum incolo....nici nu vreau sa ma gandesc cat timp ii va lua. Ah, si sa nu uit parchetul pe care vor sa-l puna in sufragerie si unul din dormitoare.....da' mi-a placut de soacra-mea sambata, cand a zis cumantelul ca vrea nush' ce piesa pt comp, i-a "retezat-o" scurt, "deocamdata, nu, ca tb sa strangem bani pt nunta"....doamne ajuta!
Oricum, eu nu imi pierd speranta, intre un shperaclu, o dalta si un profil de PVC trebuie ca iubi meu sa ma aiba in vedere, nu? Ca doar mi-s nevasta-sa, ce .....
oana, dk m-as putea teleporta pana in sibiu, ar fi super, ca drumul pana acolo e asa obositor....hai, mai putin pe valea oltului....dar in rest...(da' si cand ajungi acolo
Raza, cica s-a deskis un supermarket nou la Unirea (bd. Coposu'), Univers all ii zice, ai idee cum e, ca eu vreau sa dau o fugutza (sau, te pomenesti ca e de ceva timp deschis si eu abia acum am aflat?

Mergi la inceput