Miresele anului 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 13

Raza de soare spune:
Cum Gio, sa aflam noi primele sexul bebeului tau, ha ? Ca limba romana are enspe mii de intelesuri... Stai, nu da !
Aoleu !
Eh, te tachinez si eu un picut... Ca am baut un pahar cu bere si
hac !... I'm happy...
Krelia, ursu' e nashpa rau... Ceasul e primit tocmai de la D-na Director Tehnic !... Alta persoana publica...
Bombonel... onoare ???????? No way !!!
Uite faza cu amanta: e vecina cu ai mei, fosta buna prietena cu mine, il agatase pe unul, intamplator ne-am cunoscut si ala s-a indragostit brusc de mine si a uitat de banii ei. Eu n-aveam nici o treaba cu el, ca-l testam pe puiu', s-au mai vazut vreo cateva luni... timp in care ea a gasit portita sa se razbune, m-a bagat asistenta la firma unde lucreaza 24 / 24 mai putin sarbatorile ( ca deh, sefu' are familie ) si acu' mi-e sefa si ea... Zice-se ! Si imi mai face cateodata zile fripte, dar eu n-o bag in seama... Iar de atunci, ne vorbim strictul necesar...
Happy end: ala i-a dat papucii, pentru ca pe ea o deranja faptul ca peste noapte, tipu' se trezea si-i golea frigiderul + ii deranja asternuturile " cumparate din Olanda..."...
Si e geloasaaaaaaaaaaaa... Faza noua: sunt bruneta cu parul lung si-mi place sa-l las liber. Mai devreme, mi-a zis sa-l prind ca vezi, Doamne, nu-mi sta bine... Ea e roscata morcov, cu parul scurt si ii mai si cade... In plus are si matreata... Ce rea sunt !
A venit si sotia lu' sefu'... M-a pupat si mi-a admirat tinuta... Ea, saraca, era singura la 4 ace...
Inteles acu' cum sta treaba ? De la
se trage... Hac !
Pup u all ! Ma duc sa trag niste sarbe indracite cu un director regional... Ma duc sa schimb sidiul cu " Gasca mea nu poate sa stea linistitaaaaaa... Nici o clipaaaaa... " La-la-laaaaaaaaaaa... vorbeste...
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Raza de soare spune:
Krelia, phu, phu, phuuuuuuuuuuu... Mai doare ? Da sa !... Auch ! CNA-u' ma inghite...
Raza de soare

Giova spune:
ei RAZA de SOARE sau ALBA ca ZAPADA, ca doar esti bruneta, nu blonda. Vac ca va distrati pe-acolo, tineti-o tot asa, ca dehhh e sf. saptamanii.
va pupacesc pe toate si va doresc un weekend cat ma placut.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 7+

Raza de soare spune:
Aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh ! Nemernica !... Cine ? " Sefa " = amanta sefului meu...
Va spuneam vineri ca gaseste metode mereu sa se razbune pe mine... A mai gasit una: ma face femeie de servici !!!!!!!!!!!!!
Sigur ca exista una, dar... M-a pus sa dau o nota interna in care AMENINTA ca in caz contrar, se va angaja o firma de curatenie, platita din banii angajatilor !!! Si fem. de serv. existenta are salariul dublu fata de al meu !!! Cu ce drept face asta ???
Zice ca daca tot sterg biroul meu, sa mai sterg inca 3 + vitrine + baruri +++... Simt ca-mi vine sa-mi bag picioarele si sa-mi scriu demisia. Pai ce, fem. de sev. isi imparte banii cu mine ???
Adica, eu, asistent manager, vin frumos imbracata si da-i, Tanto, cu prafu' pe tine !
Calmati-ma, fetelor, ca o iau razna si o trimit undeva p-asta... Dat-mi idei de razbunare, orice...
Raza de soare

Raza de soare spune:
Na, ca de suparata ce sunt, am papat si o litera la " Dati-mi... "...
Dar nu mai pot ! Pai, eu pentru ce Dumnezeu imi tocesc coatele pe bancile facultatii ? Sa-si bata idioata joc de mine ??? Sa ajung la matura si solutii de curatat ???
Raza de soare

Cristina1 spune:
Daca tot suntem in clubul mireselor anului 2006 , nu pot sa nu va spun ca s-a mai marit co o membra !
Adica....cu mine !
Si eu tot la anul ma marit. Prin iulie dar ziua exacta inca nu s-a stabilit...
Pupici celor care au decis , in sfarsit , sa-si schimbe statutul !!!!
Sa fiti niste mirese frumoase si neveste implinite !
(cu 1,2 copilasi!).
Cristina

krelia spune:
Cristina1, bine ai venit in club! si mai ai putintica rabdare ca te trece fata pe listutza, da?
Raza, fata mea, linisteste-te, n-o lua asa, de luni, cu nervii...pana vineri, ce faci? Nici nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, nu prea am fost in situatii de genul asta, insa, e clar ca fata are ceva cu tine
....acum, sa fiu rea si sa-ti spun....daca simti neaparat nevoia, "inteap-o" unde o doare mai tare....iti spune sa-ti stergi biroul, foarte bine, ii raspunzi ca ti-l stergi pt ca nu-ti plac lucrurile ...murdare
. Iti spune sa stergi si alte birouri...ii raspunzi ca tie nu-ti place sa te scalzi in 'nshpe luntre
...got it? Si fa in asa fel incat, sa nu existe martori in discutie
...acum, depinde si de cate larghete este in relatia voastra si de cat de in coaste ii stai, pentru ca, daca vrea, ca sefa, iti poate face rau...zic....
Krelia...viitoare printzesita

Cristina1 spune:
Thanks , Krelia !
Iar voi , miresicile 2006 , ati vrea ceva inedit la nunta voastra ? Ma refer la ceva foarte special , care sa ramana in amintirea tuturor. Eu ma gandeam la un guestbook in care sa scrie invitatii cateva cuvinte...Voi ce alte idei aveti ?
Hei , si cu pregatirile ce facem ? cumva ati inceput iar eu am ramas in urma ?
Pupici!!!!!!
Cristina

Giova spune:
BUNA DIMINEATA frumoasele!!!!
bine ai venit CRISTINA!!!!!te primim cu bratele deschise
RAZA de SOARE nu mai fi nervoasa. e numai luni, pana vineri ce faci?cred ca amanta e geloasa pe tine si acum se razbuna. cine stie ce ai facut de i-ai dat asemenea motive. altfel nu stiu ce ar avea cu tine.
ei fetelor imediat voi pune poze de la iarba verde. nu am stat la soare, dar pe fata m-am prajit. sunt rosie ca un ardei.si ma pisca fata.
azi merg la cel de-al doilea eco, abia asteptam. acum imi fac lista de intrebari pt. nenea doctorul.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 7+

krelia spune:
Cristina, ti-am raspuns la subiectul cu guestbook-ul
Cat despre pregatiri, unele dintre noi au restaurantul rezervat...altele nici n-au inceptu cautarile....(adica eu, care sper sa ma apuc de prin iunie-iulie sa merg prin restaurante, poate chiar sa le vad amenajate, sa-mi formez o parere )
Krelia...viitoare printzesita