Bebelusi de ianuarie-februarie2005(14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Salutare, mamici si bebici!

Sunt o mamica de martie-aprilie si apelez la ajutorul vostru, pentru ca aveti ceva mai multa experienta decat noi...
Ii dau fetitei mele o masa din lapte praf (restul e san). Intentionez sa schimb laptele. Este cazul sa il introduc treptat? Si cum se poate face asta, dat fiind ca e vorba de o singura masa? Sau ii pot da laptele "nou" pur si simplu?
Multumesc anticipat!

Multa sanatate tuturor,

Anca Micaela, mama Emei Ioana

http://community.webshots.com/user/AncaMicaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

shobo , hai ca mi-ai placut. fraaatioare, suntem noi disperate au ba? ma recunosc in totalitate, si eu sunt la fel. si nu ca-mi spune vreo vecna sau prietena bine intentionate, ci mi le fac cu mana mea. zilele trecute ma intrebam daca o fi normal ca fica-mea sa chiuie si poate ar trebui sa mergem la psiholog cu ea , pana mi-a zis barbate-miu ca mai bine merg eu la psiholog . stai linistita, e normal sa fie curios. ia gandeste-te, cand abia vede si el mai bine de 1 luna si ceva, doua... tu nu ai fi curioasa cand iti apare cate ceva nou in campul vizual? si eu am poze postate cu iulia cu ochisorii cate cepele. doamne iarta-ma, asta-i culmea. saraca prietena ta!
anda si eu aveam un carucior greu si incomod, insa din constanta a cumparat mama unul super usor, pliabil chiar, care are doua pozitii: culcat si sezut - pentru cand mai creste. nu e cine stie ce firma (tcm - never heard of them) insa e perfect pentru ceea ce vreau de la el: sa o plimb pe fi-mea pe orice suprafata. roti mobile, subtire (in cel vechi transpira toata)... si a dat 910000 lei (91 lei grei) pe el. pomana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Am aflat si eu de pistol pt facut gauri, au si la Sp. Municipal din cate am auzit, numai ca 45 de zile dupa vaccin nu am voie sa-i fac. Dupa aia mai sunt 15 zile si vine vaccinul urmator...
Shinutza, de data asta am ajuns acasa exact dupa ce ii facuse vaccinul. Mara a plans putin aseara dar am ridicat-o in brate si i-a trecut. I-am schimbat compresa cu apa rece la jumatate de ora de 5-6 ori si nu cred ca se umfla/intareste locul. Nu am vazut nici o reactie iar azi-noapte a dormit bine.
Erica, pai daca ai tai se duc la Alexandria, ramai tu fara ajutorul lor, daca stau aici, ramane sora ta fara...
Cine stie ce mai fac Ingerasu si Bianca? Oana, tu? Ca erati cuscre..

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

si eu m-am apucat de regim de ieriiiii . eu tin cura disociata: o zi fructe si legume, o zi carne, o zi lactate, o zi peste. si de la capat.
in viata mea nu am mai tinut un regim, insa e un inceput in toate. am nevoie sa dau destul de putin, vreo 4 kg, si mai ales din zona burtii. as fi nerusinata sa zic ca-s grasa, ca m-ar bate doamne doamne. oricum toata lumea se inchina cand ma aude, insa la vara vom merge weekly la constanta la mare (la bunici, deh ) si burta aia plina de grasimi nu da bine deloc...
anda, succes! daca vrei, iti pot trimite cartea cu regimul montignac ... am primit-s si eu pe mail the other day.

Mergi la inceput

anca micaela , nu e indicat sa schimbi laptele. insa, daca vrei s-o faci, trebuie tot treptat. insa s-arp utea sa ai surpriza sa nu ti-l accepte pe cel nou. la mine asa s-a intamplat cu iulia. doctora mi-a recomandat o nenorocire de lapte (nan hipoalergenic vezi, doamne, "alergia e boala secolului XX) si crede-ma ca am incercat absolut TOATE formulele de pe piata si nu imi accepta nimic altceva.
asa ca ... succes!

Mergi la inceput

megg multumesc frumos de detalii

Mergi la inceput

eu cica sunt la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Megg, nu mai stiu nimic, am incercat sa o sun de cateva ori si pe ea si pe Coca, si peste nici una nu am dat acasa niciodata.. Si cumstam prost cu bugetul acum, nu mai dau telefoane in tara momentan.

Ce mancati voi in regimul discociat?

Anca Micaela, eu cand am schimbat laptele i-am pus vreo doua-trei zile jumi juma din laptele vechi cu cel nou, dupa care i-am dat din cel nou. Si nu a fost nici o problema.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sebastiengrigore/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Shobo stai linistita cu ochisorii eu stiu ca pana la sase luni ei nu au muschii care coordoneaza pupilele bine dezvoltati si de aceea se uita asa .
Witchie eu am un carucior de la Primii Pasi de care inca sunt foarte multumita .Il am de cand avea Rebeca 6 luni si inca merge foarte bine este usor cred ca vreo 3-4kg si se pliaza cu o singura mana si incape in lift nepliat.
Claudia Maria la fel face si Iustin cu portia de plans dar doar dimineata ,eu cred ca este foarte obosit si nu vrea sau nu poate sa adoarma ca vad ca daca ma plimb cu el in brate putin adoarme.
Anca Micaela trecerea la un lapte nou se face treptat amestecandul cu cel vechi ,mai intai o masura apoi doua si tot asa pana il inlocuiesti de tot pe cel vechi dar eu zic sa incerci mai bine sa-l inlocuiesti tot cu san.
Meg nu conteaza daca mai sunt cinsprezece zile pana la urmatorul vaccin cand ii faci gaurile in urechi important este sa nu fie imediat dupa vaccin.
Shinutza spor la cura de slabire ....si la lucru

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Multumim pentru urarile de ieri! LA multi ani in contul zilei de ieri pentru Seb,Maria Tehodora, Ruxandra Maria, Ioana Maria!Andreea sa-ti traiasca si tie puiul Tudor!
La multi ani si lui Nicodim,Cosmin si Stefana.

Liviana, imi pare tare rau sa citesc ca a mai suferit cineva din cauza colicilor biliare. LA spital pe mine m-a incurajat una din asistente spunandu-mi ca nu o sa le mai faca bebe, insa tot au fost , dar ceva mai suportabile pentru el, si nu plangea mult, iar in somn numai gemea si se foia.
Eu ii dau san lui bebe si a trebuit sa tin regim, asa ca mananc numai dietetic, si mai iau si no-spa de 0,8 sau injectii cu scobutil si papaverina. La un ecograf mi-au gasit colecistul plin de pietre, din care cea mai mare de 27 mm,si neaprat interventie laparoscopica, iar la un alt eco mi s-a spus ca nu am nimic, decat un inceput de ulcer, dar ca oricum sa tin regim. Insa s-au ferit de mine ca de mere padurete, pentru ca eram lauza...
Intr-adevar si eu am luat utrogestan pana in sapatamana 13, dupa care dr. a zis ca nu mai e cazul.

Ieri am fost la control cu bebele meu si nu a luat in greutate decat 600 grame, insa la ce dieta sunt ma mir ca a luat si atat. Asa ca avem 59 cm si 6.100 kg.

Aaa, si inca ceva: ieri a fost prima zi, dupa 11 luni in care nu mi-am facut injectia, insa o fac in seara asta, mai continui cu o zi da si alta ba...

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos

Mergi la inceput