Bebelusi de ianuarie-februarie2005(14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

fetelor, Doamne ce m-ati putut linisti, serios, asta va fi invatatura de minte pt mine sa nu mai cred asa repede pe cine stie cine "binevoitor"... cu tot felul de remarci la adresa bebeului meu. serios, asa sint unii oameni, nici nu-si dau seama sau poate intentionat rau voit fac niste afirmatii ciudate rau. eu daca vad ceva mai ciudat la vreun bebe nici nu indraznesc sa zic ceva ca poate nu ma pricep si-i fac rau mamicii aiurea si cine mai stie cit sufera femeia pe urma, si unele uite ce usor se arunca cu vorbele

crinuta, l-am vazut pe Rayan si eu.... Doamne, da' frumushel baiat mai ai, serrios!!! sa-ti traiasca! super expresiva fatza lui, cu cine seamana m,ai mult?

Erica, exact asa face fatza asta curioasa si Codrin, cind vede ceva nou, oameni, chiar la frunzele din copaci, pe afara in general sau in poza aceea cind vedea camera foto, deci acum m-am linistit ca e normal. si chiar spunea o fata aici ca ei inca nu au muschii pleoapelor bine dezv. si de aici privirea aceea. eu chiar iau faptul ca e asa curios ca pe un semn de inteligenta
anamaria, acum am inteles, e ok, multumesc.
cornelia, esti o scumpa cu ochioasa ta, zau! aseara si sotul meu cind a sosit de la scirbici vine la mine in camera si pupindu-ma ma intreaba "si ce face Ochila?" jur ca m-a pufnit un ris imens in cascade asa... de remarca lui... in general sotul meu e altfel decit mine, nu s-a panicat de cind il stiu si le-a luat pe toate asa incet si mereu imi dem. ca nu era nimik asa de grav cum mi se parea mie... si acum cind i-am aratat si lui rasp. voastre mi-a zis "pai vezi, ce ti-am zis eu!" ... FETELOR, scuzele de rigoare ca nu multumesc personal tuturor celor ce mi-au rasp sa ma linisteasca insa v-am citit pe toate si credeti-ma ACEST FORUM ESTE PT MINE AUR CURAT, SI VOI SINTETI PRIETENELE MELE DE PE FORUM! fara voi mi-ar fi dfost inzecit mai greu!!!

corneliaa am uitat sa-ti zic de alea la biserica: preotul ne-a dat o lista cu ce tb. adus de nasha: o pinza de mir (finet alb 2m netivit), luminarea de botez, ulei, vin, 2m fasha de bebe -se gaseste la mercerie, daca le ceri stiu alea sa-ti dea, un prosop si un sapun. astea 2 de pe urma ramin ale preotului cica, deh! uleiul si vinul la biserica. cam asta e pe aici, dar prin Craiova poate fi altfel, intreaba preotul mai bine.

revin imediat, am ceva pe foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Kita, pui[url=intre ghilimele adresa], apoi cuvantul dorit fara spatiu si apoi [/url].
Ti-a facut bine aceasta cura, dar pana cand poti continua asa, ca nu e bine nici asa?

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sebastiengrigore/my_photos

Mergi la inceput

Doamne, Mia... eu te inteleg perfect cu alaptatul cu dureri! recunosc ca si eu sint o incapatzinata in privintza asta -sa alaptez exclusiv pina la 6 luni, insa eu inca nu am ajuns nici la 3! si am sperantza ca se va potoli in jurul a 3 luni, cel mult 4. I-am spus si sotului meu ca pina la 4 luni mai rezist, altfel, GATA, cred ca il bag si eu pe lapte praf... nu pot crede ca s-a linistit!... eu aveam impresia ca daca au colici le face rau orice lapte. dar vom vedea! azi a fost mai usor pqarca, uite tocmai acum la 6 a supt 50 min fara pb la ambii sini, dar dormea... daca ar fi fost treaz nu stiu daca ar fi fost l;a fel... desi la inceputul celor 50min era treaz -mai incolo a adormit... si Doamne mi-e SUPER DRAG DE EL CIND SUGE FRUMOS SI AM O SATISFACTIE IMENSA! asa ca te intel;eg perfect cit sufereai dar daca lui ii este mai bine asa, lasa-l, ma gindesc ca in incapatinarea noastra de a-i alapta sa nu le facem mai mult rau! caCI tare mi-e frica ca si pe mine ma pashte acelasi lucru cas tine daca nu trec colicii pina la 4 luni... si DOamne cit lapte pot sa am si eu... imi curge peste tot daca trec 4-5 ore intre mese si scot cu pompa de nu va pot spune... nici eu nu mai intekleg natura asta, in aceasta privinta!

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Kita, cand aveam crize eu ma linisteam cu injectii cu antispastice hen scobutil, papaverina, nospa si chiar algocalmin. Eu te-as sfatui sa mergi la Fundeni pentru investigatii serioase. Acolo si doctorii sunt buni, dar si dotarea e corespunzatoare. Eu intentionez sa merg la dr. Gheorghe Cristian care e seful sectiei gastroenterologie... Si inca ceva. Sa stii ca nici eu nu mancam gras, colesterolul il am chiar mai mic decat normal. E bine ca tii dieta, dar asta nu-ti rezolva problemele ci doar nu le agraveaza.

Amo2004, multumesc pentru urari. Acum nu mai iau nici un fel de tratament care sa afecteze alaptarea. Imi este greu insa ca cel mic nu vrea sa suga decat 5 sau maxim 10 minute. Dr pediatra m-a sfatuit sa nu renunt. Chiar daca ar suge numai 5 ml si tot e f bine pt micut, asa ca sunt hotarata sa merg mai departe. Familia mea insa se impotriveste... Cica il chinui pe copil, dar de fapt incerc sa-l menajez pentru ca nu-l las sa plamga mai mult de 10 min si ii dau repede laptele praf... E mai greu insa pt mine pt ca nu reusesc sa-mi golesc sanii, iar de muls nici nu vreau sa mai aud...

Benphina, pentru stoparea lactatiei mie doctorul mi-a recomandat medicamentul Brocriptin de 3 ori pe zi, timp de 7 zile. Dar de ce vrei sa renunti la alaptat? Eu am fost operata si puiul meu s-a obisnuit in aceasta perioada cu biberonul si laptele praf, insa acum ma stradui sa-l fac sa accepte din nou sanul. E pacat sa renunti, mai ales ca nimic nu se compara cu laptele matern.... Ca leacuri naturiste, eu auzisem ca la tara femeile isi legau sanii f strans si luau aspirina. Eu n-am incercat metoda asta, dar tu faci cum crezi...

Liviana - mamica lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Crinutza, ai o scumpete de baietel, frumusel foc. Felicitari pentru doctoratul sotului. Pana la urma, i-au iesit dintisori lui Rayan?

Mergi la inceput

Mia, am uitat sa te intreb: ce ti-au zis acei 3 doctori? ca nu e bun laptele tau pt. bebe? ca mi se pare totusi ciudat! eu stiam ca nu exista lapte matern prost! sau ca are el intolerantza la laptele tau? sau ce exact ti-au explicat ca se intimpla?

Mamica lui Codrin din 21.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Salut fetelor!

Bine ati venit lavinia si benphina!

Crinuta si kita, v-am vazut puiutii. Sunt tare dulci.

Oana, bine ai venit in clubul "primilor dintisori"!!! Cand maraie incearca sa dai suzeta sau o jucarie racita in frigider. Am vazut ca ajuta mult la durerile de gingii.

Benphina, daca chiar nu mai vrei sa alaptezi, nu ar trebui sa folosesti pompa, ca stimuleaza lactatie. Daca te doare, fa un dus rece sau compres rece. Si sa te invelesti peste sani tare, cica da rezultate.

Viktoria, cum iti mai merge? sa ne dai si noua vesti.

va pupam,

io, tati si Robert(22.01.2005)
http://numar.trei.ro

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Buna seara mamici si bebici
La multi ani sarbatoritilor de ieri si de azi!

Crinutza ce mare si frumos s-a facut Rayan,ptiu sa nu-l deoki.

Benphina bine ai venit si sa-ti traiansca baiatul,sintem vecine vad ca.Mie mi-a zis asistenta ca pot sa-i dau de la 4 luni apa si cereale si piureuri de fructe sau legume.De 5 zile am inceput cu cereale cu banana.

Cerealele ce i le dau lui Sebastian sint cu gust de banane si cu faina de griu si orez sau asa ceva si se fac cu apa,nu au gluten.
SI de cind maninca cereale face kk verde zici ca a mincat iarba,o fi normal??

Mamica de Sebastian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vrnamo/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mia_tincu@yahoo.com spune:

Adana, merci de explicatia cu cerealele.
Shobo,m-ai facut sa pling,citindu-ti mesajul.Acu citeam cu comprese reci pe sini de-mi ingheata shira spinarii, si ei tot fierbinti sint...Mi-aduc aminte ca acu vreo citeva saptamini chiar tie iti spuneam ca si bebele meu se zbate la sin ,si sa nu renunti, ca e pacat!Uite ca n-am incotro.Noroc ca sotul meu mi-a facut zeci de poze cu Cosmin la sin, pt. ca mereu se minuna cit de absorbit ere el si ce lacom minca...OOOOFFFF,nu stiu cind o sa-mi treca frustrarea asta.Iar medicii...o pediatra mi-a spus ca a fost sensibil dintotdeauna(nici un sirop si nici unceai nu l-au ajutat),si ca pot merge sa i se faca examinari gastroenterologice, dar sa vad intii cum ii merge cu laptele praf.O a 2-a dr.i-a facut aco, mi-a dat si "poza" amintire, a zis ca bb. e perfect, ca va avea colici pina spre 6 luni, sau cit timp il voi alapta.Apoi am inceput eu cu formula, si dupa aproximativ 24 ore am fost la o alta dr. pediatra care a concluzionat ca ceva din laptele meu nu-i prieste-nu ca n-ar fi laptele bun(dupa ce i-am explicat cind il doare, cit, ca nu-i trece cu nimic, si mai ales ca nu mai voia sa suga-sau voia dar nu putea de durere---si mai ales ca i-am spus ca s-a linistit, nu de tot, dar incomparabil).
Azi dupa-masa mi-a plins si s-a strins de dadeam in dambla, dar m-a pus naiba sa-i dau grepfruit dimineata, si SPER SA FIE DE LA ASTA, SI DE MIINE SA FIE BINE!IMI VINE SA NU-I MAI DAU NIMIC PINA LA 6 LUNI, atit am devenit de paranoica.
Pt. ca am avut parte de niste colici la copilul asta, de am zis la toata lumea ca as naste de 3 ori (si am nascut natural, fara nimic-nimic)dar sa nu mai existe colici!!!
GATA!

Eu fac pt. oprirea lactatiei 3 zile de Sintofolin injectabil, cite 2 fiole de 2 ml. pe zi.+comprese reci,+sutien strins.

In alta ordine de idei, puiutul meu drag, lumina casei noastre si ingerasul nostru a implinit azi 4 luni.Ma rog sa fie sanatos si sa aiba o viata frumoasa.El, si toti copiii.Si pe linga ei, si noi.
La multi ani, iubire mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaS spune:

Crinuta, ai o frumusete de cavaler, sa-ti traiasca!

Mia, dupa cum ai vazut suntem multe mamici care hranim puiutii cu lapte praf si multumesc lui Dumnezeu sunt toti bine sanatosi, si sunt sigura ca toate mamicile au facut tot ce au putut sa-si alapteze bebelusii, pt ca e clar ca laptele de mama este cel mai bun. Doua saptamani m-am muls la fiecare masa, dupa care alte doua saptamani ma mulgeam dimineata si seara, deci a fost foarte greu(mamicile care au avut aceiasi problema si au fost nevoite sa se mulga, stiu ce inseamna sa te mulgi o perioada lunga de timp) cel putin in ulitma saptamana, luam pompa si ma asezam in fata televizorului, dar efectiv incepeam sa plang, nu as putea spune de ce...ca doar nu ma durea, cedasem psihic. Iar alaptatul la san era un chin pentru amandoua si nu am rezistat situatiei, stiind ca ei ii este foarte foame, si isi mai consuma si energia plangand. Deci Sarah a beneficiat de laptele meu doar o luna de zile, dar sunt multumita ca am reusit sa-i dau si atat. Asa ca... lasa supararea.

COSMIN DAVID, LA MULTI ANI! Sa cresti mare si voinic

Ramona si Sarah (15.02.2005)

Pozici-Sarah

Mergi la inceput