Balante (dez)echilibrate (15)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
vlada spune:
Exista locuri de joaca asemanatoare, insa ff aglomerate sau ff piperate la pret....
Un week-end minunat tuturor !
Andreea si Vlad
Iubirea mea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Cary spune:
Iubitele mele pe unde sunteti????
Ticka te rog sa ne scrii 2 randuri ca sa stim ca esti OK!???
O saptamana buna va doresc!
Cary spune:
Tocmai l-am primit pe mail,este vorba despre un Zodiac anti stresss:BALANTA - Se simte bine cand arata bine.
Deceptiile sentimentale, necazurile partenerului, neintelegerile cu colaboratorii, raceala colegilor sau ostilitatea sefilor o consuma infiorator. Deoarece singuratatea e inacceptabila, are tendinta de a accepta compromisuri care in timp ajung sa o apese. Mediul dur sau insalubru (saracie, constrangeri, efort fizic, zgomot, umezeala, frig, intuneric), ii este profund neprielnic. La fel si injustitia, inechitatea, lipsa de principii.
Cum reactioneaza la stres Daca starea de dezechilibru se prelungeste, Balanta se adumbreste, se ofileste si sfarseste prin a se imbolnavi.
Cum se relaxeaza Un anturaj placut si vesel, un mediu armonios (muzica, flori, culoare, miresme), dansul, tenisul, o lectura buna si mai ales atentiile si incurajarile partenerului sunt nepretuite. La fel un peeling, un fard bun, o rochie noua sau un tuns proaspat pot face minuni.
Pupici tuturor!
dana_ene spune:
'neata !
Cary, stii ce bine mi-a facut zodiacul tau ?!
Ma regasesc in totalitate in el.
Cosmin are probleme la serviciu de ceva vreme ("necazurile partenerului") si simt ca o iau razna.
El mereu imi spune sa nu mai pun la suflet, dar nu pot .
Dar... ca sa ma simt bine, azi m-am innoit . Mi-am cumparat o fusta de blugi si ma simt bine.
Concluzia: sunt o adevarata BALANTZA !
----------------------
Tickaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
AdynaB spune:
Saliu fetele,
ce bine ca mai scrieti ,a fost plictiseala la sf. de saptamana.
Si mie mi-a placut zodiacul,si tare as vrea sa ma innoiesc si eu cu ceva,dar azi e sarbatoare aici si este peste tot inchis...asa ca daca va ploua,vom sta iar in casa.
Pupice
Adyna si Selina bambina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexandrina/alexandrina.jpg)
alexandrina spune:
Va salut si eu si-mi cer scuze ca nu mi-am mai facut timp sa intru.
Eu intre timp am avut o saptamana grea de lucru una de concediu si una ceva mai usoara. In saptamana de concediu mi-au si disparut greturile aproape de tot, asa de bine a fost, acum mi-au revenit dar sunt in limite suportabile.
Saptamana trecuta am terminat si cursul de contabilitate.
Apropos de locurile de joaca, zilele trecute chiar ma intrebam cum sa initiez ceva proiect pentru un loc de joaca sau un colt verde in zona in care locuiesc ca nu sunt decat strazi si betoane. Cine are primul cauvant intr-o astfel de problema? Primaria?
Va imbratisez si sper sa se reuneasca trupa cat mai repede, ca am observat ca nu numai eu am lipsit.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
![](floare.gif)
Cary spune:
Iubitele eu una nu prea TOC banii de LUNI!!!ca se spune ca toata saptamana or sa-mi cada din buzunar!!!si raman fara,DAR mi-am luat si eu ceva,un set de gablonturi,colier si cercei in forma de LIBELUTA pe nuante de mov.
Ticka unde esti mama???????
vlada spune:
salutare fete frumoase !
Noi iar am avut un week-end plin si minunat...sper sa ajung mai des pe la comp. si sa pun in sfarsit si poze....
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Cary spune:
Pai asa sa faci draga Andreea ca mie una mi s-au lungit urechile de cand tot astept ale voastre poze!!!!!
vlada spune:
Mii de scuze, dar efectiv nu apuc...Vladi imi mananca urechile...si cum e si vreme frumoasa suntem aproape toata ziua pe afara....
Pupicei fete frumoase ! Si la burtici de mamici !
Andreea si Vlad
Iubirea mea