Mamici de mai-iunie 2005 (50)
Raspunsuri - Pagina 15
NewMami spune:
[/quote]Felicitari Ilesa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa, cuminte, mancaioasa si s ava aduca numai si numai bucurii.
Anky e la spital, am vorbit ceva mai inainte cu mama ei. A mers de dimineata, dupa o noapte nedormita avand contractii, e deja dilatata de 6 cm si asteapta cu nerabdare sa se termine totul si sa-l tina pe micut in brate. Haide Anky, inca putin, facem galerie 

, ne gandim la tine si iti dorim sa se termine cat mai repede si cu bine.
Eu acum plec la doctor sa vedem ce mai spune despre tensiunea mea.Sper sa ma intorc acasa si sa nu ma trimita in spital.
Numai bine.
http://community.webshots.com/user/newmami2005
NewMami &
Patrick
loreen spune:
Netza'
Am dormit in sfarsit si eu trei ore de la cap la coada si cand m-am trezit sa ma sperii nu alta...I-am dat Deliei toata noaptea numai lapte praf si a dormit beton si ea..dar mai mult eu.Ziua papa lapte de la mine, ca doar am destul...As putea chiar sa fac si niste bani cinstiti daca as vinde surplusul...
Cornelia fii linistita ca si la mine se petrec filme cu politisti in urmarire cand schimbam pampersii.Noaptea cel putin rar rateaza Delia ocazia sa nu faca un pisu mic in pat la mine pana ma adun eu din toate colturile...Iar cu caciulita...eu nu-i pun deloc.Este cald ,insa pediatra mi-a spus ca de la 18 grade pot sa o las cu capul descoperit.Oricum asta faceam chiar daca nu-mi spunea ea...
In schimb eu nu stiu cum sa o fac pe a mea sa doarma in patut noaptea...Ziua mai sta, dar noaptea ioc...Si nu mai sta la masaj dupa baie...Cand dau sa o scot din apa plange, iar cand ajungem la masaj dai cu urletu'...
Hai ca m-am luat cu vorba despre copii si am uitat ca voi sunteti in asteptare...V-as spune si eu ceva despre dureri insa nu prea am ce...Eu la ambele nasteri am avut dureri dupa ce mi-a fost indusa nasterea. Contractiile erau dese...dese si intense.Ma durea si prin fata si prin spate...La ultima mi-a facut niste calmante, no-spa si mialgin insa de unde sa mai inceteze...Bine ca a durat putin de fiecare data travaliu.La prima de la 12,30 la 14,30 si acuma de la 9,30 la 11,40.Cred ca daca-mi facea anestezie mai mult dura sa-mi revin...
Crissu nu -i o problema greutatea copilului...La mine mereu mi s-a spus ca este sub greutate, ba la limita minima a dezvoltarii.Era o problema eventual cu fluxurile prin arterele uterine, insa am refuzat sa mai fac alte investigatii.la nastere am avut 2,800, iar acum recupereaza repejor, mai ales dupa cum mananca...Principalul este sa fie sanatos bebelusul...greutatea nu-i o tragedie...
Stiti ca va ziceam ca sughita in burtica fata...Ei bine acum sughita mai cu foc si nu-i trece cu nimic doar sa o las sa sughite pana se opreste...Uneori accepta niste lapte sa se mai linisteasca...
V-am scris povesti...Mai uit de oboseala...
Loreen, Bianca(15.10.96) si Delia 26.04.2005
gabitzam spune:
Hai ca am deschis un capitol nou, sa vedem care va fi bilantzul in bebelusi pina la terminarea lui ![]()
Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48746" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (51)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05