Donatie calculator

Donatie calculator | Autor: m34

Link direct la acest mesaj

Sora unei membre de pe forum mi-a dat un calculator pentru a-l da cuiva care are nevoie de el
Calculatorul este 486, are unitati de dischete de 3.5" si 5.25", are instalat Windows 3.1, Office si cam atat. Nu se poate instala Windows 95, nici internet pe el (poate doar cu upgrade), nu are CD-ROM si nu se preteaza la jocurile actuale de pe piata.
Daca aveti cunostinta de vreun copilas sarac caruia i-ar prinde bine acest calculator, va rog sa imi spuneti. Ar fi de preferat sa existe o persoana care sa indrume copilasul respectiv sa faca primii pasi in lumea PC-urilor, sa il invete sa utilizeze Windows-ul, sa editeze un text, un tabel...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elly1977 spune:

Fam. Florescu ar avea nevoie de el. D-na Florescu este economista si cand va iesi din sanatoriu ar putea lucra contabilitate acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Cred ca se poate folosi pe el numai un program de contabilitate sub DOS (sub Windows 3.1 nu am auzit). Datele se pot prelua/salva pe dischete, neavand CD.
Intreaba, te rog, pe dna Florescu daca ii este necesar acest calculator in conditiile acestea. Daca au copii care ar dori sa invete cate ceva deasemenea cred ca ar fi deasemenea util.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Am rezolvat cu acest calculator, rog moderatorii sa inchida subiectul.
Multumesc

Mergi la inceput