Bebelusi de sept - oct 2004 (43)
Raspunsuri - Pagina 6
danina spune:
Noi suntem triste ca buni pleaca inapoi in Italia si ne lasa singurele . Am fost azi cu maicamea sa ia cadouri pt cei de acolo si am luat-o si pe Didiuta mea mai ce scandal a facut prin magazine tipa cat o tinea gura nu stiu ce are copilu' asta statea serioasa si pur si simplu tipa cand vedea cate un copil sa se arunce dupa el si nu alta m-a capiat am zis ca e prima si ultima data cand merg cu fii-mea la shoping.
Mihaela astept reteta, merci.
Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI
Davina spune:
Buna mamici.
La multi ani pentru bebeii ce mai adauga inca o luna si pentru Deanna mea .Multumesc de felicitari si de urarile de sanatate pentru ea .
Am avut de citit mult din urma ,sinteti foarte harnicute .Mi-au dat lacrimile citind mesajul Liliei si al Denycei .Multa sanatate pentru Amelia,curaj si rabdare pentru parinti .
Duminica la noi a fost ziua mamei ,care a fost o zi plina de surprize la mine din partea lui tati si Deannei .De la Deanna am o felicitare scrisa de ea si cu amprentele minutelor :-)-am fost foarte incintata sa-i vad capodopera .
Ana-a de unde cumperi Similac-ul ?
Noi o sa fim in 10 zile in Romania si vreau sa stiu daca il gasesc acolo ori sa-mi i-au rezerve ?Nici nu stiu ce sa fac ..ea nu a baut alt fel de formula..
si mai am inca o intrebare..cit lapte trebuie sa bea un copil d 8 luni pe zi /? dar piure ?
cam atit la noi ,ma duc sa ma chitesc un pic ca e ziua de nastere a bunicii si mergem la restaurant .
Pupici de la noi.
Multa sanatate Ionela .
Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25
LiliaToma spune:
Salutare
Revin si eu cu ginduri mai bune si mai optimiste.
Multumesc pentru toate incurajarile, stiu si eu ca totul e trecator si ca nu trebuie sa ma stresez ca trece si la ea, dar uneori nu mai stii ce sa faci ca sa ii fie puiului tau bine si nu te poti retine si taaare ti-e rau...
Acum suntem mai bine. Cred ca s-a obisnuit cu noua pozitie a piciorusului. Am vazut ca noaptea trecuta nu a mai tresarit asa( ca tresarea si racnea parca se speria de ceva- cred ca a fost efectul anesteziei)si cel mai important: ieri ridea in hohote cu taica-sau. Va dati seama ca mi-a venti inima la loc,si sunt tare fericita cind o vad asa vioaie, si chiar daca nu poate da din picioruse flutura toata ziua din miini si trancaneste. Spune si mama si tata si alte multe silabe. Cind e suparata parca ne cearta: g, ba,dbi.Eu ii zic ca face ca Beccali
Am cintarit-o si are 6100 la 7 luni si 10 zile( nascuta de 3kg)
Cine da mai putin? Poate doar Elena Elianei ca si ea era in categoria penelor...
Va spun la toata lumea sanatate multa multa
La multi ani la bebicii sarbatoriti zilele astea
La Multi ani, Danina.
Mi-am notat pe aici cite ceva, dar mor de somn si o sa scriu miine.
Noapte buna si linistita la toata lumea
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
roandre spune:
LiliaToma, cat ma bucur sa citesc ca se simte mai bine Amelia si ca a inceput iar sa rada. Iar cu greutatea, nu-ti face probleme...de masurat ati masurat-o?
Spune si mama si tata? Wow....felicitari! S-o invete si pe maimuta mea care e treaba cu mama, caci pt ea nu prea contez (hihihi).
Pupici multi voua!
Davina, bb trebuie sa bea zilnic cel putin 500 ml lapte (dar aici se poate adauga si branzica, iaurtul...deci produsele lactate).
Piure cam 150 gr la masa e bine...daca e mai mult, e si mai bine. Eu spun asta luand maimuta mea ca exemplu (desi ea papa uneori cam 120 gr si eu sunt multumita caci nu prea e mancacioasa din fire).
Pupici!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 8 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
andora spune:
Sara buna...
Lilia, mi s-a umnplut sufletul de bucurie cand am citi ca dulceata de Amelia s-a obisnuit si a inceput sa rada in hohote si sa fie vioaie iar si sa vorbeasca.... daca ar fi langa mine as pupaci-o toata pentru cat de puternica este!!!!!!
Noapte buna va doresc, eu mi-am obosit maimuta si n-a dormit de pe la 4, a si papat tarziu, poate sunt egoista dar sper sa doarma cateva ore fara junghiuri de la dintisori... Va pup pe toate..!
Era sa uit, Danina esti superba in pozele de la nunta!
Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/
elyanne spune:
Danina am vazut pozele de la nunta... mama ce bine aratai... super!
Lilia fetele noastre se i-au la intercere ... a mea la 6 luni avea 6000 g. imi apre bine ca Amelia si-a mai revenit si e vesela. pentru Amelia care e un bb curajos.
Davina eu am vazut Smilac in farmacie la Sensiblu, deci se gaseste... Mai ma uit odata cand mai merg... sa nu te induc in eroare... Cred ca e foarte frumoasa felicitarea Deannei.
Eliana si Elena (23.10.2004)
georgiana.david spune:
LiliaToma si al meu este tot la categoria pana, la 7 luni si 9 zile are 6730 g si 71 cm. Iti dai seama ce desirat e? Doar obrajorii ce sunt de el!
Roandre si eu de ce nu te-am vazut, de ce nu mai tras de maneca? Adevarul e ca mi se invarteau ochii ca titirezul ca Ioana era cu Cristi care se chinuie s-o invete sa mearga pe bicicleta pe 2 roti si mauitam sa vad cum se descurca si mai stateam de vorba si cu doamna aceea pe bicicleta.
herra maine mergem cu Dami la spital sa-i faca film, am niste emotii!!!!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
loreema24 spune:
Lilia - ma bucur tare mult ca si-a revenit pitica , si cu rabdare treceti peste toate!
Georgiana - Bafta maine!
NOAPTE BUNA !
Ramona & Loreema
Pozici
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
mama lui Licurici spune:
Mango e de doua feluri, cu coaja mai galbena si cu coaja mai verde. Sun aproape al fel de bune amandoua, eu cand le cumpar le caut sa fie un pic moi dar nu foarte tare, ala cu coaja verde sa aiba si un pic de coaja rosie( ca la pere). Eu la inceput il dadeam pe razatoarea de sticla acum am inceput sa-i tai cubulete foarte mici ca a inceput sa mestece. Trebuie sa fie dulce acrisor, eu il gasesc foarte bun.
Avocado eu il cumpar cand este inca tare, il las 1 -2 zile pana se inmoaie. Il tai in 2 si-l scot cu lingura. Cand e bun de mancat are consistenta untului. I-am dat Mare-i si ii place mult, asa simplu cum este, fara nimc, puteti adauga eventual un pic de lamaie. Am citit ca nu se recomanda decat dupa 8 luni. Mie imi place faorte mult cand il fac dupa o reteta mexicana si se numeste guacamole: avocado(3 buc) ceapa verde (4-5 tije), 2 rosii verzi, zeama de la 2-3 lamaii, condiment tare( chili). Toate se melanjeaza in robot pana se obtine o pasta si se tartineaza pe ce vreti voi, de obicei pe cipsuri din alea speciale condimentate. Il mai mananc garnitura la icre.
Saru'mana mult de informatii Timea!
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
ana_a spune:
Salut!
Fetelor ... eu nu mai am timp sa stau pe DC abia reusesc sa va citesc si pe cand sa scriu si eu ceva apare intodeauna o problemuta de facut prin casa...si binenteles Stefan! Da vreau sa va spun ca ador sa ma joc cu el!!!Si asta ma face fericita!
Lilia ma bucur nespus de mult ca Amelia e fericita si vorbareatza!O sa vezi ca va creste si va uita tot!Ca pe un vis urat!Fratele meu si-a rupt piciorul la 3 anisori si acum isi aminteste vag ce sa intamplat...doar rasfatzul asistentelor din spital!Si a stat si el saracutzul cu ghipsul ca un pantalon fixat de nu se putea misca deloc.Asa ca ei uita repede durerea!
Timea multumim de reteta cu avocado!Mi-am salvat-o...nu se stie niciodata cand ma apuca harnicia sa experimentez ceva nou! Eu nu am citit nimic de avocado, nu stiam de la ce varsta se da, la fel si mango...asa ca bine ca nu i-am dat mai devreme, Stefan are acum 8 luni jumate.
Davina, eu Similacul il primesc de la voi, din America, aici la Bistrita nu am gasit, eu am cautat o data ca mi-a intaziat pachetul si am ramas fara...si nu am gasit.Oricum daca Eliana a vazut la Sensiblue...aici nu avem Sensiblue de aia nu am gasit...oricum, poate se uita si iti spune si pretul...sa vezi daca renteaza sa-l cumperi de aici! Pupici!
Si cu laptele...al meu bea in jur de 800 ml pe zi, chiar mai mult...a ajuns si la un litru!! Si asta pe langa cele 200 ml de pireu de la amiaza, fructele si masa de cina care e un iaurt sau mamaligutza sau alte dastea...Cred ca cantitatea de lapte pe care o bea fiecare bebelus este in functie de necesitatile lui, de exemplu copilul surorii mele la un an si ceva bea cam 2 litri de lapte!Si nu inlocuia nici o masa de mancarica!Si alti copii nu beau deloc...
Cam asta am avut de zis am plecat ca Stefan ma solicita!Tocmai am primit de la tati o jucarie noua!Pupici la toate!
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect