Mamici de iulie-august 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

mama, ce caractere mi-a facut la size 6! v-am orbit?
iertaciune!
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Mamini saru-mana da stim noi ce sunci avem pe coapse care abia cu greu le dadusem jos cu efort sala, dieta, masaj, borcane de anticelulitic.... sa ma mai vad eu ca pot da si dupa si tare bine ar mai fi...
Da bluzita si mie mi-a placut mult si la 80 mii....care astea cost un mil prin oras is tare mandra de ea. SI e bluza normala nu de gravida, dupa ce o spal ia forma corpului asta e bine. Ca o voi putea purta si dupa.
Si astept odata pozele alea sa te vedem si noi pe tine cu burtica. Hai curaj!

Ioana
sapt.30
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Am fost la doctor si totul e bine.Mi-a facut un eco de vreo 5 minute ca l-am implorat sa imi faca sa il vad pe Aidan.Este mare, avea ochii deschisi si isi ducea manutele la gurita.De asemenea i-am vazut putica
Am fost atat de fericita ca l-am putut vedea, nici nu va dati seama.
Urmatorul control este la 34 saptamani, acum am programarile la 2 saptamani.

Corbioara ce micuta burtica, si eu as fi vrut sa am burtica mai mica dar se pare ca voi fi cat casa pana la urma

Andre_ea imi place si burtica ta, arati foarte bine.Se pare ca si a ta va fi mai mare

Adriana si Aidan 32+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Buna seara burtici!
Imi cer scuze ca nu v-am mai scris de ceva timp dar nu m-am simtit prea bine.De cateva zile am ameteli si sunt foarte moale.Ba mai mult au inceput si niste arsuri dar mai suportabile decat cele de la 10 saptamani.Am fost azi la medicul de familie care mi-a dat sa mai fac un set de analize.Eu de acum 2 luni am intrerupt tratamentul cu Tardiferon Fol si se pare ca asta este motivul.In rest bb e bine.Foarte activ si mai ales noaptea.Ma trezesc pe la 4 si nu mai pot readormi.Deoarece am burta f mare nu reusesc sa ma intorc de pe o parte pe alta fara sa ma trezesc...

Irina,eu am sunat acum cateva zile la cabinetul d-lui Dantes si mi s-a spus ca pana joi nu este.Asa ca peste doua zile voi incerca din nou sa vad cand ma programeaza pt morfologica.Eu merg in spital de data asta.Am sa cer un numar de mobil ca deja sarcina e mare si mi-e teama ca nu cumva sa am vre-o problema si sa nu pot da de dl doctor.

Acum am sa va las pentru ca ma simt fara putere.Parca e un vis...

Giana24+s

http://photos.yahoo.com/gianadedu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Am uitat sa va spun ca bebelul nu era cu capul in jos, avea capul in partea dreapta.Doctorul a spus ca nu este o problema ca se tot intoarce tot timpul pana la 34-35sapt.
Il cred pentru ca de multe ori bebe ma loveste in coaste ceea ce inseamna ca bebe sta si cu capul in jos.

Adriana si Aidan 32+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Andre_ea, mie mi-a recomandat un stomatolog pentru intarirea gingiilor apa de gura Corsodyl. A m avut si eu in sarcina perioade cand imi sangerau gingiile, dar nu foarte tare.
In seara asta ma simt mai trista, mi se pare ca exista atata urat pe lumea asta si nu stiu cum voi face sa-mi protejez copila de el. Stiu ca sunt si multe lucruri bune, dar in seara asta ma simt coplesita. Nu ma bagati in seama.

Sa auzim numai de bine.
29+ si din burtica Sara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Mona, eu te bag in seama; ma mai apuca si pe mine apatiile cateodata, mai ales cat am fost singura acasa ca sotul a fost plecat din tara o luna. Rau in lume tot o sa fie, dar bebeii nostrii macar cat sunt in burtica sa nu-l simta si s-o duca bine bine. Asa ca fara ganduri negre mai ales ca e asa o primavara frumoasa afara. Noapte buna! Pe maine.

Zina si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

MonaI, te inteleg perfect...si eu pic in cite-o ghena si sunt disperata maxim...mai ales cind ma mai apuca nebunia legata de locul asta.ma gindesc ca suntem singuri aici, e greu...sunt nebuna, copil imi trebuie, ce egoism etc. dar o sa o iubesc de nu-s cuvinte si poate compenseaza un pic. si o sa ii ofer toate sansele pe care i le voi putea oferi...si sper sa fie bine si sa fie mai fericita decit mamica ei.
Corsodylul nu intareste gingiile,dar slabeste "dusmanul"- contine clorhexidina care e bactericid, omoara microbii si asa scade inflamatia. dar daca faci detratraj, indepartezi o parte mare din goange, periezi, dai cu ata, scade nr de bacterii si mai mult si cu corsodylul " ajuti". nu trebuie folosit mai mult de 14 zile la rind, fiindca iti coloreaza dintii in galben...in fine, cum ziceam, e un ajutor, nu o solutie la inflamatie.
M25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Eu v-am citit pe fuga in weekend si vreau sa urez si eu la multi anichiar daca e un pic cam tarziu Adrianei(ce burtica frumusica si mare-mie imi place,am si eu poza 12 in care mi-a iesit mare,ce bine de tine ca ti-a facut eco-eu nu mai pup sa-l vad pe scumpi) si lui AC cu Ann-Saa scumpa!
Giana -ai grija de tine si bebe!
In burtici sa ne batem,am mai pus si eu poze(cu o bluzita bleu).Ioana-slaba care se vaita de sunci-uite la mine sanatate de sunci,dar asta e ,sunt mandra de burtica-nu-mi mai ajunge nimeni la nas-zice tati
Mamini-de cand ne amenti cu pozele alea,na uite ce purcel sunt eu si tot am pus poze!Ce de lucrusoare va da voua statul,cat e alocatia lunara la voi?
Andreea-dragutica burtica foc!
Irina si Katink-am crezut ca ai mai pus poze cu burtica!

si pestiuc iubit&saltaret de 32s

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mamaini-nu mai zice ca ma apuca si pe mine un dor de duca de trag plansete cu sughituri,dar bebe saltaret foc ma invesseleste pe loc- acum simt 2 miscari simultane sus-trage la plamani de ma lasa fara aer-cred ca sunt piciorusele pt ca da f tare,mai simt in acelasi timp si alte doua miscari simultane mai jos de buric-ma cauta de oua... de pasti doar ramase...(astea mai usoare-caftelile de jos zic ca sunt manutele,plus ca am vazut capusorul iesind prin piele tot pe unde banui eu ca sunt manutele -stiu de capusor de la ultimul control cand dr a zis ca e capusorul la vedere-ca era tot in verva atunci).Scumpilicii nostrii!
Si eu sunt innebunita dupa magazine bebici,aproape am terminat cumparaturile,am mai luat azi un set nou nascut-3 piese bumbac alb(de plimbarica) compus din bluzita(cu o vacuta,puiut si oita),pantalonasi cu tot cu labute si o gecuta cu 2 fete alba(o fata alba cu o vacuta si pe cealata fata multe oite,puiuti,vacute).Si inca o paturica galbena,cu gaurele-paturica speciala de bb-celular blanket.Mor dupa ele,acum tre sa spal albele,coloratele le-am spalat!

si pestiuc iubit&saltaret de 32s

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput