Mamici de iulie-august 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 10
Nannina spune:
Buna ziua la burtici !
Nu am mai scris de mult pe forum ca am dat o tura pe acasa de Sfintele Sarbatori de Paste ( noi venim cam de 3 ori pe an in tara ) . Am facut in sfarsit si ecografia ( a fost externa iar bebe foarte activ si bine conturat pe monitorul de la ecograf , nu va spun ce emotii am putut sa am ! ), iar acum am intrat fain frumos in 21 saptamani . Analizale au iesit bune , doar o usoara anemie si tensiunea cam mica ( de aceea am senzatia de ameteala si slabiciune uneori ) . Voi obositi asa tare ca eu abia ma mai misc ? Saptamana aceasta voi merge din nou la consult si cred ma voi interesa de gimnastica ! Pe aici se pune mare accent pe exercitiile de respiratie ( foarte utile in timpul travaliului ) , dar incepand cu luna a cincea sau a sasea , in ultimul trimestru de sarcina ! Pupicei si pe curand
!
laura-s spune:
Fetelor, eu plec acasa acum si maine iar nu ne vedem ca merg la dr. sa-l vedem pe bebe, dar o sun pe ioana si va anunta ea cum suntem.
Pupici pe burtici,
Laura
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/my_photos
Monica-Elena spune:
Multumesc Irina sa iti traiasca si tie printesa.
Kulta scobutil sau Scopantil este recomandat in sarcina. Poti sa iei fara probleme.
Andre-ea intrucat am asistat la cele doua nasteri pe cale naturala ale sorei mele stiu cam ce inseamna o nastere normala si ce trebuie facut, dar eu voi nastre prin cezariana asa ca nu cred ca ma ajuta prea tare aceste cursuri.
Monica si bocanila de 31 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
mitub spune:
Monica, ati hotarat din vreun motiv medical nasterea prin cezariana? Vei naste programata, sau la termen iti va face cezariana?
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 27 saptamani + (DPN 1 august)
corbioana spune:
Mare agitatie azi pe aici cu chiu cu vai am recuperat ce ati scris. Noi am fost la o plimbarica si uite ca voi ati avut activitate nu gluma. Incep problemele serioase la toate.
Am mai pus si eu niste poze cu burtica de 30 sapt. Sa ne vedeti. Numai ca nu reusesc eu sa fac cum trebuie pozele astea si ies proaste fara lumina...ehhh ce sa facem daca sotul e ziua la serviciu...seara sunt nearanjata
nu mai apucam...
Adriana misto topul ala roz si burtica nu mai zic 
Kulta ce fain pachetul moca de la stat!
Eu abia am inceput sa fac incetisor niste cumparaturi dar tre sa ne focalizam ceva mai bine. Mamele de al doilea bebel, din experienta voastra, patutul din lemn e chiar atat de nasol fata de cel tip tarc din panza? Se loveste asa rau bebe chiar daca pui ceva aparatori acolo??? Ca incepe sa ma bulverseze cate-o idee si acum cineva mi-a rasturnat ideea mea de patut.
Please help!!!
Va pup pe toate!!!
Ioana
sapt.30
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
ZenaO spune:
Eu dorm bine noaptea, pe spate nu am voie ca nu-l mai oxigenez bine pe puiu lu' mama. Din cauza colului scurt si durerilor de spate daca nu stau intinsa iau si eu scopantil (dar mai rar ca nu imi plac modul de administrare) si evident no-spa. Fetelor, pe langa toate neplacerile sarcinii, cea mai rea mi se pare inactivitatea! Era asa bine daca m-as mai fi putut duce la serviciu! Cele care stati deja acasa, cum va umpleti timpul? neluind in calcul DC! ![]()
Zina si bb Matei
andre_ea spune:
Vai, ce frumoasa e bluzita ta alba Ioana!
Mi se cam pare mie ca burtica ta de 30 sapt. e mai mica decat a mea de 28
Hai ca poate pun si eu niste poze, desi sunt urata in ele. Dar va spun de pe acum ca eu sunt mult mai frumoasa in realitate ![]()
Irina, ziceai ca-mi trimiti niste poze?
Andy si
28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
ZenaO spune:
Ioana, si eu aveam aceeasi problema cu alegerea patutului.
Am zis sa luam din lemn ca-i mai rezistent?! oare? avantajul patutului de lemn e ca am vazut niste modele carora li se scotea grilajul si deveneau patuturi normale/ ar incapea bebe acolo pana il dau la scoala! Nu cred in chestia cu " se loveste"; ce rost mai au aparatorile? Iar pe vremea noastra (ce ciudat suna! credeam ca o sa zic vorba asta cand voi fi la pensie) nu existau aparatori. Mie mi-e teama de momentul cand o sa vrea sa sara grilajul, si poate pica in cap/ dar la fel de simplu poate cadea si din patutul de plasa ... Norocul lui ca are 2 perechi de bunici care au gasit solutia: unii o sa-i cumpere patut din lemn, ceilalti din plasa, pliant ca sa aiba nepotelul unde sa doarma cand se duce in vizita la ei.
Zina si bb Matei
mamini spune:
salutare, fetelor, eu azi am fost dupa serviciu la spital si am ajuns mai tirziu acasa. bebitza e bine, are 800 g, e vioaie si f simpatica, dadea din minute si picioruse parca are motoras! mi-au luat singe pt titrul de hormoni tiroidieni si mi-au facut un EKG. saptamina viitoare la policlinica iar singe, tensiune etc...etc...oricum, bine ca bebe e bine.
Kulta, nu am primit pachetul inca, abia am trimis hirtiile, fiindca am completat intii la serviciu salariul pe ultimele 6 luni si salariul din 2003, primesc salariu normal 3 luni, apoi banii de maternitate sper sa mi-i calculeze dupa salariul de acum, nu dupa 2003( ultimul an fiscal confirmat), dar diferenta nu e mai mare de 20% deci s-ar putea sa iau conform cu venitul mai mic. aia e. de-aia a durat.am inteles ca vine repejor pachetul. e dragut asta de anul asta, mi-au placut hainutele. eu am cumparat o gramada si de acasa. si cu mineca scurta. dar deja in august nu prea mai e vreme de mineca scurta
si incepe ploaia. sper ca anul asta nu, anul trecut a fost nasol.
M25+
andre_ea spune:
Gata, am pus 2 poze cu burtica.
In privinta patului eu am o alta nelamurire. Daca ii iau patut din lemn, ce fac cu bb in deplasare? Nu vom pleca noi prea des, dar vom merge pe ici pe colo. Il culc pe bb cu noi in pat? Sau cum e bine?
Andy si
28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos