spermograma in Ploiesti, unde?
Buna!
mi-a venit si mie husbandul acasa si daca l-am prins acum zic sa vedem si cum sta 'mnealui cu materialul...
asadar, unde se face o spermograma in ploiesti?
si inca o ceva, un urolog bun in ploiesti unde gasim?
Merci!
Raspunsuri
Mishulina spune:
Lumi draga, imi pare rau sa nu stiu sa raspund la intrebarile tale,am intrat sa-ti spun doar ca iti tin pumnii,iti urez succes si astept vesti bune! Eu,din pacate am plecat cam de multisor din Ploiesti ca sa stiu sa te indrum,dar auzisem de urologi buni la spitalul Shuller si mai erau sotii Luchian (el-urolog,ea-ginecolog) care aveau cabinetul chiar in blocul de vizavi de catedrala!
Succes!
lumit spune:
@mishulina
merci de urari!
vad ca nimeni nu stie nimic, o sa dau maine o fuga pana pe la panacea si poate si la mediurg...
Medeea76 spune:
Buna, Lumi, nu mai stiu nimic de tine.
Oriunde mergi, la Panaceea sau la Mediurg, tot aia e. Doar ca eu am cam renuntat la serviciile Mediurgului, parca Panaceea sunt mai profi. Trimite-mi rezultatele pe PM, noi am fost foarte speriati anul trecut cand am constatat ca al meu sot avea 4 mil... Am facut ceva tratamente naturiste si de atunci am ramas de 4 ori insarcinata...
La urolog noi am fost la Mediurg, am uitat cum il chema pe medic, insa al meu a fost tare dezamagit, pentru ca, scuza-mi expresia, dar asta e realitatea, i-a bagat un deget in fund si i-a spus, n-ai nimic, in general femeia e de vina... si l-a trimis acasa. Asa ca tot Panaceea iti recomand.
Tu in ce stadiu mai esti?
Medeea
lumit spune:
hai ca am uitat de tine...
de altfel, asa cum iti ziceam am un program nebun...
pana la urma am facut la panaceea si a fost ok...mai putin rezultatul, care se pare ca nu e chiar asa stralucit...ma rog, ceva mai putini, vreo 30 mil fata de 40-120 cat cica e normal si nu asa de vioi...despre ce tratament naturist zici tu?...
hai ca-ti scriu mai multe pe pm...
vorbim, pa!
iti scriu pm zilele astea...
poze cu noi
lumit spune:
mda...asadar...
diagnosticul dupa ce a facut spermograma este: usoara oligoastenospermie...
i-a fost recomandat tratament cu tribestan (din bulgaria) ori homeopatic...
homeopatc iese din calcul, el acum nu-i in tara si mai vine abia prin octombrie...eu insa voi fi cu el toata vara si ziceam ca poate prindem momentul prielnic...
iar medicamentul asta nu l-am gasit deloc...am incercat pe la cateva farmacii prin ploiesti, la una mi s-a spus ca nici macar nu-l gasesc in baza lor de date, ca urmare proabil a faptului ca nu-i omologat...
a mai folosit cineva asa ceva?...
si daca da, a dat rezultate?
sau ce alte tratamente mai se pot face, ma gandesc aici in special la cele naturiste...
eu in 2 saptamani plec din tara si mai vin la toamna...
poze cu noi