Bebelusi de martie - aprilie 2005

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Aveti niste bebei minunati. Sa va traiasca!
Nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul. Intram in fiecare zi la voi sa vad cine a mai nascut, cate kg a avut bebe, etc. Acum iata-va pe toate mamici. FELICITARI!

Luminita
27 de saptamani cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Fetelor, o intrebare am ca tot vine vara si caldurile infernale... Trebuie sa facem bebeilor garderoba de vara, nu? Bebelusii asa mici, de 2,3,4 luni se pot scoate afara in maneca scurta, pantaloni scurti? Ca le e si lor cald, nu? Ca am chef de cumparaturi ... maine cred ca am sa merg, de abia astept!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmissis spune:

Bine v-am regasit!

Si noi vrem in listuta - Rada Valentina, n. 2 aprilie, 2600 Kg, 49 cm,Apgar 9.

SUNT DISPERATA...De ieri i-a reaparut Radei eritemul alergic, am crezut ca este de la transpiratie si am sters-o cu o combinatie de spirt cu apa distilata sperand ca va trece pana astazi...daracum are aceste mici bubite pe toata fata.....Nu stiu ce sa fac! Credeti ca este o alergie la ceva anume? Daca este alergie nu ar fi normal sa apara si pe restul corpului?Poate cineva sa-mi raspunda?

CarmenRada la 1 luna si o saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmissis spune:

Din nou noi...
Desi s-ar putea sa par penibila...vrem si noi poze pe net dar nu stim cum sa le punem ...Ne poate ajuta cineva?

si Rada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Carmissis, nu dispera! Cred ca a aparut si la tine pirodermita pe care o fac majoritatea bebelusilor. Pune in apa de baie un saculetz cu taratze de grau si ai sa vezi ca intr-o saptamana dispare. Succes!
Cu pozele am incercat si eu sa-mi fac album si n-am reusit incearca si tu pe yahoo!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Ellinia in sfarsit te vad, sa-ti traiasca bebelul frumos impreuna cu mamica lui frumoasa.
intr-adevar si eu am pus pe yahoo pentru ca aici nu mergea deloc sa imi fac un album.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

hop si noi,

sper ca nu ne-ati uitat, chiar daca intram mai rar, fetelor nu am timp, nu mai stiu cum sa fac dar parca orele sunt minute, bebe e bine doarme cate 3-4 ore si eu tot n-am timp, ca sa nu va mai zic de somn sunt in urmaaaaaaa....dar o sa recuperez eu odata si odata...

deci
Cezar Georgian, n. 23 aprilie 2005, 3,850 kg, 56 cm, Apgar 10

fetelor mi-a asa dor de voi, mi-am salvat toate cap de la mamici de martie aprilie si vreau sa le citesc , nu stiu cand, dar o sa le citesc, noroc ca am intrat azi si am vazut ca ati deschis subiectul cu bebelusii,

fetelor puteti sa credeti ca pt 10 g bebelinul meu nu vrea sa doarma? nu-i ajunge ce suge de la mine si ii dau supliment dar mai mult de 30 nu a papat niciodatat, decat in prima zi cand l-am tinut nemancat aproape toata ziua pt ca nu stiam ce are, mor de ciuda catrebuie sa-i dau si supliment

gata am fugit , va pup si sper sa reusesc sa intru si eu mai des macar sa va citesc

aaa...mi-am adus aminte, de cand ii fac baita ii fac masaj cu crema de la sanosan speciala pt masaj dupa baie si ii se cojeste pielea parca vine de la mare si pe fata si intre degete, nu stiu ce sa fac sa-i schimb crema? a mai patit cineva asa? in rest are pielea curata si catifelata ca de ingeras

va pup
Adriana si bebelinul Cezarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliutza spune:

Ne inscriem si noi: Adina Nicoleta - 7 aprilie, 3450gr si 40 cm.
Azi mergem la doctor pentru controlul de la 1 luna. Sper sa fie OK. Cu greutatea mi-e un pic teama, pentru ca asta mica mananca putin (cred ca tine la silueta).

Giliutza:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Credeati ca noi nu vrem?Vrem si noi:Alexandru,n.25.04.2005,ora 9:10,G=3600g,L=52cm,APGAR=10/10.
Mamacita a fost la plimabre cu taticul ei ca sa n-o ia razna intre patru pereti,Pampers si alaptat,iar Alex a fost cu taticul lui in curte,la soare,20',prima iesire de-adevaratelea,caci pana acum am savurat balconul.S-ar parea ca ne-a priit,dar apoi am bagat sirena de necesar urgent de masa.Vad ca reusesc sa-l pacalesc,cel putin pana la jumatatea schimbului de scutec,cu foenul lui mititel.Mai pe burtica,mai pe langa,il linisteste o perioada,pana cand isi aminteste ca de fapt el are treburi mai importante:sa suga
Adriana,si eu patesc la fel,desi folosesc tone de ulei si lotiune,de la Bubchen:schimba pielea ca la serpi,ba azi i s-a cojit si pe capsor.Am inteles ca e temporar,dar pana atunci zboara cojite din noi ca la balamuc...Cine stie ceva in plus,poate ne spune si noua secretul,cum scapam de pielicele mai repede sau mai eficient.
Adriana,ai incercat sa-i suplimentezi cele 10g tot de la san;ca nu-mi inchipui ca te stoarce complet,pana la ultima picatura.Cred c-ar fi mai sanatos.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/album?.dir=4c74&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

sper sa ne primiti si pe noi. scriem noi mai rarut in ultimul timp,dar o sa ne straduim sa fim mai active.
Karen-n.30martie-3148gr
Multumim de aprecieri si noi la randul nostru am vizionat pozici cu Alexandru al mamacitei si Letitia sunt niste scumpei ce sa mai zic imi vine sa ii pupacesc pe toti.
Mamacita in legatura cu cojitele eu folosesc milk lotion de la johnson`s si am scapat repede de cojite,insa e ceva temporar si nici nu-ti dai seama cand o sa dispara de tot asa e la inceput.
Ne inscriem si noi in clubul bb care dorm tarziu . Karen
dupa baita prinde o energie si sta cate 3-4 ore treaza,iar mai devreme de 11 sau 12 noaptea nu adoarme parca e ceas nu alta.
In legatura cu hainutele cu maneca scurtuta si altele Ellinia parca intreba, noi deja ne-am adaptat,avand in vedere ca aici sunt cate 24 25 grade ziua.
Va si merg sa-i dau tzatzi la fetita ca trage ainele de pe ine nu alta.
scuzati greselile gramaticale ,dar v-am scris cu bb in brate.
Cc

Mergi la inceput