Constanta la apel !!! (33)
Raspunsuri - Pagina 10
mav spune:
Buna dimineata!
Tatiana, sa-ti traiasca sotul, sa fiti toti sanatosi si sa va iubiti mult, mult de tot!
Vic & Sebi (04.02.2004)
sinzi_ana spune:
http://community.webshots.com/album/343175940BglEuB
poze de la intalneala...
Fetelor ne-am simtit ff bine, trebuie sa o mai facem lata cat de curand...si de data asta sa nu uitam si recipentul de frisca, cum ne-a recomandar liris!!!! hihi....
Degeaba vroia david sa se dezbrace ca nici mariuca nu l-a bagat in seama!!! hihihi
". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"
Sinzi si David
David pe malul marii primavara - noi
mihaela_80 spune:
Dragele mele,
vreau si eu sa va intreb daca nu stiti o femeie de incredere care sa ajute la curatenie din cand in cand in Constanta. Eu locuiesc in Bucuresti dar m-au rugat niste prieteni sa am grija de un apartament gol in vederea sosirii lor, si daca ar gasi pe cineva de incredere, ar pastra-o si dupa aceea.
As prefera pe cineva care a mai venit la vreuna din voi sau de care ati auzit de la prieteni sau cunostinte lucruri bune.
Poate puteti sa-mi trimiteti un PM cu un numar de telefon.
Multumesc mult,
Mihaela
Cornelia spune:
Fetelor, am vazut pozele! Si asa chef am sa vad si eu multi copii la un loc (nu ca acum nu mi-ar ajunge ai mei ). Asa ca mi-a venit o idee geniala, dar mai lucrez la ea. Ideea e ca o sa incerc s aii organizez ziua Mariei cu multi, multi copilasi. Asa ca va avertizez de pe acum, si poate nu va faceti planuri pt. sambata 2 iulie.
Azi Stefan a facut o saptamana!
Plange Stefan. Am plecat.
Va pup
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si MAria (2 iulie 2003)
laura111 spune:
Sanzi, multumesc pt. seara de ieri, eu una m-am simtit excelent la tine !
Tatiana, La Multi Ani pt. sotul tau sa aiba multa sanatate si noroc in toate !
Cornelia, La Multe Saptamani lui Stefanel !
P.S. Mi-am aditat mesajul, desigur ca urarile erau pt. sotul Tatianei. Sa-ti traiasca barbatzelul tizo !
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111
roxanaz spune:
mama parca era ziua sotului Tatianei,.,,,si al lui mav??? in orice caz sa va traisca cu totii si sa fiti sanatosi si fericiti!!
hihihi Cornelia mama da ai ceva curaj!!!!! noi suntem linga tine...sa te sustinem, cred ca vei avea nevoie de ajutor!!!!
Loreen...cred ca am mai zis odata, daca nu..te rog scuza-ma. actele mi le-a depus mugur pe stradutza cu casa cu lei si cu biserica catolica, daca stii care este. din piata ovidiu in jos spre mare si prima straduta la stinga, mergi pina treci de intersectie, pe stinga parca. da' si io m-am impotmolit la luat banii....si cica se pot lua doar in termen de 6 luni de la nastere. asa ca....fa-o, n-ai nimik de pierdut.
jone spune:
tatiana
la multi ani ptr sot!
dar unde e plecat?
sotul meu azinoapte a plecat si acum am ramas singura singurica numai cu alexandra.
fetelor in privinta campaniei de lipit autocolante pe geamurile la masinile parcate pe trotuare de nu putem sa trecem cu caruciorul - daca vreti si sunteti de acord eu pot sa le listez pe niste etichete care se lipesc si vi le voi trimite prin posta GRATUIT
totul e sa ne hotaram asupra textului si apoi cine vrea sa participe la campanie sa imi trimita adresa (ca sa stiu unde trimit plicul).
de ce vreau sa o fac?
ptr ca deja m-am saturat sa tot merg cu caruciorul pe sosea in plin trafic.
jone
tot inainte!
sinzi_ana spune:
Jone...uite o idee de text:
"Este binecunoscut faptul ca daca parchezi masina pe trotuar fara sa lasi loc sa treaca pietonilor sau unui carucior in curand vei avea tripleti!!!!!!!!!!!! Da mai departe la cel putin 10 cunoscuti care parcheaza aiurea ca tine si vei scapa numai cu gemeni. Daca dai la 20 de cunoscuti poti sa rasuflii usurat...va fi cate unul pe rand"!!!!!
". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"
Sinzi si David
jone spune:
e criminala si imi place!
daca nu vor mai fi alte sugestii pe asta o scriu
vrei sa supunem la vot?
jone
tot inainte!
sinzi_ana spune:
L-am lasat pe David singurel in bucatarie la masa...si minune!!!1 Pana sa ajung la el terminase singur de mancat tot din farfurie...nu-mi vine sa cred!!! Mai erau cativa dumicati pe jos...dar oricum...
Laura...eu am vazut ca erau si nite vase spalate pe acolo...nu cumva tu esti autoarea??? PAi tu vii la mine sa imi speli vasele???? Nu ca imi pare rau...da' asa se face cand iti vine cineva in vizita? il lasi sa spele vase??? Sa nu mai spun si ca tu si Tania ati facut salata de fructe....
Ma bucur ca v-ati simtit bine...va mai asteptam in gasca si mai mare!!!
Cornelia, poti linistita sa faci perecere cu copiii, ca sa vezi ce luna va arata bucataria ta dupa!!! Un mic sfat, inainte de ziua Mariei sa nu faci curatenie vreo o saptamana!! hihiihi..........
va povestesc si continuarea....sa ii dau si felul 2 lui david si sa il culc...
Janism"
Sinzi si David