Parerea mea...

Parerea mea... | Autor: Karina

Link direct la acest mesaj

Reproduc un mesaj al Admin-ului, aparut la sub. "Subiect tabu pe DC !!!!", pe care as vrea sa-l comentez un pic.

"... am hotarat urmatoarele:

1. Forumul desprecopii.com va suferi - in cel mai scurt timp - o restructurare. Vom creea forumuri tematice si fiecare isi va putea alege ce forumuri doreste sa citeasca si ce nu. Pe forumurile tematice nu se accepta scandal. Pe langa forumurile tematice o sa existe si forumuri libere de discutii generale unde moderarea va fi mai lejera.

2. Pentru membrii cu procupari similare sau care doresc sa formeze o comunitate mai mica in randul comunitatii noastre am sa creez forumuri private unde se va avea acces limitat (numai la cerere si cu acordul celor care exista in aceea comunitate). In acest fel diversi utilizatori isi vor putea recreea "spiritul unei comunitati mai restranse".

3. Regulamentul forumului pentru discutiile tematice o sa fie mult mai dur si intolerant la abateri. Ai gresit ai fost avertizat, ai gresit din nou... nu mai ai acces la acel forum!

Aceste 3 masuri de mai sus sunt menite sa imbunatateasca calitatea informatiei. Exemplu: daca vin pe desprecopii.com si sunt interesat de adoptii poate ca nu doresc la "subiecte active" sa gasesc subiecte cu limbaj suburban sau certuri interminabile.

Pe langa acestea mai am de subliniat:

4. Foumul desprecopii.com este un forum privat. Cui nu-i place poate veni cu propuneri constructive de imbunatatire dar atitudinea CONSTANT negativa si instigarea la scandal nu se va mai accepta. Nu va place ... va rugam sa cautati alt forum! Am sa rog pe Mirela sa-i stearga din prima si fara discutii pe toti aceia care spun ca le este scarba sau ca vor sa plece imediat de pe acest forum.

Sper ca masurile mele sa-i bucure pe cei care cauta la desprecopii.com informatie de calitate si suport/sprijin."

As dori sa va mai ginditi un pic referitor la crearea de forumuri private, ca mie imi cam suna a bisericute. Cine va hotari accesul la forum ? Daca membrii, va fi un prilej continuu de cearta... Si de unde sa stii daca sa-i dai acces sau nu, ca daca persoana respectiva e noua, nu stii daca este de incredere sau nu...

In fine, eu de exemplu citesc din toate forumurile, cind mi se pare ca as avea ceva de spus, scriu, daca nu, nu. In certuri nu ma bag de obicei si daca nu-mi convine ceva numai citesc.
M-as intrista daca nu as putea citi tot si da eventual ceva sfaturi pe care eu le consider utile. Sper sa mai pot face acest lucru si in noua varianta.

Poate n-am inteles prea bine ce a scris Admin-ul, dar mie imi place forumul asa cum e. Cu innasprirea regulilor sint de acord, ca asa cum acasa in fata copilului trebuie sa te controlezi in vorbire, asa si pe un site public trebuie sa fii prudent, mai ales ca e mai simplu, ca daca ai scris ceva nepotrivit, poti reciti si corecta.

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

quote:
2. Pentru membrii cu procupari similare sau care doresc sa formeze o comunitate mai mica in randul comunitatii noastre am sa creez forumuri private unde se va avea acces limitat (numai la cerere si cu acordul celor care exista in aceea comunitate). In acest fel diversi utilizatori isi vor putea recreea "spiritul unei comunitati mai restranse".

Karina, eu punctul asta il vad asa: poti vizualiza mesajele postate in forumul privat, dar nu poti interveni cu comentarii, daca nu primesti acceptul sa participi la discutii.

mie-mi convine

nu cred ca s-ar priva forumurile "la bucatarie", "copiii din 1996", "adoptii" sau "umanitare" de exemplu

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Formarea de grupuri private de discutii e o chestie absolut uzuala pe forumurile de mare trafic. Dar si discutiile de pe forumurile private vor trebui sa respecte regulamentul care, din cate pricep eu din mesajul lui ADMIN, va fi ceva mai strict. Cel putin eu asa am inteles... da' zic... hai sa asteptam sa vedem.

Parerea mea!

Q

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nici eu n-as vrea forumuri private...cine decide daca intru sau nu acolo? unii membri se pot simti jigniti daca se intmapla sa fie respinsi de 'bisericuta" respectiva, etc etc etc.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Sincer si eu mi-am pus problema asta si chiar vroiam sa deschid undeva un subiect unde sa zic ca daca se face asa ceva eu vreau acces peste tot. Ca si daca e scandal eu n-am urechile sensibile si nu ma supar daca vad cuvinte aiurea. Dar daca nu as avea acces intr-o sectiune as fi suspicioasa.
Cred ca se poate reveni asupra deciziei, in sensul ca probabil la sectiunile mai "liberale" ar trebui pusa o atentionare (cum e cu bulina de la TV) cum ca discutiile sunt purtate mai liber. Si cine nu vrea sa nu intre.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Forumurile private cu parola vor fi la inceput dedicate anumitor subiecte mai delicate: exemplu cei care sunt interesati de informatii despre copii cu un anume handicap nu cred ca au chef sa vina un pustan fara copii si sa-i ia peste picior. Ei trebuie lasati in pace si sa discute in liniste. Accesul la aceste forumuri se va face la cerere.

In rest... o sa vin cu informatii noi in momentul in care am un design tehnic clar.

Mergi la inceput