Intarziere-BB sau nu?

Intarziere-BB sau nu? | Autor: AncaN

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor.
Am si eu o problema...poate ma ajutati si pe mine...macar cu o parere.
Mi-a intarziat ciclu 2 saptamani.Am facut 2 teste de sarcina...unul la 3 zile de intaziere...si altul la 10 zile.Ambele negative.

M-am bucurat nespus cand am vazut ca nu-mi mai vine...pt ca ne dorim f mult un copil.Dar testele astea negative..m-au demoralizat cumplit.

Pana acuma nu mi-a mai intariziat niciodata ciclul.

Am renuntat la anticonceptionale acum 2 luni.Prima luna dupa ce am renuntat la ele...mi-a venit normal.Daca o fi vorba de o dereglare...de ce nu mi-a intarziat ciclu inca din prima luna?

Voua vi s-a intamplat sa iasa testele negative...si totusi sa fiti gravide?
Mai astept sa vedem ce mi se intampla...ori imi vine..ori nu...si o sa ma programez la doctor...ca innebunesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Salutare

Mie sincer nu mi s-a mai intamplat, dar cica se poate. Intarzierile de ciclu este posibil sa fie de la hormoni. In principiu eu stiu ca daca te lasi de anticonceptionale si incepi sa fara protectie ramai numaidecat. Dar fa-ti un control medical atat tu cat si partenerul tau. Poate alta o fi cauza...

37 sapt +

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

Cred ca cel mai bine ar fi sa iti faci analiza sangelui. Cantitatea de hormoni specifica sarcinii pe care o detecteaza testele facute acasa variaza de la femeie la femeie. Mai poti incerca un ClearBlue - test de sarcina extrem de sensibil si de fidel.
Daca as fi in locul tau, m-as duce direct la doctor. Deja la 14 zile intarziere se poate vedea sacul gestational la ecograf.

In conditiile in care ca doriti copil, si nu vi s-a indeplinit inca dorinta, este bine sa va testati amandoi si sa gasiti cauza acestei intarzieri, astfel incat bebicul sa nu se lase prea mult asteptat.

Sper sa ti se indeplineasca dorinta!

IrinucaR 12+

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Este posibil ca dereglarea sa se datoreze anticonceptionalelor sau unui eventual stres... Cum la fel de posibil este sa fii insarcinata, chiar daca testele au iesit negative; nu sunt foarte fidele, mai ales unele dintre ele, am chiar o prietena care a avut testul repetat negativ pt ca sa se pozitiveze cand era in luna a treia, asa ca acum are o superbitate de baietel. Intr-adevar, daca esti insarcinata si intarzierea este de 14 zile deja la ecograf se paote vedea sacul embrionar (nu insa si embrionul), mai ales daca faci o ecografie transvaginala. De asemenea se poate face dozare de beta-hcg (testul de sarcina de altfel pe asta se si bazeaza, pe o determinare calitativa printr-un test de culoare) a acestui hormon.

Andra,de printesa (15.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaN spune:

Multumesc pt raspunsuri.
Problema mea s-a rezolvat de la sine....
BB nu e sigur...pt ca, dupa 45 de zile..a binevoit si CM sa vina.
Cred ca pastilele alea anticonceptionale...mi-au cam dat hormonii peste cap...
Macar acum stiu un lucru...
Oricum...noi suntem hotarati sa facem un copil...asa ca ne vedem in continuare de treaba...si d-nul BB sper sa apara cat mai repede(sper...cu intarzierea asta..nu prea mai sunt sigura de nimik).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adevam spune:

Eu am patit la fel ca tine. Dupa 2 luni de la terminarea anticonceptionalelor nu imi venea ciclul, am facut vreo 3 teste de sarcina si au iesit negativ. Intre timp am luat si ceva pastile de raceala pt ca am crezut ca nu sunt insarcinata. Pana la urma am fost la doctor si mi-a spus ca eram insarcinata in 7 saptamani.
Asa ca ai grija sa nu iei pastile orice ar fi daca te-ai hotarat sa faci un copil pt ca nu stii niciodata cand ramai insarcinata. Iar in teste vad ca nu se poate avea incredere. Eu am facut primul test la 2 saptamani dupa ce trebuia sa imi vina ciclul si tot negativ a iesit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Ai grija, pt ca poate exista acea falsa menstruatie. In plus exista femei insarcinate care au ciclu exact cum aveau si inainte, si asta pana nasc... Asa ca daca, totusi, ai cel mai mic dubiu, mergi sa iti faci niste analize totusi (eco, dozare hcg).

Andra,de printesa (15.11.2004)

Mergi la inceput