Ce sunt contractiile, cum se manifesta?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Felicitari Beatrice sa va traiasca baietelul, sanatate multaTi-am citit povestea cu lacrimi in ochi Ieri ma gandeam la tine si mi-am dat seama ca nu ai mai scris pt ca nascuse-i sigur

6+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Iar despre contractii m-am lamurit pe propria piele ce inseamna si cum se manifesta... Sunt ca niste dureri de burta extrem de profunde iar cand ai o contractie este ca si cum se strange ceva in tine...
Dar cum am mai spus dupa ce nasti uiti si de mama contractiei...
Este minunat sa fii mamica iar despre tatic nu va mai zic nu-si incape in piele de fericire...

Mami de Alex

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

felicitari pt bb si pt proaspata mamica!!

Mergi la inceput

Maraki cum iti mai este cu sarcina? Esti bine? Ai avut greturi? Ca la mine au fost pana in luna a IV-a si la un moment dat ziceam ca nu mai scap de ele...
Da-mi de stire...

Pupici,

Mami si Alex

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Beatrice, felicitari !

Mergi la inceput

Multumesc Carmi!

Acum ma confrunt cu o alta problema. Mastita... Bat-o vina! Am facut la un san. Si cu toate ca dupa fiecare supt ma mulg sa nu mai ramana laptic... Dar asta este, trecem si de asta. Acum stau in pat si i-au antibiotice...

Mami de Alex mancacios

beatrice

Mergi la inceput

Maraki ce faci? Ai nascut? Nu m-ai am nici un semn de la tine!

Astept vesti...

Mamisi Alex

beatrice

Mergi la inceput

Aoleu Maraki eu acum am vazut ca la tine abea 6 sapt sunt! Traisem cu senzatia din poze ca trebuie sa nasti...

Pupici

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Beatrice ai incurcat pozele sant in 7 sapt si 5 zile, greturi am la greu,in fiecare dimineata si sant ametita toata ziua...stau mai mult in pat....Sper sa nu ma tina prea mult starea asta ca nu sant in stare sa fac mai nimic ....Ce iti face bebe? Eu am mai intrat la voi la mamici mai-iunie si v-am citit ca tare imi este drag de voiPt. bebe si sanatate multa Beatrice sa scapi mai repede de mastita

7+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

,
Am citi toate mesajele de la acest subiect. Nu m-am putut abtine. Parca urmaream un film! Curioasa sa vad ai nascut nu ai nascut....
Banuiesc ca acum e prea tarziu sa-ti spun de contractii!
Felicitari pentru baietel. E superb! Emotionanta povestea ta!

,
Mary si bb24+

Mergi la inceput