Mi-e si cam jena sa scriu aici, unde copiii au probleme atit de grave...Dar vroiam sa intreb, mamicilor, daca n-aveti un carucior( tip sport) ce nu va mai trebuie. Vladutz (bb-ul meu de 1 an +10 luni) a avut unul, insa, considerind mama lui ca s-a facut bb -ul mare, l-a dat pe acesta(caruciorul)- unei fetitze mai micutze si cu posibilitati la fel.Acum Vlad trebuie sa umble cu orteze la picioare si evident nu poate merge... da nici caruciorul fetei nu ne vine sa-l luam inapoi, caci si ea mai are nevoie(n-are inca 1 anisor).
Ne putei ajuta? Va rugam mult.
dana, noi avem un carucior pe care ti-l putem da cu mare placere.l-am folosit pana de curand.e "no name", dar e usor, manevrabil, solid...are maner normal-adica nu coarne.spune-mi daca mai ai nevoie!
pupici,
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Multzumim din suflet, deocamdata nu stiu ce sa zic, ca bb e tare bolnavior(niste episoade asmatice) si eu tare disperata pe tema asta...vorbim, da?
dana, sigur ca vorbim.daca ti-e ca nu te poti deplasa, am putea sa ti-l aducem noi undeva maia proape de tine.as vrea sa te ajut!nu ezita, te rog!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)