Mamici de mai-iunie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 3
monu spune:
Cornelia, FELICITARI!!!!!!!!!!! SA VA TRAIASCA MINUNEA!!!!!!! 

Fran, bafta multa maine!!! sa fie totul bine 

S-ar parea ca a inceput distractia. Fetelor bafta.
Eu am avut niste dureri de burtica, am avut senzatia ca bb s-a incordat toata iar burtica s-a intarit. M-au tinut ca una la 15-20 de minute cam timp de 3 ore. Acum nu mai am nimic.
pupici
monu si bb 34+
beatriced spune:
Multumesc mult de site-uri... Ma ajuta mult! Ca sa stiu si eu la ce sa ma astept!
37 sapt
beatrice
carolinah spune:
Cornelia, felicitari pt Stefan! Si eu care ziceam ca nastem in acelasi timp... Si ce rapida ai fost!
Fetelor, la mine nu se intampla mai nimic. Am 38+3 dupa DPN si 39+4 echografic, si mie groaza de cat se face copilul asta care avea cam 3.3 Kg acum mai bine de 2 saptamani. Vineri ma duc la control la spital si sper sa imi bage ceva pe vena si sa terminam odata, ca eu una m-am saturat. Nu pot sa adorm ca lumea, transpir zi si noapte, imi vine sa ma impusc. Am avut rabdare sa treaca Pastele, dar acum gata, nu mai pot. Si cand ma gandesc ca la Alina mi-au declansat nasterea la 41+2 ma apuca disperarea. Dar e drept ca ea a fost mai mica echografic pt varsta respectiva a sarcinii. Si sunt aproape sigura ca eu nu prea functionez pe partea asta cu nasterea si ca imi vor declansa si de data asta.
Vineri mi-am cumparat si trusa de epidurala. Brrr, arata groaznic. Noroc ca am mai facut epidurala si stiu ca de fapt nu e nimic de speriat. Asa ca nu va lasati intimidate de cum arata.
Am terminat si eu bagajul de spital, cel mic (de luat la nastere) si cel mare (de adus tati dupa).
Eu inca tot nu stiu cum se face cu datul banului la ceilalti decat dr, dar sper sa ma descurc. Data trecuta nici nu am dat la unii, din naivitate presupun. Iar la dr am dat cadou (nu bani) dupa vreo 10 zile, cand ne-am dus la cabinet. De data asta sper sa fim mai prompti. Inca nu stiu daca va avea voie tati sa stea cu mine la nastere. Cred ca vom vedea pe loc. Dar incep sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu va fi acolo. Nasol...
Cam atat de la mine. Conexiunea merge in continuare prost de acasa, asa ca asta este... Vineri dupa control va spun cum a fost.
Apropo, stie cineva daca se fac certificate de nastere si sambata la primaria sect 3 (cred ca asta e pt Municipal)? Ca daca ma opreste sa nasc vineri, nu vreau sa stau tot w/e in spital ca nu poate sa ii faca certificat de nastere. Sau se poate iesi din spital si fara certificat? Voi ce stiti?
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 9.05.05)
roisin spune:
Carolina, de unde ai luat trusa pentru epidurala? Si cat ai de gand sa dai la anestezist pentru "manopera"?
Eu m-am trezit ca duda inainte de nastere ca nu mai stiu nimic, n-am bancnote de care trebuie, n-am bani schimbati de nici un fel, si azi fusei la doctor si iaca colu' aproape sters si dilatat un centimetru. Asta dupa un travaliu "fals" de o ora, luni.
Apropo de contractii, alea adevarate se simt in laterale, exact ca durerile de la ciclu, si uneori senzatia difuzeaza catre spate, in zona mijlocului. La inceput simti cum se incalzesc salele si amortesc putin, pe urma chiar incepe sa doara, nu mai e prea placut.
Inca sunt uimita de viteza Corneliei si de supriza pe care ne-a facut-o astazi, sper sa se refaca repejor si sa ajunga acasa cu puiul mic.
Eu de maine ma apuc de spalat hainute de bebelus, azi am luat pampersi, crema si niste servetele umede si tare am impresia ca nu mai ajung sa fac cumparaturile alea pe care le aveam in plan. Din fericire, doctora e in oras, mi-a zis sa o sun oricand apare ceva si parea destul de convinsa ca o sa apara in curand... sa vedem.
Fran, tinem pumnii maine, curaj si bafta!
I don't need no one to tell me 'bout heaven
I look at my daughter and I believe
loreen spune:
Inca o data Cornelia felicitari pentru baiat si refacere usoara...Se pare ca ai fost mai rapida decat mine la nascut...
Fran... Bafta multa maine...
Cand eram insarcinata ( ce aiurea suna...parca ar fi trecut o mie de ani) nu puteam dormi noaptea si pace,iar acum exact cum am presupus as dormi ca valiza-n gara, insa ce te faci cand soseste trenul, adica Delia disperata de foame. Unde mai pui ca m-a pocnit furia laptelui si stau sa mor de durere
.
Azi s-a dus sotul meu sa dea de baut la servici la el si barbatii, atotstiutori in cresterea copiilor,i-au spus ca scaunul de masina pentru bebelusi gen balasoar deformeaza coloana .Stiti ceva iun sensul asta...? LA Bianca nu am avut asa ceva si chiar nu stiu..
Delia doarme mai bine si mai mult in el decat in pat...
Loreen, Bianca(15.10.96) si Delia 26.04.2005
NewMami spune:
Am citit o parte din mesaje de la serviciu si acum cand am ajuns acasa, m-am postat din nou pe computer sa vad ce se mai ziceti si nu mi-a venit sa cred cand am citit - Cornelia deja nascuse.
Felicitari Cornelia, 

ma bucur ca ai scapat asa de repede si sper din tot sufletul sa nu fi fost foarte greu. Sa-ti traiasca Stefan, sa fie sanatos,sa va bucurati de el.Asteptam sa vi acasa cat mai repede si sa ne dai mai multe detalii.
Fran, bafta multa pe maine, sa iei exemplu de la Cornelia. Curaj si o sa vezi ca totul o sa fie bine. Sa te intorci acasa cat mai repede cu un bebe sanatos.
Facem galerie 

Fetelor eu mai am doua zile de mers la serviciu si apoi sunt gata si o sa am mult mai mult timp de intrat pe forum. Uf de abia astept ca e tot mai greu si sper sa-mi lase si mie Patrick cel putin doua saptamani sa ma odihnesc si sa-mi pun lucrurile in ordine. Sper sa nu fie chiar atat de grabit si sa-i mai placa in burtica chiar daca loc prea mult nu mai este. Este careva dintre voi care se confrunta cu o crestere a scurgerilor vaginale? Este normal ptr. aceasta perioada sau oare elimin oaresce ?
O seara cat mai placuta si mult curaj, sanatate si numai bine celor care sunt pe ultima 100 de metrii.
http://community.webshots.com/user/newmami2005
NewMami &
Patrick
beatriced spune:
Neata la fete!
Fetelor este posibil sa nu iti apara laptele pana la nastere? Ca din cate zic multe fete ele au lapte si sunt aproape sa nasca. Eu sunt in 37 de sapt si inca nici urma de laptic. Poate dupa nastere sa se declanseze...
37 sapt +
beatrice
babygirl spune:
beatrice, laptele apare doar dupa naster.ceea ce au unele gravidute se numeste colostru. cu el se hraneste bebele la inceput, pana apare laptele. nu toate avem colostru. prezenta lui dem. doar ca avem canalele desfundate, dar nu-i musai sa avem si lapte daca am avut colostru. se poate, la fel, sa ai lapte fara sa fi avut colostru. stai cat mai linistita..asta da, starea ta iti poate influenta lactatia.
loreen spune:
Beatriced laptele se secreta numai dupa nastere.Eventual inainte de nastere, si mai des la cele aflate la a doua sarcina, apare colostrul,un lichid usor transparent care va persista si dupa nastere o zi doua.SEcretia lactata apare la 3-4 zile, pana atunci exista colostrul care-l ajuta pe bebe sa elimine meconiu...
Loreen, Bianca(15.10.96) si Delia 26.04.2005
mamaruta spune:
Neata Burticutze,
ma uitam pe lista si vad deja doua viitoare mamici care vor fi cam in ac perioada cu mine la spital. Deci facem gashca.Doamne cat de putin mai e. Sanatate si sa aveti grija de bebeuti si de voi.
Mihaela
,
Mara si