Mamici de mai-iunie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Maria, bine ai venit acasa sanatoasa si cu cei doi voinici. Sa-ti traiasca Alexander Paul si Philip Christian (ce nume frumoase, imi plac mult de tot), bravo tie, ma bucur din tot sufletul ca pana la urma totul a fost bine si cei doi bebei sunt sanatosi.
Imi facusem griji si ma gandeam la tine oare de ce nu intri sa ne dai un semn, oricat de mic. Nici nu-mi faceam probleme ca o sa intampini probleme din partea personalul medical.
Imi inchipui ce e acum pe capul tau cu cei doi micuti, si te inteleg perfect ca nu mai ai timp nici sa respiri. Sper ca si-a luat si sotul tau ceva concediu sa te ajute sau sa ai pe altcineva care te ajuta?
Asteptam niste poze cand reusesti sa-ti faci ceva timp. Numai bine va doresc la toti patru, sanatate si numai bucurii.

Nelia, imi pare rau ca ai probleme cu Agata si ca nu te pot ajuta nici macar cu un sfat, fiind la primul meu copil.
Sper insa din tot sufletul sa reusiti sa o impacati pe fetita si situatia sa se indrepte. Banui ca nu ii e usor nici micutei duca ce trei ani de zile ea a fost centrul universului vostru. Multa bafta.

http://community.webshots.com/user/newmami2005

NewMami & Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Carolinah, capul sus si curaj. Lasa prostiile si nu te mai gandi asa negativist, nu o sa se intample nimic rau pe ultima suta de metri si iti doresc sa ai o nastere cat mai usoara. Odata colul deschis cand esti aproape de termen nu se mai inchide ca nu mai poate din cauza lui bebe care e acolo si astepta Ok-ul lui nenea doctor. Suntem laturi de tine, tinem pumnii si facem galerie.

Happy Mother's Day pentru toate mamicutele si bebelusi sanatosi si cuminti.

http://community.webshots.com/user/newmami2005

NewMami & Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Carolina, intru si eu in clubul mamicilor cu emotii. M-am trezit de dimineata cu o teamaaaaaaaa, tot ma gandeam ca nu am facut totul. Eu mai am timp pana miercuri, dar tot emotionata raman. Curaj gaiana ca te taiSunt convinsa ca e normal,si ca o sa reusim sa trecem foarte usor peste moment, dar daca nu ne-am face griji ce sa facem altceva?

Mihaela , Mara si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Multumesc, fetelor. Am un stressssssss! Si mai e asa putin pana maine, intr-adevar.

Mamaruta tu nasti miercuri? Parca faci cezariana, nu? Bafta multa si bebe sanatos.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Neata la burticute!

Astazi culmea m-am trezit mai tarziu ca deobicei iar Alex m-a lasat sa dorm. Aseara vre-o cateva ore a avut chef de miscare. Daca stateam nemiscata i se vedea talpa piciorului. Asa emotionata am fost! In rest toate bune... Sa speram ca bebe mai sta in burta lui mami, ca doar e bine si cald!

O duminica placuta si felicitari mamicutei pentru cei doi beblusi... Chiar ca frumoase nume...

37 sapt +

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Carolinah, mi-as dori sa fiu in locul tau, sa-mi tin pruncul in brate maine seara, asa ca te invidiez, dar ma si bucur pt tine. Nu cred ca exista cuvinte care sa-ti potoleasca furtuna emotionala, dar asa cum spunea si lucas, si chiar tu, toate lucrurile importante sunt lasate in ordine, cei dragi sunt prezenti si alaturi si gata sa te ajute cu orice ai avea nevoie. Maine este o zi atat de deosebita pt tine si familia ta incat cred ca merita intr-adevar sa o asteptati nu doar cu emotia evidenta, dar si cu zambete. Pe langa licoarea aromata pe care ti-o sugera lucas, indraznesc sa-ti mai sugerez sa-ti mangai burtica, sa-i vorbesti bebelusului tau care simte deja si el momentul la fel ca si tine...Ascultati cu totii muzica care va place, asezati-va la masa si dormiti imbratisati;)De maine nu vei mai mangaia burtica, ci bebelusul.

Sa ai o zi MIRACULOASA maine!!!

Adina(35+) http://community.webshots.com/album/332475978tyyAMm

Mergi la inceput

Carolina, miercuri ma internez si imi face analizele, joi sau poate chiar vineri ma taie. Depinde de toanele doctorului meu.
Si tie nastere super, super usoara, bebe sanatos si rafacere rapida

Mihaela , Mara si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

mamaruta, am vazut ca ai dpt 27 mai, dar ca faci cezariana mai repede. indraznesc sa te intreb de ce atat derepede..ma tot framant de o vreme si nu stiu cum e mai bine, de fapt cand e mai bine sa se faca cezariana. eu am ales cezariana desi nu sunt motive care m-ar impiedica sa nasc natural. cu toate astea ma gandesc ca s-ar putea sa ajung sa nasc natural daca o programam prea tarziu. nici eu nu stiu cum e mai bine...

Mergi la inceput

Babygirl, eu am acum placenta praevia si trebuie cezariana mai devreme.La Mara am facut cezariana in saptamana 40, atunci nu aveam 'decat' dezlipire de retina si m-a lasat sa intru in travaliu si pe urma m-a operat.

Mihaela , Mara si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Felicitari Maria , sa va traiasca baietii si sa va aduca numai bucurii!!

Desi imi facusem planul sa merg toata luna mai la birou, e posibil sa ma razgandesc. Vad ca am inceput sa am contractii dimineata si mai nou ma doare spatele, de fapt doar partea dreapta, si durerea coboara spre picior. Week-end-ul asta am trandavit la greu, dar cred ca a fost si week-endul in care m-am simtit cel mai rau din toata sarcina. Contractii, dureri de spate, ameteli, dureri de cap si stari de voma. Cred ca recuperez acum toate relele sarcinii, ca pana zilele trecute aproape nici n-am simtit ca's gravida.

S-ar putea sa mi se traga de vineri seara, cand am ajuns acasa mi s-a pus pata sa ies la o plimbare cu fata (nu mergea cablul si n-aveam nici televizor, nici calculator si mai trebuia sa fac si niste cumparaturi de la piata). Asa ca am imbracat gandacul mic, l-am pus in carucior si directia piata. Iar la intoarcere desi se facuse deja frig si incepuse sa bata vantul, am oprit putin in fata blocului sa dau fata-n leagane ca nu ma mai puteam intelege cu ea. Apoi vremea s-a stricat si mai tare (incepuse deja sa picure) asa ca hai sus in casa, numai ca fata mea urla de mama focului si nu mai voia sa plece. Asa ca a trebuit s-o iau in brate (nu mai putem sta afara ca statea sa ploua) si mai aveam si carutul dupa mine. Nu eram foarte departe de scara blocului, dar oricum a fost destul de greu cu amandoua. Pe moment n-am realizat, dar dupa ce-am ajuns acasa au inceput durerile, care nu m-au lasat nici pana acum. Sper totusi sa-mi treaca pana maine, ca altfel nu cred ca ma duc la munca.

Hai ca iar m-a luat vaicareala.
Mai nou ma gandesc cu groaza ce fac cu Malina daca ma apuca travaliul in miez de noapte?! O iau dupa mine la spital, ma duc singura la spital si-l las pe tati cu ea, o scol pe bona in miez de noapte si astept pana ajunge la noi sau trezesc fata, o imbrac si i-o duc ei plocon pe cap la ora aia (sta doar la 10 minute distanta de mine, desi in momentul ala e posibil ca orice minut sa conteze, mai ales ca's la a doua nastere si daca o sa dureze si la mine ca la Cornelia, sigur nasc acasa) sau sun la o vecina si-o rog sa doarma la noi (desi fata mea se trezeste noaptea si daca nu ma vede pe mine sau pe tati langa ea e posibil sa scoale tot blocul, mai ales ca pe vecina n-o cunoaste decat din vedere).

Stresuri de femeie gravida....hai ca am fugit sa mai fac una alta pana nu se trezeste fata, pupici si week-end placut, atat cat a mai ramas din el!

Mickyyy (35 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput