Copilasi din 2002 (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

BUna,

nu am mai trecut de ceva timp pe aici;bun venit Irinucai si numai bucurii in viatza si lui mami refacere ushoara.
Kenta are deja 2 ani si 4 luni si cea mai noua si proaspata si calda
veste e ca si-a dat drumul la vorbit !!!!
Pana aku 2 saptamani zicea numai cateva cuvintele akolo si akum vorbeste in propozitii.Am plans cand l-am auzit prima oara zicand o
propozitie :)

Prima oara mi-a zis asa: Mamaaaaa,pizza asta e tare !
Sunt fericita ca putem vorbi unul cu altul si e asa frumos sa il invatz cuvinteeeee.Sunt superrrrrrrrrr Happy .

Pupicei si numai bine la bebei !

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Felicitari pentru Ken!Stai sa vezi ca vor urma de ce-urile si "cum" si "da de ce" si atunci sa te tii! Rabdare si conversatie multa si placuta!mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Desenele lui Liviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

David inca nu pune intrebari...ar trebui sa ma bucur??? hihiih...
Desi vorbeste de toate...cred ca e la faza de papagal...repeta tot ce aude, si face observatii, dar inca nu se intreaba de ce se intampla toate cum se intampla.
Ieri am avut adunare generala cu fetele de la mamici de C-ta si a fost o nebunie placuta...o gramada de copii, jucarii, pizza si deserturi!!!

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Poze de la intalneala mamicilor de Constanta si a bebeilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna,

Dupa lupte seculare care au durat vreo 2 luni am si eu internet non stop acasa. Incepusem sa cred ca internetul e fata morgana ca numai nu reuseam sa "intru in posesie". De citi am tot citit dar de postat mult prea putin.
Din pacate in Suceava e vreme urata asa ca stam in casa. Pe Ana o mai duc lama peste zi ca mi-e prea greu cu amandoua. Cam o lunu am stat cu amandoua ca trebuia sa o invat pe Ana sa manance. Ea nu cerea mancare nici daca nu ii dadeam 2 zile si din "cacofi si iautel" nu o scotea nimeni. M-am cam chinuit cu ea o luna dar acum cere "mama me foame" si "veau sha pap". Tot nu am reusit sa o obisnuiesc sa manance carne, nu vrea si gata si daca o induplec sa bage carnita in gura o tine in coltul gurii si o zi intreaga.
Noi cu vorbitul stam foarte bine. Ma innebuneste de cap si imi da niste replici de nu stiu ce sa fac: sa rad sau sa ma enervez. Daca ii spun sa stranga jucariile imi spuns "dar am treaba, nu pot acum".
Ieri am fost cu ea "budugan" (topogan) si nu mai puteam sa plec. Cand a inceput si Daria sa planga in carut am luat-o si i-am spus ca trebuie sa plecam si ea zicea "dar nu trebuie sa plecam, trebuie sa mai stam, uite copii nu pleaca"; nu am reusit sa o conving sa plecam de buna voie si cand a vazut ca nu reuseste sa ma induplece a inceput sa strige "AJUTOOOOR; AJUTOOOOR" si se intindea la o domana si ii zicea "ajuta-ma".
La capitotlul scutec stam din ce in ce mai bine; de mult timp ea faca la "veseu" dar mai ramasesm cu scutecul de noapte pe care il vom scoate cat de curand pentru ca il uda din ce in ce mai rar si s-a intamplat sa ne trezeasca sa ne spuna ca vrea pisu.
Cand ii mai da mama mea cate o palmuta la fundulet ca nu asculta ea spune "ti pun lu tati ca m-a batut" si cand merge Marcel sa o ia ii spune pe nerasuflate ce a patit. Smechera la culme. Si ne copie de nici nu stii cand a auzit una sau alta la noi si pac ne-o intoarce.

Va las acum ca ar trebui sa se trezeasca Daria de acum si mai am de facut unele altele.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetelor, abia apuc sa va citesc
Felicitari lui Doris pentru minunea mica pe care a adus-o! Sanatate pentru toti si sa cresca usor!
Samurash, uite ca ai bucuria de a discuta cu "barbatelul" tau, bravo tie! Incet o sa isi dea drumul cu totul!
Sanzi, de repetat va repeta cred ca mereu si David si orice copil, si oricum din ce spui vorbeste bine la varsta lui! Sper ca te lasa sa dormi noaptea!
Carmen, bravo pentru internet si mai ales pentru biruinta cu Ana, si noi avem perioade in care numai cartofi cu lapte batut bea si refuza altceva... sunt piticii lor de pe creier. Mai ales cand gatesc si imi spune ca vrea "cacochi pajiti"... iti dai seama! Noroc ca de la joaca il iau usor, nu face figurine, in schimb, daca vine cineva la el, se roaga mereu sa ma stea: " mai tai un pic, te iog fumos", dupa care incepe isteria si tipetele.
Lucia, cu gradinita astept sa vad cum se recupereaza "educatoarea", ca altfel nu are cine sa mi-l ia si George asa de mult isi doreste!
Gabb, oricand esti asteptata cu povesti aici... si uneori si eu ma plang ca sunt dependenta de DC!
Corina, faina descriere a copilului... Cred ca e tare dragut, si sotul meu si-ar fi dorit sa fie brunet cu ochii negri, dar a biruit gena mea! Glumesc!
Va pup si numai bine, noi ne bucuram ca am scapat si pe noapte de pampers! Avem in stoc ramasi vreo 20 de bucati, o sa le facem cadou sa dispara cu totul din casa!
Numai bine, Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Incep cu acest emoticon pentru ca ii place Mariucai .Ne-am cumparat materii prime pentru viitoare opere de arta.(acuarele, plastilina ,pasta de modelat,hartie colorata etc)Abia astept sa facem si noi cateva si sa le expunem pe toate.As vrea sa facem un link cu operele de arta ale piticilor nostri si sa-l trecem pe pagina cu zilele de nastere.Ce spuneti?

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii

Poze din luna florilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

12.05.2002 --- Lorelei Blanche --- AlbaIulia

Lorelei Blanche
Sa cresti sanatoasa si voioasa !
Felicitari, AlbaIulia !
Sa va traiasca minunea si sa va umple mereu sufletul de bucurie !

Cum e fara Cristina acasa ? Prea multa liniste, prea mult timp liber pe care incerc sa mi-l umplu cu ceva, mai ales mintea, pt. a nu-mi zbura in permanenta la Cristina.
In schimb, ea, nu are probleme...nu intreaba de noi, nu plange dupa noi, se simte minunat la verisoarele ei.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48120" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Na ca azi a fost baiatul afara desi e mai rece si tusea nu ii mai trece deloc. Sanzi cred ca a fost tare frumos la intalnirea voastraa. S-a linistit David cu trezitul si urlete le 4 am?Cristina si io zic ca e buna ideea, dar asta inseamna sa se ocupe cineva de treaba asta.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Desenele lui Liviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

M-au trimis Nina si Hellene de la "scorpiutze" direct aici...si-am venit!
Ma cheama Mihaela si am si eu o fetita,Ioana, nascuta pe 4 ianuarie 2002.Bucurosi de oaspeti?

Michi

Mergi la inceput

Bucurosi bucurosi! Sa traiasca sa fie sanatoasa. Asteptam povestiri despre Ioana.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Desenele lui Liviu

Mergi la inceput