Copilasi din 2002 (10)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Il doare cred orgoliul...altceva nu...
E ff incapatzanat...daca isi pune in cap ca vrea sa tzipe, o face...i-am explicat ca mama se enerveaza daca tipa noaptea si ca ii da nana ...si el plangea si spunea "da mama nana, david tzipa" adica chiar daca ii dau bataie el tot tzipa...numai sa ma duc sa il bag in seama la ora 4 dimineata!!!!!!!!!
Mananca bine seara, nu se trezeste de foame sau sete...

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
David pe malul marii primavara - noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Sanzi imi dau si eu cu parerea. Daca se trezeste brusc si incepe sa planga eu zic ca nu e de ignorat. Poate are ceva probleme de sanatate, simte ca ceva il deranjeaza si poate de-aia urla. Daca e de putin timp, verifica la urechi sa nu aiba ceva otita. Pot fi probleme si de alta natura cum ar fi o sperietura care l-a marcat, niste copii care ii creaza probleme si are cosmare, o schimbare care il deranjeaza, poate probleme de respiratie, ca spui ca a avut probleme. Studiaza si tu cu atentie care ar fi schimbarile in comportamenul lui raportat la viata sa de zi cu zi si poate descoperi buba. Eu inclin sa cred ca nu e o toana. Nici un om nu se trezeste din somn cu noaptea in cap urland fara un motiv serios. Ce program de somn avea el inainte?Acum imi mai trece si altceva prin cap. Poate ii e frig sau poate simte el nevoia de atentie mai multa, cere ceva care ii lipseste, poate fi o problema de natura afectiva.Ce sa zic io dorm cu Liviu in pat, ca a dormit singur pana pe la 1.6 ani si se trezea noaptea, bea lapte, mai visa urat si bazaia si atunci il luam in brate pana adormea si il puneam din nou in pat. La un an jumate incepuse sa se trezeasca mult mai repede sa planga fara motiv si uite asa l-am invatzat in pat cu mine ca sa il linistesc si nu am mai putut da inapoi. Acum nu se mai trezeste deloc noaptea si daca viseaza urat ii vorbesc si il mangai si imediat se linisteste.Al meu dormea de la 23 la 10-11 dimineata, acum incerc sa modific usor programul sa il culc pe la 21.30-22 ca sa se trezeasca si el la 8-9 dar nu prea reusesc, cum fac un pas inainte, apare o problema de sanatate sau altceva care iar ne da programul de somn peste cap.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Desenele lui Liviu

Mergi la inceput

am pus si noi poze noi
http://community.webshots.com/album/338394807rOoQHp

Lucia, cred ca mai degraba simte nevoia de mai multa atentie, caci ceva medical nu are sigur...doar am fost ieri cu el la dr si l-a consultat...
si daca ar avea ceva medical nu mi-ar spune sa dau muzica mai tare sau sa ii pun melodia cu "vine primavara"!!!! ca stie sa spuna ce il doare...si nu s-ar trezi doar la o ora fixa...
dar io nu vreau sa il dezobisnuiesc sa doarma singur in pat...ca imi e usor sa il iau la mine in pat...

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

05.05.2002 --- Lutzu --- corina iulia

Lutzu
Sa cresti sanatos si voios ! Petrecere frumoasa si daruri pe masura !
Felicitari, Corina !
Sa va traiasca si sa va umple mereu sufletele de bucurie !

Lucia, insanatosire grabnica lui Liviu !
Sinzi, am vazut ouale pictate de David pe masina de spalat ! Bine ca a folosit rujul si nu altceva !
Cred ca este tare incantat de pisoiasi, nu ? Asa le plac micutilor animalele, mai ales puiutii, toate le-ar tine in casa daca s-ar putea.
Cristinei cand ii cadea cu tronc un animalut si o intrebam, unde sa-l tinem,imediat ne raspundea, "pe balcon !". Chiar si puii de lup sau urs, pe care ii vede la tv.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48120" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Nina, nu era rujul meu...era un marker!!!!!!!!!!!! Am reusit sa scot o parte din el, dar nu pe tot!!!
Si David e innebunit dupa animale, noi avem un catel, un dalmatian...dar pentru ca David are astm pe fond alergic, il mai trimitem in vacante la soacra-mea care sta la curte la 10 min de noi...(cu masina)...ca altfel am avea si noi o multime de animale in casa...eu asa am crescut, si asa imi doresc si pt david...dar sa depasim criza asta acum...

Janism"

Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Multumesc pentru urarile de bine.Sanzi daca tu crezi ca nu e nimic din ce ar putea fi rau, atunci e ok si nu ceda la bazaieli doar pentru dormitul cu tine ca nu are sens la varsta asta sa va apucati sa dorimiti amandoi daca s-a putut corect pana acum. Eu recunosc am facut o mare greseala.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Desenele lui Liviu

Mergi la inceput

Sinzi, si eu care am vazut un ruj, nu marker !
Parca nu am vazut nici o poza cu dalmatianul. Cum il cheama ?
Am auzit ca sunt caini foarte inteligenti, dalmatienii.
Lucia, cum ii mai este lui Liviu ? Poate manca ? Ce antibiotic ati primit ?
Gabb, te asteptam cu povestea de la gradi din sapt. aceasta !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48120" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina iulia spune:

multumim, Anina pt urari. esti o dulce! puiul meu iti multumeste si pt urarea de la "evenimentele..."

si acum:

lutzu face trei anisori azi, mami si tati iti doresc mult mult noroc, fericire si sanatate. fie ca drumul vietii sa-ti fie incununat cu flori, veselie, dragoste, respect si buna intelegere.
sa dea Dumnezeu sa cresti mare si frumos, sa aduci bucurii parintilor tai.

la multi ani sa traiesti!

veniti la tort, e destul pt fiecare!

------------------------
Nu am bani, resurse, sperante. Sunt cel mai fericit om in viata. Henry Miller
cu drag de forum, corina

Mergi la inceput

Corina, cu cea mai mare placere ! Stiu ce emotie este cand puiul nostru mai implineste un anisor !
Asteptam povestea petrecerii si poze de la petrecere !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

LA MULTI ANI LUTZU!SA FII SANATOS SI SA AI NOROC!CORINA SA VA TRAIASCA SI SA VA BUCURATI DE EL!

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii

Poze noi pentru voi

Mergi la inceput