Copilasi din 2002 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Multumim pentru urari !
Acum mi-au plecat ultimii oaspeti,am intrat doar sa va salut pe voi si sa va spun, ca ziua de azi a fost grozava,am avut noroc de vreme buna,am sarbatorit in curte, Gianina a avut 9 copilasi invitati,s-au jucat sau dat in leagan si s-au bucurat cu totii de casuta Gianinei.Abia astept sa scot pozele sa va arat casuta.4 zile a muncit de dimineata pana seara,sotul meu ,la ea, dar a iesit super,e destul de mare,are si veranda, inauntru are patut, masuta,scaunel,geamuri de sticla,perdelute ;i-am agatat si clopotei de vant,si pasarele ciripitoare, e o bijuterie.
Cred ca ea nu realizeaza ce frumoasa e casuta,dar eu si sotul meu nu ne luam ochii de la ea cand suntem in curte. Marea sfaraiala e ca are si bec ,ca de, nu s-a lasat taticul ei si a racordat casuta la curent electric!
Va pup!!

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

17.05.2002 --- Alexandra-Lili
17.05.2002 --- Ramona
17.05.2002--- Gianina

La Multi Ani fetite frumoase si scumpe, sa cresteti mari, sanatoase si sa aveti o viata plina de bucuri si impliniri

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Va multumim pentru urari!! Luka a fost foarte fericit de dimineata, cand s-a trezit isi canta singur "Happy Birthday to Luka" Apoi cand au venit invitatii cu cadourile a inceput sa le desfaca pe toate odata!! Va imaginati ce era pe langa el...
A fost o petrecere frumoasa, cu scene foarte emotive pt. mine, am tras o partida buna de plans in baie ca sa ma racoresc... Am pus niste pozici de la petrecere. Sper sa va placa...

Pupici multi la mamici si pici!

Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
pui mic
obraznicatura lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani copilasilor de 3 ani!!!!! Hehe...de acum totul e mai usor si mai roz (daca nu pentru pitici macar pentru mamaici!!)

Noi ne pregatim de plecare, DAvid e foarte incantat si isi face bagajul in fiecare zi...mai ales cand a auzit ca mergem cu trenul e in al 9-lea cer si daca face vreo dracie ii spun ca nu mai mergem cu trenul si ca rezultat este extrem de ascultator...

Muci nu mai avem in schimb noaptea tuseste sec in crize de 20-40 de minunte de imi e asa mila..nu stiu ce sa ii mai fac...
stiti cumva leacuri "babesti" care sa inhibe tusea???
i-am luat niste nalba sa ii fac o licoare care am inteles ca e buna...sper sa functioneze...

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Poze de la intalneala mamicilor de Constanta si a bebeilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

La multi ani, copilasi frumosi !

O veste buna pentru a mea Marceline : din iunie pina in iulie o voi lasa dimineata la gradinita si la prinz o vor lua sa o duca la cresa. Eu ma bucur caci voi avea o scolarita, pe linga cei doi scolari !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Sanzi da unde plecati cu trenul?Si Liviu tuseste la fel. Leacuri babesti si f. bune : ceai pectoral de la farmacie sau plafar si legat cu o batista in jurul gatului. Noaptea trecuta cand l-a apucat iar tusea, am incalzit ceaiul, m-am rugat juma de ora de el sa bea si i-am legat o batista la gat. Cand s-a pus la loc pe perna nu a mai tusit pana dimineata.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Desenele lui Liviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Plecam la Timisoara la o festivitate de arta si cultura, Ladyfest...si am hotarat sa mergem cu trenul pentru ca era prea complicat cu masina si trebuia sa conduc eu tot drumul cu copilul singur in spate...
David de abia astepta...

Si batista sa o uzi in ceva? Ca eu am niste malete sa ii tina gatul...ceaiul pectoral este pt copii?

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Poze de la intalneala mamicilor de Constanta si a bebeilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Batista mare, barbateasca uscata, legata usor in jurul gatului sa ii tina cald. Ceaiul nu este special pentru copii. Oricum nu va bea el cantitati prea mari ca pentru adulti. Poti prepara coform indicatiilor de pe cutie, dar ii dai juma de cana o data si e ok.Drum bun, si aveti grija de voi, sa va intoarceti sanatosi!mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Desenele lui Liviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Corina, eu stiam ca este invers....daca nu sufla nasul poate face sinuzita.
Gabb, ma bucur ca ati scapat de raceala ! Nici Cristinei nu-i mai curge nasucul.
Sabina, refacere usoara Sofiei ! Da' unde a contactat boala ? Cel putin, ati scapat de una din bolile contagioase ale copilariei.
Si bravo, Sofia pt. litere si socotit !
cici, abia astept sa vad pozele si casuta ! Este ceva de vis, din descrierea ta ! Bravo, sotului tau !
Mik., ce frumos, 3 scolarei ! Chiar daca e greu se compenseaza cu bucuriile, care vin intreite.
Sinzi, calatorie placuta, caci va fi destul de lunga !
yashy, faina petrecere....cu bunici si strabunici, chiar ! Si ce de romancute v-ati adunat, acolo ! Iar voi, sunteti niste frumosi fericiti ! Asa sa fiti toata viata !
Lucia si Cristina este foarte sensibila la piscaturi de insecte, nu se poate abtine sa nu se scarpine. Si tot timpul ma gandesc cu groaza la vreo boala a copilariei, care sa-i dea de lucru cu scarpinatul.
Va doresc o zi cat mai frumoasa si in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48120" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Buna mamici si bebici,

N-am mai skris de ceva vreme,dar okupati cu parkurile si trotinelete si cu joaca afara.Am pus si noi poze noi-proaspete la webshot,de aveti timp trageti cu okiul si la noi.
Pupicei.

http://community.webshots.com/user/samurailady

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput