Copilasi din 2002 (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Lucia, il va dpe DAvid in ce ai povestit tu... asa face si el...nu da neaparat in copil, dar trage de jucarii, zgaltaie, impinge...si urla...chiar daca el nu se joaca cu jucaria, ii trebuie si nu suporta sa puna altcineva mana pe ea...

Noi suntem suparati pe prietenul nostru de la 2 luni, care l-a muscat pe David de burta ff rau...parca ii pac piercing....are o gaura in buritca, si isi mai aduce aminte de ea si spune "Andrei a facut buba la Dadid"...si imi e asa mila de el. Andrei are si el tot 2,4 ani si musca de mult timp, iar de cele mai multe ori victima e DAvid, nici nu prea mai stiu ce sa fac...am inceput sa nu prea ne mai vedem, ca sa scape David...si imi pare asa de rau, ca sunt ff buna prietena cu mama copilului...dar nici sa ii dau gauri lui DAvid in buric nu imi convine...

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Poze de la intalneala mamicilor de Constanta si a bebeilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Da Sanzi, si eu asi fi facut la fel. Numai ca daca as fi fost in locul mamicii din povestea mea, a fetitei, asi fi incercat si eu sa fac ceva sa stopez conflictul, luam fetita de pe bicicleta, ii distrageam atentia, incercam sa inventez ceva sa o iau de acolo. Fetita era zgaltaita de Liviu mai mai sa fie data jos, iar maica-sa statea linistita de vorba fara sa intervina. Iar la ultima faza cand se vedea clar ca Liviu era tot mai nervos si eu incercam din rasputeri sa il linistesc, mama fetei isi vedea mai departe de discutii cu alta mamica.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Desenele lui Liviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

LA MULTI ANI LUKA!SA CRESTI MARE SI SA FII SANATOS!
Multa sanatate si la ceilalti pitici!

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Buna la toata lumea!
Imi pare sincer rau ca n-am mai scris de mult aici. Imi sunteti tare dragi si am mai citit ce-ati scris dar aveam si eu multe de povestit si tot am amanat pe cand o sa am timp si...
Imi pare rau pentru cei bolnavi sanatate multa!
Lucia m-a revoltat faza cu fetita. In sensul ca-de ce statea mama ei si nu reactiona nici cum!? Si a mea e crizata si vrea totul din parc-este un leagan micut, unul singur de felul ala chiar la noi in fata blocului. Sa vedeti ce lupte se dau acolo!
Sanzi, si noi avem un vecin care o caftea pe Daria de ne-a facut sa-l ocolim. Acum sunt tare mari prieteni-cum o prinde, cum o mozoleste!
Hellene, si Daria tot noaptea face febra de obicei. Si nu se trezeste, doarme adanc si tot geme, de ma trezesc din moment in moment...

La multi ani, Luca!

Va pupam, va mai scriem noi!

Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas

"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"

Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Buna la toata lumea!
Imi pare sincer rau ca n-am mai scris de mult aici. Imi sunteti tare dragi si am mai citit ce-ati scris dar aveam si eu multe de povestit si tot am amanat pe cand o sa am timp si...
Imi pare rau pentru cei bolnavi sanatate multa!
Lucia, m-a revoltat faza cu fetita. In sensul ca-de ce statea mama ei si nu reactiona nici cum!? Si a mea e crizata si vrea totul din parc-este un leagan micut, unul singur de felul ala chiar la noi in fata blocului. Sa vedeti ce lupte se dau acolo! Liviu e un mare artist!
Sanzi, si noi avem un vecin care o caftea pe Daria de ne-a facut sa-l ocolim. Acum sunt tare mari prieteni-cum o prinde, cum o mozoleste!
Hellene, si Daria tot noaptea face febra de obicei. Si nu se trezeste, doarme adanc si tot geme, de ma trezesc din moment in moment...

La multi ani, Luca!

Va pupam, va mai scriem noi!

Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas

"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"

Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetelor!
L-am lasat aseara la tara din nou pe George, nu am putut sa il tin acasa, serviciul asta! Insa vorbim intr-una la telefon, nu a facut febra asta noapte, oricum ia antibiotic, pentru ca ieri dupa amiaza, in timpul somnului in 5 minute a crescut febra puternic si tremura tot si plangea! Faptul ca a trecut cu bine noaptea e bine! M-a sunat si era vesel, vrea si el la "cebici la mama Enena"!
Sanzi, faine pozele cu piticii din Constanta Si sa stii ca si eu cred ca la gradi se va schimba copilul, desi va dobandi si obiceiuri mai rele, sunt convinsa! Bine ca nu face foarte urat cu jucariile, e in limita rezonabilului.
Lucia, aiurea faza cu fetita si mamica, inca ai fost calma!
Corina, mersi de intelegere, sa stii ca si eu imi fac curaj ca si tine, numai ca imi lipseste ENORM copilul de acasa. E super pustiu si jucariile imi fac rau cand le vad, dar nici sa le strang nu pot. Aseara nu a plans, incepe sa inteleaga ca nu are cu cine ramane acasa cand e mama la serviciu. Iar aici stie ca sunt doctori, injectii, stetoscoape, care lui nu ii plac. Asa ca... ar vrea la serviciu, dar daca vine si vede halatul alb... gata!
Dara, oricand sunteti bine venite cu povestile! Practic mi-ai confirmat faza cu febra in timpul somnului. Mie noaptea mi se pare un dusman cand el are febra. Cand face ziua mai trece cumva, ma simt in siguranta ca pot suna medicul, noaptea insa la ora 2...!
Gabb, sanatate, nu e fain in clubul mucoshilor!
Va pupam si o saptamana fara probleme si cu multa caldura (cam lipseste in ultima vreme)!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Of, Elena, eu ma gandesc cu groaza cand va veni si pentru mine momentul de care povestesti tu...sunt asa dependenta de David...imi e asa drag...

Acum l-am dus la gradinita si a cam plans dupa mine...imi e mila de el, imi venea sa ma intorc si sa il iau acasa, dar educatoarea mi-a spus ca imediat dupa ce plec se linisteste...sper ca are dreptate...plus ca azi nu a facut dimineata kaka si sper ca nu l-a apucat pe la gradi sa il schimbe educatoarea sau ingrijitoarele...hihi...
Ma duc acum sa il iau...va pup

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Poze de la intalneala mamicilor de Constanta si a bebeilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Mi-am recapatat fetita, o iubareata si alintata, zilele astea ! Nu a ajuns la gradi azi dimineata, dormea atata de profund, incat mi-a fost mila sa o trezesc, cand poate sta fain frumos acasa cu mama mea. Sper ca maine dimineata sa nu se repete istoria !
Va doresc o zi frumoasa in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48120" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina iulia spune:

va salut scurt si va pupam pe toate. sunt pe fuga azi, dar tot am intrat macar sa va pup.

------------------------
Am invatat ca succesul se masoara nu atat prin pozitia pe care cineva a castigat-o in viata cat prin obstacolele pe care el le-a depasit incercand sa invinga.
Booker T. Washington
cu drag de forum, corina si lutzu si sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Poze de la gradinita

Buna fetelor..
Am venit repede sa va spun cum a fost azi la gradinita:
- V-am pus si cateva poze din clasa, nu sunt cine stie ce ca nu era lumina destula si nu au iesit toate
- opere de arte: o foaie alba, culori (verde, albastru, rosu, galen si mov), pictura la alegere.. fiecare sa picteze cum vad ei curcubeul
- La gradinita, nu a fost cine stie ce azi.. au cantat, au dansat, au facut gimnactica pe muzica... singur de data asta nu a mai vrut sa fiu si eu , eu am stat pe scaun si am filmat si am facut poze, nici nu ia pasat macar. Nu ii pasa ca e singuru din grupa ce nu are pe mami cu el.. mergea singur si executa ce i se spunea.. la ora de pictura opera lui Julian nu a iesit cine stie ce.. tot din incapatanat ce e ca nu a vrut sa ma alse sa il ajut deloc. La plecare tare incantat a dat mana cu copii si a zis BYE si gata... s-a mai dus o zi si mai avem decat una.

O zi buna si multa sanatate

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte

Mergi la inceput