Copilasi iunie-iulie 2003 (51)
Si din nou deschizator de subiecte...
02 iunie Selina si mami AdynaB
07 iunie Vanessa si mami Renisor
13 iunie Denisa si mami Calina73
13 iunie Vlad si mami Martta
13 iunie Tudor Mihai si mami Anamaria, plus Bogdan
14 iunie Ruth si mami Lya
14 iunie Alex Victor si mami Marox, plus Julia
16 iunie Daniel si mami Doinna
18 iunie Flaviu si mami Pojogam si tati Pojogao
18 iunie Anne Marie si mami Iselin
19 iunie Vlad Teodor si mami Danacaltan
22 iunie Marius Cristian si mami Romana, plus Alin
24 iunie Tudor Andi si mami Bobi
25 iunie Luca si mami Andra
27 iunie Maria si mami Adi
27 iunie Stefania si mami Kehleyr
02 iulie Maria si mami Cornelia, plus Stefan (4 mai 2005)
04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74
05 iulie Matei si mami Madishor, plus Ana
06 iulie Cindy si mami Catan, plus Rayan
06 iulie Denisa si mami Addiana
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza
08 iulie David si mami Bibi
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexa
08 iulie Teodora si mami Nicol74
10 iulie Alexandra si mami Amik
13 iulie Stefan si mami Cgaby
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio
19 iulie Razvan Petru si mami Magdone
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta
21 iulie Mihai si mami Elena_ltd, plus Oana
22 iulie Alexia si mami Crixia
24 iulie Jasmina si mami Adinag
24 iulie Briana Gabriela si mami ana_radu
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
27 iulie Paula si mami Maria_m_m, plus Miruna
28 iulie Tiberiu si mami Bychi
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
29 iulie Mara si mami Ama (Pufulet)
29 iulie Maria Catalina si mami Ioana Sora
30 iulie Irina si mami Aditzu
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda
Pohtiti de barfiti
madishor
Raspunsuri
madishor spune:
Buna ziua dragi mamici!
Daca tot am deschis subiectul o sa si scriu repejor, ca sa nu para parasit.
Noi am fost la mama de Paste, unde copiii mei au facut dependenta de prajituri (nasol, acum or sa vrea sa fac si eu), noi am facut plinul la somn si eu am facut sambata niste cuie cumplite. Asa imi trebuie daca am uitat cum e primavara la Constanta si am plecat doar cu o gecuta subtire. Norocul meu cu puloverele din liceu pe care mama le pastreaza cu titlul "merg la gradina".
Matei a intrat cu amandoua picioarele in asa-zisii doi ani teribili, face scandal, se cearta cu noi si ne contrazice. E un catarator innascut asa ca trebuie mereu sa il culegem de pe unde se urca. Eu nici nu as visa sa-l las singur in curte pentru ca, pe langa ca stie sa descuie usile, sare gardurile. Ieri l-am lasat in pat sa se culce de pranz. Dupa o vreme am auzit un zanganit. Matei se juca cu niste vazute de ceramica, pe care le pusesem pe o polita cam la inaltimea mea. Baiatul se suise noptiera, pe calorifer, apoi pe polita de jos si luase vazutele. Asta dupa ce escaladase patul dar de asta nu se mai mira nimeni.
Din perlele mai noi: "Matei hai sa mancam". "Nu vreau, du-te tu"
madishor
anamaria spune:
SALUTARE FETELOR!
ce mai faceti/ ziceti... cum ati petrecut? noi am ramas acasa, si cred ca e pt prima oara ca nu am fost trista din cauza asta!
a fost un Paste minunat, in sanul familiei, asa cum trebuie sa fie... am fost la ai mei, apoi la tara la socrii, unde am stat noaptea de duminica si ziua de luni. vremea a fost superba si am stat pt prima oara cu totii in tricouri si pantaloni scurti. baietii sunt foarte incantati de casutza lor din curte, care deocamdata este doar sub forma unui schelet - dar cred ca daca ii intrebam pe ei, nu ar mai vrea s-o finisam vreodata, se pot catara pe toate alea, ba chiar sa scoata capul prin acoperis...
va pup pe toate si abia astept povestile despre cum ati petrecut voi cu familiile si copilasii!
tudor a inceput sa vorbeasca vrute si nevrute, denumeste toate obiectele din jurul lui, alimente sau altele... e fan trenuletz, cand ajungem in parc si il vede incepe sa stri ge si sa alerge vesel, razand cu gura pana la urechi!
azi ne-am plimbat pt prima oara toti 4 cu barca cu vasle, nu prea a stat el cuminte, dar i-a placut foarte tare! a facut si 'baia' la degetel in lac...
HRISTOS A INVIAT!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion
Marox spune:
Pe frontul de vest nimic nou !
De Paste n-am facut mai nimic. Mama sa traiasca, a facut cozonac si oua...si miel, dar asta nu se pune ca mie nu-mi place.
Am avut si noi citeva zile frumoase, acuma incepe din nou sa ploua. Nu prea stiu cum sa-l mai imbrac pe Alex, dimineata cind pleaca e frig si dupa aceea se incalzeste, sint diferente de temperatura de cel putin 15°.
Calina, ce bine ca ati (re)gasit masina! Asta da bafta!
Cornelia, curaj !!!
cgaby spune:
m-am intors....
a fost fain, vreme frumoasa, plaja, soare, palmieri.... sa tot stai...
o sa pun si niste poze zilelel viitoare, cand o sa ma dezmeticesc mai bine!
important ca am ajuns cu bine acaa, am recuperat copilul...care de emotie a inceput sa planga cand ne-a vazut!
detalii in episodul urmator...
pupici si sanatate!
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Chiar in dimineata asta sa nu mearga forumul! M-am trezit la 3.30 ...cu ceva urme de contractii. Intre timp situatia s-a mai agravat, asa ca ma pregatesc sa plec la spital. O fi alarma falsa sau nu, om vedea. Medicul meu e de garda, deci nu nu e nici o problema.
Sa-mi tineti pumnii.
Va pupam
Cornelia (39 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
Kehleyr spune:
Buna dimineata!
Gaby, Madishor, Anamaria, Marox, bine ati revenit! Gaby asteptam poze . Tare's curioasa de cum v-a placut pe acolo, sa ne povestesti mai in detaliu.
Anamaria, suna tare frumos, casuta in curte. Poate o sa facem si noi una. Spune-mi, o construiti voi?
Cornelia, iti tinem pumnii. Mult succes si nastere usoara! Poate ne da Doru o veste cand se petrece evenimentul. Vroiam sa te intreb, dar acum nu cred ca o sa mai ai timp sa raspunzi... de ce va schimbati masina? Parca va luaseti una noua de la Bucuresti anul trecut sau acum doi ani...
Elena, Bibi, Maria, Carmenutza, Gio, Magdone, renisor, Romana_74, Bychi, ce este cu voi? V-ati suparat pe noi de nu mai dati nici un semn? .
Bobi, Lya, Adi, Aditzu, pufulet, voi stiu ca scrieti mai rar, dar tot va asteptam pe aici .
Our planet is a lonely speck in the great enveloping cosmic dark. In our obscurity, in all this vastness, there is no hint that help will come from elsewhere to save us from ourselves. -- Carl Sagan
aditzu spune:
Buna Fetele,
Kehleyr - daca mai claxonat ma conformez. Am avut mult de lucru la servici asa ca nici sa va citesc n-am mai avut timp. Acum sunt iar in pregatiri de plecat in Corea, de data asta cica e pe bune, plecam pe 15 mai si ne intoarcem pe 30 mai, asa ca urmez eu la rand cu povesti exotice. Din pacate eu nu o sa am parte de rasfatul Crisei, noi mergem la munca , de plimbare n-o sa fie timp, mai ales ca astia lucreaza si sambata, iar firma e la vre-o 70 km de Seul.
Irina e putin racita de vre-o 2 zile, ii cam curge nasu' si are temperatura nu prea mare, cam 37.7 - 38. Ii dau oscilo, sa vedem daca rezolvam ceva.
De Pasti am fost la nasii nostri care au o vila la Saftia si am stat in curte non-stop cu tot familionul, a fost super. Irina s-a jucat cu var-su care are 1 an si 2 luni, s-a jucat e mult spus, adica s-au certat pe jucarii, noroc ca Andrei e fraier inca si se multumeste cu orice.
Claudya - iti tinem pumni.
Andra - super povestirile din Budapesta, si super Playstationul ala.
Cgaby - bine te-ai intors, vrem poze.
Si Irina vorbeste intr-una, le are pe astea cu al meu al tau si leaga cat de cat 2-3 cuvinte, iar noi ne prapadim de ras cand o auzim cum poceste cuvintele de genul: zozonac = cozonac, Zozida = Volodea (asta e tataia), ziziano = nazdravano, si tot asa. E fan Winnie, a facut ferfelita revistele si carticica cu Winnie, iar cand i-am pus trailer-ul de la filmul cu Winnie care ruleaza pe ecrane, s-a suit cu genunchi pe birou si vroia sa intre in monitor .
PA Adi
Magdone spune:
Hristos a Inviat!
Hop si eu. Noi ne-am intors luni de la Bacau, dar azi e prima zi de servici si repede sa raspund la apel.
A fost foarte frumos de Paste, vremea schimbatoare, doar duminica a fost frumos si am mers si noi la tara, Razvan a fost in elementul lui, toata ziua a alergat, era intr-o verva continua, noi 2 si cu parintii mei si nu am reusit sa-i facem fata. La intoarcere a adormit in masina, pe la 6 seara si a dormit pana a doua zi!!! Era terminat saracutul.
N-am apucat sa citesc tot, am vazut ca au mai disparut si din mesaje, a cazut situl iar?
Va pupic si revin in forta!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
martta spune:
A nascut Cornelia, la 10.50!Stefan are 3,100kg!
Informatia am preluat-o de la fetele din Constanta...
Felicitari, Cornelia, refacere rapida si sa ai parte de un bb sanatos, mancacios si destept ca si Mariuta!Pupici pt toti!
Ma bucur asa de tare, de parca as mai fi nascut o data!
Fetelor, poate punem la cale o intalnire ca sa sarbatorim evenimentul si s-o cunoastem si pe Claudia, ce ziceti?
Marta&Vladutz(13.06.03)
Kehleyr spune:
Felicitari Cornelia!! Sa va traiasca Stefan si sa fie sanatos si norocos . Ce ma bucur! Vorba Marttei, parca as mai fi nascut eu o data . Cred ca a fost o nastere usoara daca a durat numai trei ore... Repede la fete din Constanta sa citesc detalii
Our planet is a lonely speck in the great enveloping cosmic dark. In our obscurity, in all this vastness, there is no hint that help will come from elsewhere to save us from ourselves. -- Carl Sagan