Copilasi din Aprilie 2003 (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Ce se intampla de e asa liniste pe aici? Mamicile sunt la sau la servici?

Eu nu am vacanta anul asta, dar sper ca anul viitor sa venim prin Bucuresti. Pana atunci, sunt tare bucuroasa ca in septembrie vor sosi in vizita la noi mama si sora mea- au primit amandoua viza . Am acum insa o problema: cum sa procedez ca sa le conving sa nu mi-o faca pe Diana o (si mai mare) rasfatata ?

Va

Laura
_

"We build too many walls and not enough bridges." Sir Isaac Newton

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

hello!
Eu am avut netul defect cateva zile.Miercuri plecam si noi la mare dar zau daca imi vine sa ma bucur....mai ales cu vremea asta.
Laura,ma bucur pt tine.Si ei sunt f apropiata de mama si de sora mea....cat despre Diana nu vei avea sorti de izbanda.

Pupici la pici si la mamici

Raluca si Ioana (09.04.2003) si bb mic(DPN 22.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Si eu prezenta.

Ma bucur pt.voi ca va revedeti,este foarte greu acolo departe fara rude,eu una nu cred ca as suporta.
Diana va fi cea mai fericita,nu cred ca "o strica" daca vor sta putin.
Pico sper sa te distrezi si sa ai vreme buna.

Va doresc w-e placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tash spune:

atat la mamici, cat si la pitici!
Noi am fost un picut pe la tara, am avut un parastas la care a trebuit sa mergem neaparat.Miercuri plecam si noi la mare si profit de ocazie sa va urez tuturor un concediu placut si vreme cat mai frumoasa, oriunde v-ati duce!
Am mari emotii cu Nicole, pt. ca e primul concediu pe care il facem in 3...Sper sa fie totul OK si sa "supravietuim".
Pana ne vom intoarce, va sarut dulce, aveti grija de voi!

Sans toi les émotions d'aujourd'hui ne seraient que la peau morte des émotions d'autrefois.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

si noi spunem prezent desi mai rar ca vara asta a fost de pomina cu bb, cu un dragos f solicitant, cu musafiri din canada (2 nepoate) care vin si pleaca intr-o continua miscare si mai nou fara sot (vesnic plecat pe undeva).....

in rest, bine, sanatosi, voinici, voiosi!!!
concediu placut pt cine serveste si spor la munca pt restul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna mamici de copilasi de aprilie, sunt o mamica a unui copilas de la grupa oct-noi-dec 2003 si va rog din inima sa cititi acest mesaj:Fetelor din Romania e nevoie de ajutorul vostru..! E vorba de Sabina, o micuta de 6 luni bonlava, viata ei depinde de niste bani, sanse are foarte mari de a invinge boala. Deja parintii sunt in Anglia pt prima sedinta de tratament. Fetita a rectionat bine pina acum, deja tumoarea a mai scazut un pic, e felul ei de a ne arata ca poate invinge boala, poate trai, e felul ei de a ne cere ajutorul . Cazul e real 100%, parintii au fost pe acasa tv, motanik(andra) a sunt la spitalul din anglia si a intrebat de ei, i s-a confirmat totul si numele si diagnosticul si dr care se ocupa de ea. Pina miine e valabil teledonul pentru Sabina 0900.9000.50. , un apel va aduce 5€ pt ea. 170.000 lei nu e mult pt a ajuta o bebelusa de 6 luni.Fetele din europa, puteti trimite la mine prin plic sau cont, nu conteaza cit, maruntisul din buzunar, mai cereti si maruntisul sotzului si al citorva prieteni. Puneti in plic sau trimiteti la mine in cont, va dau datele pe PM. Voi face cheta ca si in alte cazuri si ii voi pune in contul parintilor din Romania.Mai multe detalii aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890 Astept PM-urile voastreMulta sanatate voua si puilor vostriVa multumescVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Fetele, bine v-am regasit!
Noi ne-am intors ieri de la mare, unde am avut o vreme superba, conditii minunate de cazare ( am inchiriat un apartament cu tot confortul ) , insa suntem bolnaviori... Am facut febra, diaree...tot tacamul...Azi am fost la medic si ne-a dat o sacosa de medicamente, plus regim cu morcovi, orez si branza de vaci...pe care Nicole le detesta, asa ca...foame mare
Sper ca voi sunteti bine sanatosi cu totii, se pare ca ati plecat mai toti in concediu, asa ca va urez un sejur placut si lipsit de peripetii!
Toate cele bune!

Sans toi les émotions d'aujourd'hui ne seraient que la peau morte des émotions d'autrefois.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendis spune:

Salutare!
Daca mi-ar fi spus cineva ca va trece atat de mult timp de la ultima mea "interventie" pe forum n-as fi crezut. Practic din aprilie de cand mi-am reluat activitatea am absentat.
N-am prea inteles cum e sa fi stresat din lipsa de timp... acum stiu.
Din pacate cel mai mult are de suferit David de care ma ocup din ce in ce mai putin. Nici macar mamica de week-en nu sunt pentru ca si atunci lucrez....
Am citit despre pitici dar parca nici unul nu-l intrece in nazdravanii pe al meu...
E simpatic, vesel, vorbaret, energic dar si extrem de obraznic. Aproape in fiecare zi face cate o boacana...
Asta e ... am un copil HIPER ACTIV.

Pana data viitoare toate cele bune!

BENDIS

http://photos.yahoo.com/dianabalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Buna fetelor!
Am venit si noi de la mare!Mult mai devreme decat trebuia,adica in loc sa stam 2 saptamani am stat doar una.Ioana nu s-a adaptat la schimbarea de mediu(adica nu prea a dormit,a mancat f. prost)si era mereu nervoasa,maraita si reeeaaa.
Am rezistat eroic 6 zile dupa care ne-am urcat in masina si am venit acasa.In rest a fost frumos,vreme frumoasa,apa calda....insa mi-a fost dor de vremurile in care mergeam singura(fara catel si purcel,tarc si n bagaje)la mare si faceam ce-mi pohtea inimioara.
Asta e.
Tash,imi pare rau pt Nicole.Parca tu povesteai ca ai avut un episod urat si anul trecut,nu?Sau ma inseala memoria?Daca da inseamna ca Nicole e mai sensibila.

Pupici la mamici si cateva fire de nisip si o bere pt fetele care nu pot lua concediu.

Raluca si Ioana (09.04.2003) si bb mic(DPN 22.11.2005)

Mergi la inceput

Pico, asa e, eu povesteam ca am avut probleme cu mancarea...
Cu toate astea, acum am inchiriat o garsoniera utilata cu tot confortul, ca acasa, am gatit eu, dar de mancat, tot nu a mancat bine...la fel ca si Ioana ta. In schimb, de dormit, a dormit super bine, dupa-masa, de la 2 pana pe la 5 si de la 10 seara era in pat.
Oricum, Nicole a mea nu-i un copil care sa se poata numi "mancacios", dimpotriva... Eu una, am crezut ca aerul de la mare ii va face pofta de mancare...n-a fost sa fie...
Am zambit cand am citit ce ai scris referitor la perioada cand mergeai "fara catel si purcel"... Si eu am gandit asta...sa vezi cum m-am bronzat, zici ca-s o friptura facuta doar pe jumatate......tot timpul dupa Nicole, n-am stat pe saltea la plaja mai mult de 2 min incontinuu
Asta e...cresc ei si copiii nostri, si o sa putem si noi sa stam mai linistite!

Mergi la inceput