Diphereline - rog informatii !!!

Diphereline - rog informatii !!! | Autor: Alexa Ioana

Link direct la acest mesaj

Hristos a inviat !

in urma laparoscopiei pe care am facut'o saptamana trecuta, se pare ca am endometrioza. doctorii au curatat cat au putut, dar e necesar sa urmez tratament cu diphereline 3 sau 4 luni.
rog fetele care fac / au facut tratament cu diphereline sa ma ajute cu informatii: efecte secundare, rezultate dupa tratament, orice alte informatii pe care le detin.
multumesc mult !

rog moderatorii sa ma directioneze inspre alte subiecte daca s'a mai discutat despre asta. multumesc !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Alexa Ioana, și eu am fost diagnosticată cu chist endometriozic acum 2 ani. Din păcate mie mi-au scos chistul cu tot cu ovar. Doctorița la care m-am dus după (și la care merg de atuci) mi-a spus de Diphereline cum că este un tratament recent, care constă în 6 luni de tratament (câte 1 fiolă pe lună injectabil). Nu se știe dacă are efecte secundare sau dacă are efect permanent sau doar temporar. Ce pot să-ți spun este că acționează direct pe hipofiză, inducând un fel de "castrare chimică", după care urmează o "resetare" a sistemului hormonal.
Eu am zis pas, voi face tratamentul dacă voi mai face endometrioză, între timp am luat 6 luni Mastodynon
Nu știu cât am putut să te ajut. Succes!

Mergi la inceput