Bebelusi de iulie-august 2004 (62)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Am vazut pozele, pe Luca,pe Naomi,pe Matei/Andreeas,pe Bubu,pe Matei/Roberta,pe Serban,pe Alexandra Lia...sper ca i-am zis pe toti. Copii nostri sunt CEI MAI FRUMOSI DINTRE FRUMOSI!!!! Sa ne traiasca si sa fie sanatosi.

Daria,nu o forta,o sa-si dea ea seama cu functioneaza si premergatorul si cum se fac pasii,si eu eram speriata la inceput ca nu stie,dar acum...face formula 1 prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamiska spune:

Hristos a Inviat !

Papuselelor de azi ne vedem in fiecare zi, am inceput serviciul si e tare urat dupa 9 luni de stat cu puiul acasa sa vii la serviciul 8 ore, nu va spun ce trista sunt ca nu mai stau mult cu puiul meu
Am mare nevoie de ajutorul vostru:fetitei mele i-a iesit Giardia la analiza si doctorita mi-a zis ca pana nu implineste un an nu-i da tratament ca e prea toxic ptr.ficat. A mai patit careva asa ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

DoamnaBibi - - Giulia circula cu premergatorul, dar pentru asta se ridica in picioare apoi se aseaza si tot asa ... nu stiu daca am explicat cum ... premergator mai inalt nu este ... Giulia are 75 cm in inaltime (deh, inca 1 m si e fotomodel ) ... dar tinuta de axile ciuciu, rade si se zbenguie, face pasii aiurea ca o balerina.

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

anca - am un sony f 828. aparatul e foarte bun, mami e fotograf cu ceva experienta, iar de fotomodel nici nu mai zic... am zis ca deschid studio foto pentru bebicii din generatia noastra, sa ii dam la reviste ca prea sunt frumosi

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Monica nu te impacienta, toti copiii transpira la cap. Mara uda si ea perna löa vremea ei, in timp i-a trecut. Si Eva transpira la cap, nu chiar asa tare ca sora-sa, dar i se uda parul cand adoarme, mai ales daca laptele e mai cald, cum ii place ei. Ceara in urechi are si Eva, asistenta a zis ca nu e problema si sa nu insist cu betisoarele, eventual sa incerc sa iau cu un colt de prosop ce e la suprafata. Deci sa nu bagi cumva betisorul inauntru, e f periculos, ce e de curatat iese la suprafata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

gata, am pus poze noi, uitati aici:

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

De giardia vroiam sa va intreb si eu, ca astia aici se uita straniu la mine cand incep sa le povestesc de treaba asta. Asa ca am decis sa le fac la fete analizele la vara cand venim acasa. Unde se face testul ala destept, elisa sau cum ii spune??? trebuie recomandare, programare, cum se procedeaza? Si fiind test de anticorpi am dedus eu ca se recolteaza sange. De unde??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cori, multzumim de intrebare. suntem ok, eu cu ceva treaba....sper sa rezolv repede si cu bine.
Daria, las-o pe Giulia in pace, va face pasi cind va simti ca poate. tine-o de minutze si cu spatele la tine, in fatza lui tati de exemplu, o sa vrea ea sa ajunga la el...si sa vezi cum incepe sa puna talpile una inaintea celeilalte!
Monique, tie i lui Bobo cel bronzat. cu transpiratul, sa stii ca si Patrick a avut asa o perioada, acum e ok. cu ceara....da si tu un telefon la medic. iar cu bubitzele poate fi ff bine o iritatie de la detergent sau..pur si simplu s-a razuit de ceva. daca nu trece cu o crema cu zinc in 3-4 zile mai bine intrebi medicul. decizia cu "pusul botnitei" este super, sa va tineti de ea!!!!
Kamy muulti pupi de la noi! ce mai faceti? ceva pozne noi??

Mergi la inceput

Ce mare s-a facut si Codrin!! Super pozele cu ouale, imi e ciuda ca nu i-am facut si eu, doar a fost primul Paste. Dar nici oua asa frumoase nu am avut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

E un scump Codrin! Si ouale sunt superbe. Nici mie nu mi-a trecut prin cap sa il pozez cu ouale. I-am facut o poza cand ciocnea un ou cu tati (ciocnea este putin spus pentru ca oul a fost masacrat)

Mergi la inceput