Candida in sarcina
Buna fetelor si HRISTOS A INVIAT !
Ati avut/aveti candida in timpul sarcinii ?
Este normal?
Ce tratament luati ?
Eu acum trec prin asta si nu mi se pare deloc normal.....il afecteaza pe bebe?
Va rog,linistiti-ma !
Cocoloasha,mamica de cocolosh 26+ Victorash
Raspunsuri
gabitzam spune:
S-a discutat de foarte multe ori subiectul acesta, daca dai o cautare vei gasi foarte multe subiecte. Si in arhiva la fel ai sa gasesti mai multe topicuri legate de Candida in sarcina.
Nici nu ti-ar veni sa crezi cite femei au parte de Candida in timpul sarcinii. Un motiv ar fi ca se schimba aciditatea in zona si este foarte favorizata aparitia ei.
Eu de exemplu am facut tratament cu Gynozol, si mai multe viitoare mamici au folosit aceleasi ovule. Medicul tau sigur o sa-ti recomande un tratament local, cu ovule sau unguent. La examenul de secretie din trimestrul 3 nu mi-a mai aparut Candida.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05
elyanne spune:
Eu am avut candida in timpul sarcinii si nu am reusit sa scap de ea cu nici un tratament...
Este intalnita destul de des in timpul sarcinii, dar trebuie tratata pentru ca poate duce si la ruperea membranelor...
Pe bb nu l-a afectat cu nimic (am nascut normal).
Ca tratament... ovule Macmyror (parca asa se numesc), Lomexim... dar cel mai bine vorbeste cu medicul ginecolog... el stie ce ai voie in timpul sarcinii.
Sarcina usoara! Si nastere usoara. 
Eliana si
Elena (23.10.2004)
mygirl spune:
Si eu am patzit-o...si doctorul mi-a dat Clotrimazol ovule, cu care am mai potolit-o un pic. dar nu am luat decat 6, cum am vazut ca mi-a trecut le-am intrerupt. Acum vad ca mi-a aparut din nou, dar e normal. Clotrimazolul nu e indicat in primul trimestru, doar cand bb e mai mare.
sanatate multa!
Poze
lulu75 spune:
Si eu ma confrunt cu aceeasi problema. E bine oare sa folosesc Clotrimazol in saptamana 26 de sarcina?
Luminita
24 de saptamani
emaaimee spune:
Si eu am avut candida pana in 24s,dr mi-a recomandat Canesten Crema-contine clotrimazol 1%,am urmat tratamentul o sapt(dim&seara)-mi-a trecut.
Este f normal sa iti apara in timpul sarcinii,organismul e mai sensibil,scurgerile devin mai intense tocmai pt ca suntem
.
Eu as intreba intai dr ce tratament ar trebui sa urmez!
Pupici pe burtici!
si pestiuc iubit&saltaret de 30s4z
andira spune:
Sarcina favorizeaza candida, asa ca stai linistita. Si eu am avut, si n-am facut tratament deloc, cat despre ruperea membranelor... am nascut provocat la peste 40 saptamani si bebe e ok...
Dar cel mai bine, sfatuieste-te cu doctorul tau - eu am avut 2 care nu s-au alarmat absolut deloc...