rugaminte

rugaminte | Autor: gabrielraican

Link direct la acest mesaj

Din cauza unor defectiuni tehnice am pierdut mesajele trimise si primite,fapt pentru care va adresez o noua rugaminte.Am nevoie urgent de medicamentul RISATARUN pentru baietelul meu de 2 anisori care sufera de tetraparezaspastica,hipoacuziesevera.Medicamentul a fost fabricat in Germania,costa in jur de 20euro cutia de 30 fiole a 20mml.fiecare,se procura cu reteta sau fara reteta. Daca cineva ma poate ajuta va rog frumos sa imi spuneti cu cine trebuie sa iau legatura,unde sa trimit banii necesari si onorariul celui care ma serveste.Cu stima si respect Gabriel Raican.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Draga Gabriel,

Acum ceva vreme pe forumul DC era descris cazul Teodorei, o fetita care sufera de SINDROM DISTONIC CU RETARD NEURO-PSIHIC, HIPERLIPOPROTEINEMIE COMBINATA FAMILIALA,
ANEMIE HIPOCROMA MICROCITARA
Ea facea tratament cu acest medicament. Iti las coordonatele familiei si te indemn sa iei legatura cu ei, sa-ti explice filiera prin care primeau medicamentul. Daca pot, te vor ajuta. Fara nici un onorariu..., sunt oameni la fel de incercati si necajiti ca tine:
Carmen si Dumitru Busoi
Str Independentei, Nr. O4, Sc.F ,Apart.4 HOREZU, jud Valcea
Telefon: 0250.861615

Un alt copil care a avut nevoie de acest medicament, fabricat in Germania, este Cosmina, fetita lui DanD., membru DC. Revazind subiectul, am descoperit ca atunci se oferise sa-l ajute Ancutzelu, un alt membru DC. Adresa ei de e-mail este anca.niculae@mpi-dortmund.mpg.de.
Scrie-i si roag-o sa te ajute si pe tine. O va face, cu siguranta!
Doamne ajuta si multa, multa sanatate baietelului tau!

http://adriana.freewebspace.com/photo.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

A fost sters si mesajul pe care-l scrisesem eu.

Zisesem sa-mi trimiti reteta pe mail, la sales@officesavers.nl si daca exista si in Olanda, sau exista posibilitatea de a se comanda, iti voi face rost de el cu siguranta.

Toate cele bune,

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Ajutati un OM sa traiasca!

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

nu stiu daca-ti pot fi de prea mare ajutor dar as putea sa-ti dau 10 fiole( ajung pt. o luna de zile).cel putin noi ii dam o fiola la 2 zile timp de 20 de zile cu 10 zile pauza.poate intr-o luna faceti rost de medicament si continuati tratamentul.Se gaseste numai in Germania si destul de greu.daca va poate ajuta cineva de pe forum din Germania ar fi ok.
Multa sanatate!

Mergi la inceput