Fetele din Austria(15)
Raspunsuri - Pagina 5
alinah spune:
noua copii
mie mi-e greu cu unu'! d-apai cu noua!
Saracutza mama ta, toata ziua dupa kuru' vostru ca o albinutza
Dar acum are satisfactii cand va vede mari
Simmy, eu nu pot sa-ti vad pozele, ca ma facu' Caro curioasa cu carliontii tai si cu mamica ta. Eu trec printr-un Linux la net si asta ma cam blocheaza la anumite siteuri, printre care si yahoo. Sper cand ne punem conexiune noua sa nu mai avem serverul asta. Ai cont pentru poze si pe webshots?
Apropos de design si alte d-alea...ai facut ceva in Ro in sensul asta, sau incepi aici? Eu m-am cam uitat pe oferte...de universittae nu-mi mai arde...asa ca ma bate gandul la WIFI...au oferte interesante si am auzit ca sunt si f bine vazuti
Am fugit ca maraie galagie.
Poze (23.08.2004)
carolada spune:
saliu fetile,
ma bucur ca v ati mai inviorat,ca ma gandeam sa nu mai scriu pe acilea
alinahcum adica bre sa nu citesc ultima fraza?eu am un bb(pe ursuletzu meu)care face cat vreo 10 copchii,asa i de alintatsi fiecare are varsta pe care o simte si ma simt tanara si nelinistitain leg.cu wifi intr adevar sunt bine vazuti dar depende ce prof nimeresti(eu am avut la inceput una f.buna si apoi un prof de la care n am invatat mare lucru,unii n au pregatire de profesor acolo),eu am facut 4 cursuri de germana la wifi si au pretu cam piparat.cred ca mai multa germana am invatat aici la uni in juma de curs decat acolo in 4 cursuri.acu depinde de noroc poate la voi o fi altfel. si asa ih,iti plac blonzii ca si mie?eu totdeauna am vrut barbat blond cu ochii albastri si al draq n am avut nici un preten asa,dar acu am sot blond(s au dus carliontii da tot blond e)cu ochisorii albastri.
symmypomie mi s a parut tanara mama ta,dar ori e fotogenica ori is eu chioara cu toate ca am ochelarii pe nasazi e caldura mare pe aici,parol monsher dar pe luni marti se anunta iar renumita ploaie
hai pupicei
www.camping-kasern-salzburg.com
simmypo spune:
adevaru ii ca rata bine mama are 48ani si iese si bine in poza asa ca te poti linisti, ai vazut bine
inca nu m-am intere la ce sa fac curs am vrut sa0l incep in engleza la microsoft dara m-am gandit ca tot in germana va trebui sa lucru asa ca sa invat mai intai germana...
Flaflo spune:
Mai, ce-ati mai postat!!! Lipsesc putin si se umplu paginile! Noi am fost tare ocupati la sfirsitul de saptamina, am fost sa vizitam niste locuinte si 2 casute. Se pare ca o vom lua pe una dintre ele, chiar daca mai trebuiesc facute o gramada de lucruri in ea. E a naibi de greu sa gasesti ceva convenabi in Viena! Asa ca, Viktoria, incepem si noi renovatul! Voi cum mai stati?
Alinah, ai dreptate, si eu as vrea sa o am pe Bianca mereu linga mine....ma bucur ca nu sint singura, ca ajunsesem la concluzia ca sint cam obsedata. Dar timpul trece asa de repede....au trecut deja 4,5 luni de cind s-a nascut si parca a fost ieri.
Carolada, cind ai examenul ala? Bafta!
Simmypo, ce-ti mai face micuta?
Va pupicesc, ca sint chemata la datorie!!!!
Flavia si Bianca
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos
adjadyn spune:
alinah
credeti ca scapati asa de repede de mine??am intrat mai rar fiindca am fost la venetia(vroia sa vina si soacra cica,,,dar sotu a expediat-o repede....cica e luna de miere inainte de nunta..,si apoi mi-a fost stricat cateva zile calculatorul..asta e!!se mai intampla!inca nu am scapat de socrela, mai este putin!!!devine mai enervanta pe zi ce trece!!tolerez multe fiindca am lucrat in invatamant, dar pe ea nu o pot nici cu slujbe!!!!!!!!!!!!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022
ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!
adjadyn spune:
Flaflo..acuma 3 saptamani a fost expozitie picasso la viena..nu am apucat sa mergem, mi-as fi dorit tare mult!!nu sti cam cat dureaza o expozitie??
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022
ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!
Flaflo spune:
Adjadyn, de obicei expozitiile de pictura dureaza mai mult de 3 saptamini, insa eu am cautat si nu am gasit o expozitite in exclusivitate Picasso. La Albertina este o expozitie cu numele: " De la Goja pina la Picasso", in rest nu este nimic. La Belvedere este iar expo pictura, dar tot nu numai ce vrei tu!
Pupici
Flavia si Bianca
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos
Raluca spune:
Salutare mamicilor din Austria,
Intru ca musca-n lapte in topicul vostru insa v-as ruga tare mult sa ma ajutati ca cateva informatii. Pe scurt, in primele zile ale lunii iulie am nevoie de doua nopti de cazare in Viena (voi fi in tranzit spre o conferinta studenteasca din Italia)sau in imprejurimi...Daca puteti sa-mi oferiti ceva nr. de telefon, adrese de net a unor locatii de hoteluri, moteluri, cu preturi acceptabile v-as fi recunoscatoare. Multumesc!
Raluca mama Ilincai de 3 ani
carolada spune:
buna ralucanu ne deranjezi deloc,uite aici ceva ieftin pt.studenti:
www.hostelworld.com
alege orasul viena si vezi ca sunt pt.toate gusturile si buzunarele.chestia e ca tre sa faci rezervare si sa platesti un acont cu carte de credit .succes
www.camping-kasern-salzburg.com