Scorpioni din 2001 sau din alti ani!
Raspunsuri - Pagina 2
Danza spune:
da' ceva mai batrani primiti in lista cu scorpioni si scorpioance?
asa ca mde vreo...peste 20 ani
Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz - 1 an si 10 luni pe 20 iulie
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
ange spune:
Maia-Ioana
16.11.1998
buzau
ora nasterii:21.35
greutatea: 3,100kg.
inaltzime:51cm
ange,mamica de 2 ori
Mirunda spune:
Mara
17.11.1995
Tare isteata si scumpa, tare lipicioasa, si la 8 ani ar sta toata ziua la mine in brate. Defecte: tare inceata si cam prea conservatoare. Scorpionii vostri ce defacte mai au? Si cum luptati se la estopati? Eu ca tandalitul nu prea mai stiu solutii...grabitul nu ajuta , numai ne certam si nu rezovam nimic...
Traiasca scorpionii!!!
Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
zizee spune:
hey, saliu, uitasem ca sintem asa de multe mamici de scorpioni din 2001...
ce mai fac micutii vostri?
scorpiuta mea face numai ce vrea ea .
nu vrea si pace sa pape singurica (si mai ca n-ar papa deloc, daca nu i-as infunda io cu rabdare lingurita dupa lingurita in gura...), nu vrea nici la olita - de curind am reusit performanta de a o face sa stea pe olita insa, pare-mi-se, o inhiba, nu produce nimic acolo ci imediat ce-o pun din nou in pampers... cu vorbitul voi cum stati? snoopi si-a dat drumul la vorbit in cele 2 luni de stat la romanika unde toata lumea vorbea, culmea, aceeasi limba, nu ca la noi pe-acasa 4... cele mai multe cuvinte le spune in romana, stie citeva si in olandeza dar deja o intelege aproape la fel de bine ac si pe romana. cu franceza sta mai prost (dar si-a pus in cap sa recupereze cu ajutorul desenelor animate de pe tiji) iar cu araba se va lansa din nou la apa curind, cind va merge din nou la cresa... stie o gramada de kestii traznite si complicate cu care ne lasa paf, dar nu vrea sub nici o forma sa-si spuna numele. io n-am mai vazut asa ceva...
va astept si pe voi cu noutati!
danielac spune:
Salutare mamici si tatici de scorpioni din 2001 sau din alti ani!!!!
Diana merge la cresa de 2 saptamani! Ai vostrii ce fac?
Si Diana face numai ce vrea ea si e tare incapatanata!'
La olita nici vorba sa faca si tot asa sta pe ea dar parca e inhibata si face tot in pampers sau pe jos...
De mancat ii place sa pape mai mult singura cu lingurita sau furculita (sau mana), chiar daca sunt si cazuri cand nu nimereste gurita...
De vorbit, vorbim multe dar nu prea clare deoarece ne lipsesc niste litere din vocabular...
sper ca la cresa sa vorbim mai multe si sa facem si la olita...
Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
crisdima spune:
Salutare mamici de scorpioni,
Alexandru - Bucuresti
14.11.2002
greutate: 4.250 gr ( imens, nascut normal, va puteti imagina?)
inaltime: 54 cm, un lungan
ora nasterii: 14.25, o zi minunata de joi
mamica, tot scorpioanca, nascuta pe 10.11
Multe din caracteristicile zodiei i se potrivesc, mai ales ca le recunosc de la mine - sunt mandra ca sunt scorpion, si ca fi-miu imi seamana (spre "disperarea" sotului meu - el e varsator)! Are la zece luni o personalitate puternica, a inceput sa exprime prin semne ce vrea ( arata cu degetul spre obiectul respectiv sau ma impinge in directia pe care o vrea). Merge deja tinut de o singura manuta si mai are putin s-o ia singur din loc. Sunt extrem de mandra de el! Ah, si am inceput deja sa facem la olita: de o luna il pun pe "obect" dimineata cum se trezeste, ma asez in spatele lui si "ma screm" si eu o data cu el, e foarte amuzant!
Cam atat despre cei doi scorpioni din familia noastra!
Pupici dulcici de la Cris & Alex
Cristinuca