Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Anda, imi pare rau c-ai trecut prin asa ceva la botez. La ce biserica ati facut botezul?

Noi am fost vineri la Manastirea Caldarusani sa luam apa sfintita ca de asistat la slujbe - mai greu cu copiii- si am avut parte de un episod neplacut. Era f. multa lume, multe masini, iar la poarta asezamantului, un politai oprea masinile. S-a uitat lung la noi si ne-a spus ca nu putem intra cu masina (mai era un Km de mers). Sotul meu i-a spus ca este cu 2 copii, unul de 3 luni pe care ar trebui sa-l duca in brate tot drumul, insa a ramas neinduplecat. Zicea ca acela care a intrat inaintea noastra cu masina ducea un bolnav paralizat. N-am mai insistat dupa ce ne-a spus asta... Am lasat masina si am luat-o pe jos. Cat am mers noi pe jos am vazut intrand o gramada de masini, pustani cu muzica in masina si fitze, iar in fata Manastirii erau o gramada de masini si, evident, mai era loc destul... La intoarcere bineinteles ca i-am zis cateva politaiului, nu ne-am putut abtine. Cand va fi si in Ro o singura lege pt toti? Cand va prima bunul simt?
Am fost impresionata neplacut pt. ca in curtea Manastirii arata ca la balci. Erau tarabe unde se vindeau fel de fel de prostii, gratare cu mici, bere, seminte. Pe aleile de langa Manastire erau aruncate cartoane de la mici cu mustar ramas pe ele. Cati romani nesimtiti !!! Ce urat contrastau toate mizeriile alea cu frumusetea, curatenia si sfintenia locului!!!

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
http://photos.yahoo.com/danamilea71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Biserica se cheama Sf Vasile-Victoria. Cei mai in varsta care au priceput ceva din predica preotului si din slujba intreaga au zis ca a fost minunat...
Am pus cateva poze.

Anda, mama Irinei
http://community.webshots.com/user/andavutescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Buna mamici si bebici
Noi sintem bine,papam de 2 zile cereale si lapte pt 4 luni.Sper sa mai ia in greutate.Ii plac cerealele

Anda imi pare rau ca a iesit asa cu botezul,dar bucura-te ca ai o fetitza crestinata.Mie imi tremura sufletul ca eu il botez pe Sebastian abea in luna august.
CU oprirea alaptarii nu stiu ce sa zic daca e mai bine sau nu,important e ca Irina sa fie sanatoasa si sa-i priasca laptele praf.Eu nu l-am alaptat pe Sebastian decit o saptamina asa ca iti dai seama

Noi am fost azi intr-un loc unde se vind fel de fel de antikitati,ne-am uitat si noi pe acolo cu rindul ca Sebastian dormea in masina si nu puteam sa mergem toti deodata.N-am vazut mare lucru si nici nu am luat dar a fost bine sa mai iesim din casa avind in vedere ca vremea e foarte capricioasa,ba ploua ,ba e soare si nici stralucit de cald nu e,maxim 13 grade

Celelalte fete care a-ti avut botezul cum a fost?Asteptam impresii si poze

Mamica de Sebastian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vrnamo/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Salut mamici!Eu abia acum v-am descoperit!Am si eu bebitza nascuta pe 17.01.2005.Ma puteti adauga si pe mine pe lista si "adopta"?Mi-ar prinde bine sa mai vorbesc cu cineva care are bebe de aceeasi varsta cu a mea.O cheama Natalia.Va pup!

Lavinia si Natalia(17.01.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Bine ati venit Lavinia si Natalia.Asteptam sa ne povestesti mai multe despre voi,cum sinteti,ce papati daca sinteti fetitze cuminti[:D

Mamica de Sebastian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vrnamo/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Draga Anda imi pare sincer rau de ceea ce ti s-a intamplat la biserica . Am mai auzit astfel de situatii . Pacat ca ti s-a intamplat tie .
Bine macar ca petrecerea a fost buna si ca Irina n-a mai plans . Cat priveste alaptarea , eu cred ca esti o fericita ca a papat pana acum san . O sa vezi ca o sa fie bine si cu lapte praf .
Eu nu mai sunt asa de sigura ca am sa vin in Romania anul asta asa ca ce ma fac eu daca nu botez fata mai bine de un an si jumatare .
De ce nu venim , e greu , sunt mai multe probleme , asa ca stau si inghit cu nod in gat .
Eu i-am dat , mai bine zis am incercat sa-i dau , morcov lui Mandy insa scuipa tot , nu stiu daca e fiinca nu stie sa inghita sau daca nu i-o placea .
Restul fetelor ce mai faceti , totul bine ?
Va pupacim !

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Lavinia, bine ai venit!
Anda, mi-au placut pozele de la botez! Nu ar trebui sa fii suparata pentru ca in astfel de momente niciodata nu iese totul perfect. Oricum, ai mare talent de povestitor si trebuie sa recunosc faptul ca si cind povestesti ceva mai trist reusesti sa "inveselesti" audienta.
Fetelor, miine incep serviciul si ma apuca asa o disperare... Nu de munca mi-e frica, ci de faptul ca voi pierde momente importante din viata copilului meu, momente pe care nu voi mai avea ocazia sa le recuperez niciodata. N-as fi crezut niciodata ca voi spune asa ceva eu care eram workaholic!
Simbata viitoare avem si noi botezul si am mari emotii, chiar daca nu avem foarte multi invitati. Sper sa iasa bine!
Alina Maria, tu cu cine o lasi pe Mandy, cit esti la munca?

Mergi la inceput

Bine ai venit Lavinia , sa-ti traiasca fetita si sa fiti sanatoase .Ne bucuram de nou venite pe listuta noastra .
Mi-ar placea sa stiu si povestea pe scurt a sarcinii si a nasterii .
Cum sunteti acum , ce papati si cat cantariti .
Mandi a mea e nascuta tot pe 17.01.2005 si este ceam mai mica in greutate din toti bb. din ian. feb . , are 4800 acum o saptamana si jumatate . Sa speram ca vom creste mai bine de acum inainte .
Mi-ar placea sa vad si niste ozici cu micuta ta .
Papa si nu te luadupa mine , ca iti i-a mult timp sa spui tot , sper ca nu ti-am facut capul calendar !

Mergi la inceput

Alina , la mine e sotul liber vinerea si sta cu ea si sambata desigur . Mie mi-a prins f. bine sa fiu la lucru , doua zile nu e mult , o sa vezi simti ca traiesti , e altfel , intineresti . Eu incepusem sa ma simt ramolita , acum e din ce in ce mai bine , mai ales ca merg sa fac si sport , simt ca radiez .
Mult succes si bafta la toate , lucru si botez , dar mai vorbim noi pana atunci !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Azi am inceput sa-i dau suc de morcovel si l-a papat. acum astept reactiile. daca va hotarati sa va intalniti, poate imi lasati si mie un mesaj pe messenger, daca imi stiti careva adresa, ca in ultima vreme nu mai am timp sa intru si nu as vrea sa ratez momentul

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput